Декупаж-38 есенна

• 61 967
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА bonnysofia !   newsm59 newsm18

Жива и здрава бъди и често ни радвай с красоти!   bouquet

# 541
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,БОНИ!ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ!

# 542
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОНИ !
 Вятър в косите, блясък в очите и щастлива и обичана бъди !!!

# 543
Честит Рожден ден Бони!Много любов,щастие и сбъднати мечти ти пожелавам!   bouquet

# 544
# 545
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Бонисофия.  bouquet

Да в се оплача колко тъпо постъпих. Напръсках стиропорените топки с лака за джанти и те се спихнаха. Как не се сетих, че е агресивен. Мислех, че си е просто лак. Жалко за труда ми. но ще имам обеца на ухото.

# 546
Бонисофия, здраве, любов, късмет!   bouquet

Вижте идея за декупаж върху сапуни, много ми хареса

http://picasaweb.google.com/radioamadora/DecoupageEmSabonetes#

# 547
Честит Рожден Ден на Бонисофия! Здраве, творческо вдъхновение и удовлетворение от постигнатото   bouquet

# 548
Анее страхотна идея ,браво на теб че я сподели

# 549
  • пловдив
Честит рожден ден Бонисофия!

Да си жива и здрава, много щастлива, закриляна и обичана!

Стериопорените играчки ги купувам от Кауфлан, на гондолите с цена 1,99 /вътре са според големината от 6 до 10 бр/ Понеже нямат ушенце, залепям ширитче по целия диаметър и за него хлащам кончето с което ще се закача за елхата.
Ани, страхотни сапуни. Ако вземе че ми остане време може за базара да пробвам и малко такива. Знае ли се от къде ще изкочи зайчето за търсене  Mr. Green
Илиева и на мен ми се оцветява мотива с маслените бои, когато ги втривам, но на мен това си ми харесва, някак по равномерно ми се допълва с фона. Иначе Геновева правилно ти е обяснила, ако не искаш салфетката да ти се оцвети, трябва преди това да я лакираш. Краклето също лакира, но не достатъчно, че да не се оцветява и ненапуканата част колкото и здраво да търкаш с парцала или домакинската хартия. Някой чакат да засъхне напълно в пукнатините и минават с влажено парцалче още веднъж, но аз не съм пробвала. На мен лично бутилката ти много ми харесва и не мисля, че трябва да играе отгоре баданарка  Peace
Щурчо вземи си смени името, че с тази красива производителност ще трябва да пренаписват края на любимото ми детско стихче "Бабо мравке, где така..." От мълзеливо свирещо, превръщаш главния герой в по работно от мравката животинче  Joy
Отново сте показали много красиви и интересни неща момичета!
За всички неуморно творящи феи на красота
  love001

# 550
Анее страхотна идея ,браво на теб че я сподели

е как пък няма да я споделя  Grinning

Антом, ти " вадиш" хубави идеи от руски сайтове, дай ги пак тия сайтове, моля  Hug

Всъщност www.picasaweb.com бъка от идеи,
затова го предпочитам пред снимка бг и други,
пък и размяната на салфетки е много активна.

# 551
Честит Рожден на БОНИ.много щастие и усмивки и нека слънцето не слиза от твоето лице.

# 552
Идеята за сапуните е страхотна.Виждала съм и в профила на една италиянка.А дали е само сувенирно?

# 553
  • гр.Добрич
Имам въпросче, към тези които лакират с лака на Сократис. Разреждате ли го или направо лакирате?

# 554
Честит Рожден Ден БониСофия,
Да си жива и здрава и недей се предава,
на битака иди Simple Smile
яко там се разрови
и каквото ти хареса си купи,
после бързичко се прибери,
инструменти извади и ...
декупажа започни.
Свършиш ли го ...
тука го качи
да порадваш нашите очи!!!