Коледна томбола-Гоблени

• 26 045
  • 571
  •   1
Отговори
# 555
 Супер , много се радвам , най-после че е пристигнал  Hug Дано да ти хареса и с удоволствие да си го ушиеш  Hug

Хайде сега давайте мартенската , че време не остана , може да сложим и тема на подаръците ... примерно "Пролетна феерия"  Flutter

# 556
  • София
Оооох и аз си отдъхнах!! newsm03 newsm47

# 557
barbie честит подарък! Много е хубав този кон! С нетърпение ще очаквам етапчета!
И мен ме чака той, комплектован е, но за съжаление няма да е на черна панама, а с черен фон и ще ми се замае главата от напред назад, но вече е късно - взела съм и черното за фона! Трябваше него да шия сега, но беше изместен от други два проекта, които ще бъдат подаръци и трябва да станат единия до точно определена дата, а другия -  да определен месец.

Хайде, казвайте сега ще има ли томболка за 8-ми март или няма да има?  Grinning

# 558
И на мен ми олекна!  Party Party Party Всичко мина "почти" гладко!  Wink

Хайде да се местим!  Hug

# 559
  • София
barbie честит подарък! Много е хубав този кон! С нетърпение ще очаквам етапчета!
И мен ме чака той, комплектован е, но за съжаление няма да е на черна панама, а с черен фон и ще ми се замае главата от напред назад, но вече е късно - взела съм и черното за фона! Трябваше него да шия сега, но беше изместен от други два проекта, които ще бъдат подаръци и трябва да станат единия до точно определена дата, а другия -  да определен месец.

Офф аз ни в клин, ни в ръкав ама...
Антония, как така ще шиеш черен фон - недей така бе жена. За времето дето ще обикаляш фон - още веднъж ще ушиеш коня. Недей се заробва така с тооолкова много фон  Peace

# 560

Антония, как така ще шиеш черен фон - недей така бе жена. За времето дето ще обикаляш фон - още веднъж ще ушиеш коня. Недей се заробва така с тооолкова много фон  Peace
съгласих се с теб  Peace аз така се заробих с майчино щастие, та седя 2 години с неушит фон и сега една любезна съфорумка ми го взе да ми го довърши  Hug

# 561
# 562

Е, сега и аз това си се чудя??? Така Мадоната на Мурильо ме чака цели две години и мене да й ушия фона преди време, та накрая я носих и на язовира докато бяхме за риба и помежду другото и там боцках   Mr. Green
Не помня като си го харесах тогава с кого споделих дали няма да е добре да си го направя на черна панама и да не шия досадния фон, още не следях темичката, и получих много твърд и отрицателен отговор, че нямало да бъде хубаво и бла-бла-бла. После видях, че то така било, но късно - купила съм толкова много черно, че.... ми идва да си  smile3511 От друга страна докато го започна ще мине много време и нищо чудно да ида да купя черна панама, а пък черното да стои, храна и вода не иска в крайна сметка и по малко ще влезе в употреба.

Малко късно виждам поста ти, но тази темичка не я бях поглеждала тези дни.  Embarassed

# 563
то черно си трябва, има толкова много графики  Whistling

# 564
то черно си трябва, има толкова много графики  Whistling

Не си падам много по тях, но ако на теб ти трябва ШЪ ти дам на следващата среща, на която се надявам вече да мога да дойда!  Crossing Arms Хората казват заради хубавите ти очи, а аз "Заради невероятния цвят на твоите коси!"

# 565
 Joy предстои ми смяна на цвета  Mr. Green та може да ме видиш в нова светлина другия път

# 566
  • sf
Закл\чете я тая тема най-сетне,че поястоянно ми излиза в отговорите  Joy

# 567
стига деееее, нека някъде да си спамим  Flutter

# 568
  • sf
Modeраторът ще мине с метлата и без това

# 569
ще мине като го уведоми някой  Wink
иначе можем да си поспамим на воля  smile3540

Общи условия