Отговори
Препоръчайте ми ясла в квартал Надежда, в която ще съм спокойна да оставя сина си на година и 2 месеца, в която ще се грижат за него и няма да упражняват тормоз. Разбира се базата също е важна, но най-важно е отношението и квалификацията на хората, които работят там, така че ако някой може да сподели ще съм благодарна!

# 1
Запис да следя темата.И на нас ни предстои същото! Tired
merilin9, имаш ли информация как стои въпроса със записването, кога се подават документи, приема кога е?Аз звънях в някои ясли (62-ра и 40-та), но ми казаха в едната, че приема е септември 2011г, а в другата никой не ми вдигна. Rolling Eyes

# 2
в 40 се подават молба в началото на годината, класирането е околко началото на юни, а приемът е през септемри.
в тази на рожен нямам идея какъв е редът. 

# 3
  • София
Във всички ДЯ реда е един и същ. Т.е. документи се подават началото на годината, класиране юни/юли, тръгване септември.
Имам познати с деца в яслата на Рожен. Доволни са. Дечицата обаче са по-големи, момиченцето е на 2.3г, за момченцето не съм сигурна.

# 4
   Горещо препоръчвам 15-то ОДЗ, ж.к. Свобода /зад магазин СБА/. Към ОДЗ-то има 2 яслени групи.
   Директорката е невероятен човек, непрекъснато е в групите, често помага в яслените групи. Децата се обгрижват и са спокойни. Друго, което ми е направило впечатление, е че познава всяко детенце, знае индивидуалните му особености, интереси.
   Избрах градината след много търсене. Имахме много лош спомен от друга ясла. В тази градина детето ми се успокои, а и ние като родители.
   Хубавото е, че после детенцето ще продължи автоматично в градинска група.

# 5
  • София
vishna, има разлика м/у ОДЗ и ДЯ. В случая се пита за ДЯ. Макар и в ОДЗто да има ясленски грпу, класирането и записването са на съвсем друг принцип. За съжаление местата са малко. През системата за ОДЗ си е късмет.

Общи условия

Активация на акаунт