Декупаж-38 есенна

• 61 971
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Джулис-гостите добре ще се почерпят Joy Пожелавам ти най-прекрасното тържество на света  bouquet
Дадуся-честит рожден ден.  bouquet Бъди жива и здрава,много обичана и много приятни емоции ти пожелавам.
ето едно шише и от мен...още лепне Joy
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=171
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=172

# 511
Злати,писали сме едновременно-чинийката ти е чудна Simple Smile и аз сега правя едни неща със същиа мотив

# 512
VAL-искам да ти кажа,че се влюбих в картините.Особено в тази с разперените ръце.
Росирос-чудесна стомна,хареса ми как е полегнала на страни и така ще побира повече цветенца.
Роси Колева-паната са станали много красиви и сега за коледа ще си украсиш дома
Щурчо-много ми харесаха пукнатините на бутилката.  bouquet
ANTOM-интересна форма и много добро изпълнение на вазичките.Бутилките са много цветни и закачливи.Ако не е тайна ще ми кажеш ли къде се намира това магазинче от където си взимаш стъкълцата.
ФАНИТо-чудесни нежни рамки.    bouquet       Бижутерката -мисля че добре си съчетала салфетките.
БОнисофия-чудесен подарък   smile3525
JULIS-тъкмо като изпият шампанското ще им остане за спомен красивите бутилки
ZLATI-с право си се влюбила ,чинията е станала супер

За сега това е от мен.Лек ден на всички

# 513
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАДУСЯ!
Желаю в день рождения успеха,
Энергии,здоровья,доброты,
Событий интересных,дружбы,смеха,
И наяву исполненной мечты!
Хороших впечатлений,встреч прекрасных,
Большой удачи,радости и сил,
И чтобы каждый вечер было ясно,
Что день минувший вновь счастливым был!

# 514
Много ви благодаря момичета за милите думи  Hug
Честито на всички празнуващи   bouquet
Признавам си без бой хич не ми остава време да ви следя  Crazy

# 515
Дадуся , честит рожден ден.желая ти много успехи , да ти се случват само прекрасни неща и най -вече много здраве за да им се радваш пълноценно.

# 516
  • София
zlati22, това е любимата ми салфетка от миналата Коледа дори и шампанското  и свещник за масата си направих тогава, за съжаление го снимах чак когато го освободихме от съдържанието  Embarassed http://www.album.bg/kameliap/images/22392229/130139/

# 517
Геновевче на патерици Честит Рожден Ден
Дадуся Честит Рожден Ден
момичета с пожелания за много здраве,много творчески успехи и бъдете мнохо обичани   bouquet

Антомче много красиви и нежни са станали шишенцата,страхотни са,особено слабост са ми близначетата
Джулис чудни шампански,успех
Бонисофиа много интересна е саксийката,чуден подарък
Злати коледната чинийка е невероятна,браво
Щурчо страхотни ангелски подаръци,бутилката е много красива
Фанито паната ми харесаха,но бижутерката ти е с много стил
дбалинова  бутиката е много нежна

момичета успешна седмица от мен   bouquet

# 518
     ДАДУСЯ,Честит Рожден Ден!Бъди изпълнена с много творчески идеи,и много здраве за да ги осъществиш!

# 519
  • Пловдив
Дадуся, Честит Рожден Ден
Много здраве, щастие и успехи!!!!!!!!!!!!!

# 520
ГЕНОВЕВЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!! всичко най- добро ти пожелавам!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета,благодаря ви за поздравления!!!!!!! просто нямам думи колко ми е приятно!!!!!!!!! Hug

# 521
Дадуся,честит рожден ден!!!Много щастие и все така да ни радваш  с невероятните си творби  newsm51

Росирос делвата е станала много оригинална  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Пинкито много ти благодаря за мнението ти по повод албума ми  Hug
Роси Колева паната са много сладки и каква идея ти е дошла Браво  Hug
Щурчо ангелския подарък за Ангел е чудесен,а пукнатините са супер   bouquet
Антом в тези вази/шишета ми останаха очите,много нежни   bouquet
Фанито и рамките и кутията са много красиви,забелязала  съм,че правиш много хубави кутий и то с голям мотив   bouquet
бонисофия саксията със сигурност е зрадвала новия си собственик.Много добро съчетание на цветове   bouquet
Джулис не остана време до големия ден,всеки ще си има споменче от вас и то много красиво  Heart Eyes Heart Eyes
Злати хубава чиния,щом ти е легнала на сърце запази си я  Simple Smile
дбалинова продължаваш с коледното настроение....красива и нежна е бутилката  Heart Eyes Heart Eyes
МИМ АР благодаря ти  Hug и на всички момичета ,които са харесали паната ми  :hug

http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.21391880
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.21391882 и малко розички от мен
Лека и спокойна

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 06:59 от val1977

# 522
  • Пловдив
Добро утро момичета,
Успешен ден изпълнен с много творческо вдъхновение!!!!!

val1977 сега видях паната явно като си ги показала съм ги изпуснала, но сега просто не се въздържах да пиша. Паната са невероятни просто останах зашеметена. smile3525

# 523
Здравейте,момичета   bouquet
Вал-много хубав комплект с рози Simple Smile с какво прави релефа  и как точно че е много интересен-с  едни еднакви връхчета
Ето едно шише и от мен
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=173 до края
и първата ми картичка по метода с ютията
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=167

# 524
Честит Рожден Ден, Дадуся! Бъди все така креативна и ни радвай със съвършенните си произведения -много вдъхновение за да превръщаш все така всичко до което се докоснеш в красота.... От сърце пожелавам здраве , късмет и любов.. Наздраве!

Антомтези вази близначета  и музикални шишенца са поредната твоя идея, която ме вдъхновява и която много ми  харесва. Сигурна съм,че ще има много грейнали очички по празниците..  Hug
Фанито и рамките и кутията са много красиви.Рамките са с много нежен мотив.Чудесни са се получили..   bouquet
бонисофия саксията със сигурност е зарадвала този, на когото си я подарила.Много добро съчетание на цветове, и стилен  подарк..   Hug
Джулис почти не остана време до големия ви ден,Споменчетата, които си подготвила за всеки гост  от вас с толкова любов и желание, ще направи този ден незабравим не само за вас..Всичко е толкова стилно и красиво и отнего просто лъъха любов..  Love Love   bouquet
Злати много хубава чиния си направила. Салфетката е чудесна.   bouquet
Дбалинова ...красива и нежна е бутилката и картичката ти се е получила мнго добре.   bouquet
Вал, комплекта е много стилен.

Ето и някой нещица от мен: Коледни пана,буркан 1 Simple Smile ,и отзад.. буркан 2, и отзад, бутилка 1, и отзад,бутилка 2,шампанско,топки от стиропор, по идея от Атомчето,Коледна чиния 1,Коледна чиния 2, дъска за хляб..  Simple Smile ,шише, и отзад, подложка за чаша 1,и отзад.., подложка за чаша, направена на пано,кутия за подаръци..

На който му е по-лесно, може да разгледа всичко в  албумчето..

Гудзи, пожелавам ти лека ибезпроблемна бременност и на финала едно здраво и красиво бебче, като теб..
Благодаря ти за прекрасните салфетки и бутилки (надявам се скоро да супея да покажа някой от тях готови.) Намерих магазинче в което има крушки 40W, 3бр = 1лв (не са изгорели). Имам идея да ги изкупя и да ти ги донеса да ги приготвиш за коледния базар  Hug ( вие с Антомчето сте най-неуморните джуджета на дядо Коледа)Благодаря на този форум,че имах късмета да попадна в тази темаи да се запознаяс такива разкошни хора.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт