Коледна томбола-Гоблени

• 26 063
  • 571
  •   1
Отговори
# 510
пожелавам ви да ви се сбъднат късметите тогава Laughing...

# 511
дано тогава моето при теб да дойде  Hug

# 512
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано тогава моето при теб да дойде  Hug

Joy  Joy ако са ви излишни не отказвам. че моите ми малнеят  Whistling

тули, не си определила място, където да ти оставя даровете. ако не кажеш нищо ще ти бъдат доставени на място  Hug

# 513
види се то,че си решила да ме накараш да се чувствам неудобно,че излязох каръка от томболата Wink
ами ок, ще определя място,ама айде да е другата седмица,щото тогава и мъжО е в отпуск и ще мога по-така да щъкам насам-натам,дори и за малко...
но ако желаеш "на място", нЕма проблеми...само знай,че ракията я сервирам след 19.30ч.,че дотогава не смогвам да се оправя с малката бебка

# 514
tuly миличка,вчера ходих до пощата,жената провери и каза,че пратката е пристигнала в Козлодуй,но там се обработвали ръчно и вероятно там нещо се е случило.Обажда се по телефона и оттам казаха,че ще търсят и  да отида днес да видим какво са сътворили,но аз имам ревизия и не мога да изляза от работа,така,че ще отида чак в понеделник.Ако искаш довечера от нас ще ти пусна номера на пратката,ако можеш и ти да отидеш на място да провериш дали няма да я открият там при вас.Това е от мен засега.Съжалявам,че се случи така  Cry

# 515
ами да взема да ида на място пак тогава, въпреки че преди НГ ходих, а онзи ден говорих с раздавачката Rolling Eyes  но факт е,че досега нямам нито едно известие
егати пощите,дано ако пратката е тук то пък да не е изтекъл срока за вземането й и да я върнат Thinking
определено ще вдигна скандал , да, изпрати ми № на праката - съжалвам и аз,че покрай това,което ви се е случило трявада мисиш и за това колетче

# 516
но факт е,че досега нямам нито едно известие

Доколкото разбрах в нашата поща е пристигнало в Козлодуй,но вероятно е забутано някъде,затова нямаш известие.Довечера като се прибера ще ти пратя номера и с него иди да го търсят на място (явно известие няма да получиш).
Лек и спорен ден!

# 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тули, нещо ново  Wink

# 518
Гуди, шЪ тЪ убия,бе жена...
чак хороскопа си четох,за да видя дали такива изненади са ми предречени за деня... Flutter

йоанче,пратката е тук,взех я днес, накарахме се малко, естествено изкараха мен виновна,че не съм ходила да си търся пакетчето,което не е вярно,но....по гръб не падат тия.Пакета е дошъл още на 11-12 декември, така ми казаха...ама смотолевено,де

сега нямам време да коментирам изненадите си от деня, отивам да си играя и после ще снимам и пиша Peace

# 519
tuly, честито! Е, най-после!   PeaceСега остава и да почерпиш   Party

# 520
и аз да се похваля с подаръка си

модела ме уцели право в десятката  Simple Smile , обаче мили момичета, ако имате схемата му ще съм благодарна, че е с лошо качество

# 521
tuly честито!  Hug Hug Hug Олекна ми!  Laughing

Остана Барби да каже че е получила и всичко е ОК  Hug

Дж и на мен много ми харесва!  Flutter

# 522
ми до вчера не беше получила нищо  Rolling Eyes днес не съм я чула

# 523

йоанче,пратката е тук,взех я днес, накарахме се малко, естествено изкараха мен виновна,че не съм ходила да си търся пакетчето,което не е вярно,но....по гръб не падат тия.Пакета е дошъл още на 11-12 декември, така ми казаха...ама смотолевено,де

Ох,олекна ми,че най-после след толкова перипетии си получи неизненадата.
Дано поне да ти харесва... Embarassed
Лека вечер!

# 524
  • София
tuly,  голямо чакане падна!

Честито и да покажеш снимки!

Общи условия

Активация на акаунт