Коледна томбола-Гоблени

• 26 055
  • 571
  •   1
Отговори
# 525
Ми освен вече да се замислим са 8-ми Март, м?  Flutter

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy Joy ах ненаситница  Joy Joy  Joy Joy

# 527

Joy Joy Joy Joy ах ненаситница  Joy Joy  Joy Joy

Мдаааа!  Flutter Отивам да се срамувам....  newsm43

# 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е защо да се срамуваш
и на мен ми харесаха емоциите покрай томболата, но още не съм развалила елхата и предложението ме изненадА  Blush

# 529
  • София
Момиченцето ми е готово! Барби, благодаря още веднъж за прекрасния подарък!  Hug

# 530
ох , че хубаво ! браво и на двете ! Hug

# 531
tuly честито подаръче! Ей, голямо чакане му удари, голямо нещо, но важното е, че вече е при теб! За "нетърсенето" от твоя страна и работата на някои служители в пощите ни  smile3505, че може да прозвучи доста грубичко, ако се изкажа!

Ми освен вече да се замислим са 8-ми Март, м?  Flutter

smile3521
е защо да се срамуваш
и на мен ми харесаха емоциите покрай томболата, но още не съм развалила елхата и предложението ме изненадА  Blush

То май аз трябва повече да се срамувам, че то откога бях готова за нова томбола...
Ех, че хубава емоция било това! И в тази връзка - кога ще има пак томбола  Embarassed

Само дано бързичко се уточни къде ще съм по това време, че нали местене ни чака  smile3555

-=Деси=- момиченцето ти е станало страхтно!

# 532
tuly, честито! Е, най-после!   PeaceСега остава и да почерпиш   Party
няма проблем,почерпете се...

ето сега, дойде и моят ред да се похваля от Дядо Коледа, от кога го чаках този момент Crazy и ми се изчака чакането вече
Йоана-д, благодаря много за изненадата, наистина ми беше на сърце таз мома, но все не смеех да си я поръчам и отлагах, поради това,че не знаех дали ще се справя с нея Thinking  Аз съм шила до сега на разграфена панама и понеже за този модел панамата не е такава,та затова са ми притесненията.Но ще помагате,няма как...

И още веднъж да се извиня за великото ми чакане и козлодуйски пощи..../не съм убедена,че те са за извинение,но на няколко пъти ми беше натякнато,че преди да съм се обаждала по Русе,че те да звънят в Козлодуй, е трябвало аз лично да ида до пощата...и иди им обяснявай,че съм ходили и търсила ooooh!/

Йоана,само да те питам червеното и зеленото чиленце за какво са,към някой от гоблените ли са или...да не си ги поставила по погрешка в пликчето с подаръка?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 17:12 от tuly

# 533
Както се казва всичко е добре щом свършва добре  Hug

# 534
и понеже не мога да събера всичките си хвалебствия в един пост, сега идва ред на другото хвалене...
Не познавам лично Goody-то,въпреки че сме в един град,но явно е човек с голямо сърце и добра душа,щом така приятно ме изненада вчера с подарък...Много й благодаря,чувствам се адски неудобно така,но...ще си шия въпреки неудобството Laughing
Гуди,признавам ти ,че майсторски си го измислила, просто нямаше начин да откажа да ида да си взема подаръка...Само не разбрах как така се сети за този магазин и как въобще ми разконспирирахте телефонния номер Crazy

# 535
Както се казва всичко е добре щом свършва добре  Hug

да,така е....само дето останах с впечатлението,че една мацка още си чака изненадата,или греша...

прави ми впечатление,че от томболата всеки остана доволен,всеки получи нещо,което се  е канил да си вземе и нямаше грешки във вкусовите предпочитания Peace

# 536

Цитат
Йоана,само да те питам червеното и зеленото чиленце за какво са,към някой от гоблените ли са или...да не си ги поставила по погрешка в пликчето с подаръка?

tuly чиленцата са просто така,подарък за коледни минита.Е,ще останат за другата коледа,но... Joy
Радвам се,че ти е харесала момата и не се притеснявай много лесно се шие.

# 537
  • гр.Добрич
Страхотни подаръци си получила. Май само Барби остана.

# 538
само Барби остана

# 539
tuly и втория подарък е невероятен! Със здраве и кеф да си ги ушиеш!
Еййй, ама туй моме Гуди е голЕма работа, значи!

Гуди, не съм tuly, но това, което си направила заслужава много  smile3501 и  newsm20! Наистина си широко скроен човек с голяяяяяяяяяямо сърце! Дано радостта, която даряваш да ти се връща петорно!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт