Декупаж-38 есенна

• 62 160
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Дидия, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК! Да е здрава и щастлива малката Неда!  bouquet

# 286
              Момичета,разплакахте ме  newsm45 Благодаря ви за прекрасните пожелания към моята Неденка - любимка!
              Антомче,коледната ти серия направо ме разбива - страхотни идеи и още по-страхотно изпълнение.Кое от кое по-интересно и по-хубаво,с весело коледно настроение.
              Вземете та ме ударете с нещо  smile3538 та дано изляза от тая инерция ,в която съм попаднала.Нищо не ми се пипа и нищо не ми се захваща.Май ще ида да се срамувам в ъгъла като гледам какви сте работливки-вълшебнички! Embarassed Чакам софийската срещичка и дано ме изкара от апатията и преумората.

# 287
Дидиа,   да ти е жива,здрава, късметлийка и винаги усмихната !  Весел празник за всияки в къщи !  Hug
Атомче,много красоти си направила...ти не спиш ли Миличка?   Laughing  толкова бързо ги правиш....
Ето и от мен 6 бутилки,  за последната искам съвет ,става дума за тази с плетеното шаляе в оранжево...не докарах цветовата гама, това го знам,ама защо ми трябваше да направя този контур около снежното човече ? Трябваше да е сребърен и той е,  ама много тъмно сив седи....и сега се чудя какво да му измисля за да не иде в кофата.... newsm78  Не съм ги лакирала,утре ще взема лак ,че тук вали и не ми се мърда никъде.....ето го линка  :
http://pinkito.snimka.bg/hobby/decoupage.543446.21207735.big    Това са ми първите бутилчици и имам още да се учааааааааааааа..е,имам само 2 преди тях, и това ми е всичко... Blush

# 288
                 Пинкито,кВо им е на шишенцата  newsm78 Много са си хубави даже.Това със снежното човече си е прекрасно - можеш да му сложиш няколко снежинки около него та да не изпъква толкова кунтура,който те дразни.Или някоя лека сребърна мъгличка от брокат. Peace

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 21:42 от Didia

# 289
Дидиа  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА НЕДА!!!!  Tada НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА И БЕЗГРИЖНА  Hug

# 290
Здравейте работливки, отдавна не съм показвала нещо, затова сега ще пожелая на Неда да е жива и здрава, много щастливо детство и усмивки. На всички останали  newsm20 за неизчерпаемия ентусиазъм с който творите красота!!!
И ето една чиния и една керемидка на коледна тематика:
http://didilefterova.snimka.bg/arts/dekupaj-3.523214.21209841

# 291
Заповядайте на гласуването  Wink

http://dekupazh.multiply.com/photos/album/5

# 292
Направо ми падна ченето Крис.  Oha!
Разгледах албума с творбите в конкурса, но как се гласува?
Не че ми е лесно да избера само един, но наистина всичко ми харесва.
Поздравления!   bouquet

# 293
И аз не схванах къде да напиша номерата... Blush   

# 294
Пинкито,Кокушинка ,както в темата пишете момичета.Натискате отговор--и пишете
1място-№....
2място-№....
3място-№.....
под всяка творба има номер
това е  Peace

# 295
Искаше ми регистрация в мултито...е, регистрирах се... но аз си виждам само моето гласуване, защо не виждам вашите ?  Да не би да съм сгрешила  нещо ? newsm78    Не,че трябва да ги виждам,но така си го представях... Blush

# 296
Pinkito, не е нужно да си правиш регистрация в мултито, гласуването става в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530100.0
Влизаш в нея и пишеш пост, в който обявяваш кои творби, на кое място класираш.

# 297
леле,  че съм заспа....видя ли сега коя е дремещата...чакай поне да се върна и да си изтрия гласуването,  че съм се изцепила на центъра на мегдана в   мултито.... ooooh!  много ти благодаря.   Hug

# 298
Здравейте ,момичета.Всичките сътворено от вас ми хареса.Много ми е трудно да реша,коя творба да сложа на второ и трето място,за първата си имам фаворит.Поздравявам всички,които са се потрудили заради нас.
1 място-1.1
2 място-15.2
3 място-13.2

# 299
о Дано да съм пуснала своя глас ,където му е мястото,че още не мога да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт