Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се залепват тези клечки? С какво лепило? Откъде могат да бъдат закупени подобни клечки?
Как правилно се нанасят боички с мраморен ефект върху чиния?
Необходимо ли е предварително да се нанесе грунд върху стъклена ваза преди декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се залепват тези клечки? С какво лепило? Откъде могат да бъдат закупени подобни клечки?
-
Как правилно се нанасят боички с мраморен ефект върху чиния?
-
Необходимо ли е предварително да се нанесе грунд върху стъклена ваза преди декупаж?
-
Как се почистват мраморните бои?
-
Какви материали се използват за създаване на пукнатини при декупаж?
вече не разполагам с време, за да ви следя и коментирам- тъжно е,но

,аз разреждам лепилото на око 

особенно много ми хареса бутилката в синьо

, а и времето ми е много кът...Имам недовършени неща, като изсъхнат ще снимам...Аз дръвчетата ги купувам готови, изсъхнали и обработени, много съм доволна.... Аз нищо не разбирам от дървесини, но ако макар и не изсъхнало дървото се обработи с нещо, дали пак ще се напука? - пък после то нека си доизсъхва.../от към опаковата страна.../
/Не ми се смейте, познанията ми с дърветата се свежда до това,че знам какво е надут паркет..нищо повече../, е, знам и как преди години ме караха да го търкам с паркетин и паркетол...лелеееее....
/