ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАЕДНО! - 2 част

• 43 079
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Честито Трепетче и от мен   bouquet Догодина пак да черпиш Wink
Аз качих 9 кг за 6 месеца. Първия месец нищо ми нямаше, че и втория и после избухнах. Ама сама съм си крива де, като ме хване червея на "ДОПУШИ МИ СЕ!!! Twisted Evil" и бягах до хладилника...Хванах се да бягам сутрин, ама нали беше жежко лято-стана ми лошо няколко пъти и се отказах. С малко воля ще се оправя, ама проблема е, че забравих къде съм си оставила волята  newsm78

# 76
  • Бургас
Хахах, Елинор, браво на тебе. И аз на 7 кг качих за два месеца и търся волята си усилено, моля се, викам я, но я няма. Като че ли усиленото ми усещане за аромати засилва и глада ми. Мъжо ми се мръщи понякога като ме види да ям като гладна, но все още ми стават дрехите и не съм се стреснала много. Само че вече се ограничавам от хляб и сладко и като че ли не качвам, даже чакам да видя кантара да намалява  Hug Гуш на всички силни момичета, а на не толкова силните - пожелавам успех с волята! Hug

# 77
Мария, Letsgo, благодаря ви за подкрепата   bouquet
Трепет - ЧЕСТИТО !!! Това е голямо постижение, пожелавам ти още 100 бездимни години  Hug

# 78
СРАМ ,СРАМ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
запалих не една а цели 6  Embarassed какво ми стана не знам  Виновна съм мнооооооооогооооо Embarassed Embarassed Embarassed

# 79
m_tania защо така бе душа  Naughty
Ако можеш спри се дотук,я си помисли колко е хубаво сега като се събуждаш сутрин,косата ти,дрехите ти да миришат на свежо,да дишаш с пълни гърди.Наистина ли искаш да се върнеш към цигарите?Голяма прегръдка от мен за кураж  Hug

# 80
не , не искам да се връщам към тях.Аз и затова се чувствам толкова виновна.Ще се завърка към книгата която ми помогна предния път.Ще чета и там и най-вече тук.

# 81
Нищо, нищо  горе главата и не се предавай. 6 цигари не  е фатално. Но не ти ли стана лошо. Аз сега ако запаля ще ми стане лошо и ще ми се гади. Но желаниято си остава.

# 82
Трепет, Честито !!!
Елинор 777, по-скоро си започнала да забравяш, отколкото да си си загубила волята! Я си погледни лентичката – това без воля става ли????
M_tania, не се отказвай! Неприятно е, но не е фатално !
Аз съм тук , не напълно безгрешна, но напредъка ми е голям, и това ме радва.  Когато се сетя, че ги отказвам, направо полудявам за една. Затова гледам да не се замислям много-много каква е целта. От време на време, когато звяра се надигне, припалвам, но като цяло бройката им е редуцирана значително. Надявам се скоро въобще да не мисля за цигарите....
Успех на всички !!!

# 83
  • Бургас
М_tanq, вдигаш глава, отупваш се и продължаваш смело напред! Кой може да те вини че си упражнила волята си, а тя е била да изпушиш 6 цигари. Утре волята ти може да бъде въобще да не си помислиш за тях! Важното е че си направила първата крачка. Всички се спъваме, падаме, ставаме, отупваме се и продължаваме. Воля се възпитава, не си я получаваш по рождение.
Лелей, колко строго прозвуча. Абе да не ти дреме, имаш право на неуспешни опити докато искаш да ги откажеш! Колкото повече неуспешни опити-толкова по-лесно ще ти писне да са неуспешни... Поне така стана при мен. Ей го - на! Вече 2 месеца чистак новичка! Сама не мога да си повярвам! Пожелавам го от сърце и на теб!

# 84
Къде зачезнахте всички???
И аз си трупам килца сега,но и за тях ще ми дойде музата да се погрижа  Peace Не ми пречи,по-добре някое и друго килце отгоре отколкото пак да пафкам.
Весел ден на всички   bouquet

# 85
  • Страната на чудесата
Тук сме, с килца и без цигари.
Милото навъртя година без на 24.10, аз чакам моята годишнина Laughing
Важното е,че сме здрави, пък няколко килца повече, хм, тъкмо ще има повече  какво да обичат... Embarassed luvbed

# 86
Хе-хе-хе така е.
Аз не съм напълняла хич, но съм на диета, но все съм издънки Joy. Важното е че не дебеля, ама и не слябея  Mr. Green
Вече ми минаха всякакви влечения към тутуна, крайно време е да се постегна и поотслябна малко. Дадох си един месец да се поотпусна заради спирането на цигарите. Оффф хич не обичам да съм на диета ама хич.

# 87
  • София
аз да ви кажа че освен че не съм качила и килограм,сега съм с 10кг по слаба.Не знам как го направих тоя номер,ама в началото не ядях по много,че да не пуша след ядене,а после като ми поотмина и тютюневия глад съвсем ми се отяде.Иначе доста ми се похапваше,но като че ли най-добрия вариант е още в началото да си сложиш спирачките.Та сега съм много по финна отпреди,та много се гордея със себе си.

# 88
SweetHarmony Еййй ти направо си за пример. Бравос. Мен все към храната ме тегли. Добре че се опитвам да спазвам накакъв режим.

# 89
  • София
ами просто недей да ядеш когато ти се дояжда,щото после ти се припушва.Аз ядях само и единствено когато всичките сядахме на масата,самостоятелно не съм си позволила много много да бъркам в хладилника,по скоро си намирах други занимания та да не мисля нито за ядене нито за пушене.Много се бях уплашила да не напълнея,щото съм висока и доста бях качила последните години и не исках да започна да се търкалям,а то взе че стана обратното Simple Smile така че мой и единствен съвет е като ви се дояжда когато не е време за ядене,пиите по един сок и си намирайте занимания дали физически или психически без значение.Само това е формулата да си пребориш зависимостта.

Общи условия

Активация на акаунт