Коледна томбола-Гоблени

• 26 043
  • 571
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
И аз, и аз, и аз ! Simple Smile Пратих ЛС.  Peace

# 16
Здравейте! Искам и аз да се включа в томболата.
Малко се плаша как ще се справя с избора, че то като ми се падне някоя от работливите пчелички дето са шили, шили - да не се изложа и стана за  Embarassed , но дано успея приятно да изненадам с приятен и полезен подарък!

И аз бих искала да се включа, но и на мен това ми е притеснението! Мисля си, че важна е емоцията и изненадата! Peace

# 17
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е къде без мен   Rolling Eyes
 Blush здравче имаш ли ми адреса?  Blush

# 18
ако искате да изчакаме малко с подсказките, че да си знаем другарчето. иначе ще падне едно ровенеееее
не се притеснявайте за избора  Hug важно е вниманието

# 19
  • Пловдив
Момичета, и аз се занимавам с гоблени, но в момента нямам много свободно време, да не кажа - хич. Но и това ще стане. В този ред на мисли се възхищавам на antoniabg , с която се познаваме от отчетните, но намира време за любимото ни хоби. Браво на нея, а и на всички вас!

Моля, осведомете ме за каква томбола става въпрос, защото аз до сега не съм участвала и ми е интересно.

# 20
  • край Дунав
 Flutter  Без малко да изпусна играта! Пу! Пу! Пу! ако нямаш адресче-кажи да ти пусна.   Laughing

# 21
Момичета, и аз се занимавам с гоблени, но в момента нямам много свободно време, да не кажа - хич. Но и това ще стане. В този ред на мисли се възхищавам на antoniabg , с която се познаваме от отчетните, но намира време за любимото ни хоби. Браво на нея, а и на всички вас!

Моля, осведомете ме за каква томбола става въпрос, защото аз до сега не съм участвала и ми е интересно.

Гобленарска. 
Hug Подробностите са в първия пост.  Hug

# 22
Такаааа! Досега записах:
krk_kr, Donsita, Мама Галка, -=Деси=- , Дж-то, tuly, Sissak, Pepen,  sayoonara, Уиуи, Дуданка, Kordelia, antoniabg, Aetera, stasita, Goody, skorpion, Eminav  Hug

Goody, skorpi имаммм!   Heart Eyes

vany6a пращаме си подарък-изненада за Коледа!  Hug Всеки записал се получава "жертвичка", на която изпраща, а в същото време очаква и той, но .... не се знае от кого!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 21:29 от Здравка79

# 23
и всичко е ТАЙНА  Sunglasses
тръпнеш и чакаш

# 24
  • София
Аз почти не пиша във форума, но Ви чета всеки ден, така че ако може пишете ме и мен

# 25
накрая ще се окаже,че четящите в темата са много повече от пишещите в нея Laughing
да живее хобито ни

# 26
пращам адреса си Simple Smile....а как точно се "джуркат" адресите, може ли да обясниш по обстойно, а и да питам- как ще бъдат изпращани подаръците, има ли значение дали по куриер или по пощата - как сте процедирали до сега

по пощата. препоръчано, особено ако изпращаш от Козлодуй  Mr. Green

Ората не знаят какво е "джуркаш" затова обяснявам аз  Sunglasses

пише 2 списъка;
единия остава цЕл, а другия нарЕзва на ленти, всяка с по едно име;
ръга сите имена у казана, ръчка с метлата и после лОви едно по едно и пише първото срещу първия в списъка, второто срещу втория и така нататък. може да върне име само ако случайно съвпаднат (някак ще се изгуби изненадата ако пращаш сама на себе си).

това е. контрол не се предвижда.  Hug вЕрваме и.

# 27
  • sf

hahaha  току що си представих как праща собствения си адрес на всички  hahaha

# 28

и аз искам така  Mr. Green

# 29

и аз искам така  Mr. Green

ех че сте хиениии  Heart Eyes
не е ли по-добре да е моят адрес?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт