ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАЕДНО! - 2 част

• 43 079
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Да ви кажа нещо ми става снощи изведнъж така ми се допуши Confused . Ама без причина, просто исках да си запаля една. И добре, че нямах цигари, нещо ми стана не знам. Днес ставам и пак така се чувствам. Много странно, нали физическата зависимост ърябва да е преминала при мен. Добре, че е темичката.  Hug  Толкова ви обичам всички.   bouquet

# 61
  • София
Да ти кажа,на мен все още ми се припушва,пък е минало доста време вече.Номера е,да започнеш моменталически да мислиш за нещо друго Wink

# 62
бубанка предния път като отказах цигарите имах такива пориви и след месеци.Хубавото е,че с времето стават все по-нарядко и минават все по-бързо,гледам да си намеря някоя занимавка и след минутка съм забравила.В един такъв момент на слабост започнах пак да пуша,казвайки си,че ще е 'само' една.Въобще не разбрах как стигнах пак до половин кутия на ден.А тогава дори не бях изнервена,всичко беше ОК,ама защо запалих пак не разбрах  smile3538 smile3537 Сега твърдо съм решила да издържа поправителния  Peace

# 63
Аааа  споко, няма да паля, няма. И аз съм на поправителен. Вече ми мина. Не пуших 3 г. и после пропуших   Mr. Green и така до скоро 1,5 г.
Тука съм и няма да се подам на гадния навик.

# 64
  • Кюстендил
 Hug
И на мен ми се припушва..и то много...ужас, а утре навършвам годинка Tired

# 65
Ето нещо,което може да помогне на тези ,които все още се чудят  Peace

Не е необходима регистрация за да се изтегли

# 66
Минавам да ви прегледам, боркини. Пориви за запалване и аз имам, гледам да сменя мисълта с нещо друго и наистина се забравя. От което следва, че не е зов на тялото, а само мисъл.
Трепетче, браво на теб, миличка!! Една година!
М/у  другото защо не минеш пак край темата за овните?

# 67
  • Кюстендил
Минавам да ви прегледам, боркини. Пориви за запалване и аз имам, гледам да сменя мисълта с нещо друго и наистина се забравя. От което следва, че не е зов на тялото, а само мисъл.
Трепетче, браво на теб, миличка!! Една година!
М/у  другото защо не минеш пак край темата за овните?

Благодаря ти, и ти ще се похвалиш със същото, знам! Hug
Защото не мога да насмогна да ви изчета, загубих ви дирите и не знам какво се случва с вас Embarassed

# 68
Здравейте от мен Simple Smile
Пристъпвам с наведена глава при вас  Cry
Последните 2 седмици пуших......много ме е яд на себе си. НЕ мислех, че толкова лесно отново можеш да се върнеш към стария гаден навик. А половин година не пушех.......Колко съм слабохаракерна. И то запалих от глупост, бях на сватба, беше весело и си казах:"само днес".
После айде САМО една с кафето, айде още няколко в дискотеката и така. От утре ще опитам да не пуша вече!!! Дано да успея........
Ели - ти ги герой   bouquet
И да питам тези които са ги спирали веднъж и почвали отново, сега същото ли ще е? През същата тридневна агония ще трябва да премина?
Вярвам, че с ваша помощ ще успея  Hug

# 69
galisiq_ не пушиш от толкова време и ако решиш да ги спреш веднага ще е много по-лесно отколкото ако отлагаш  Peace
Само си спомни,колко хубаво е било без цигарен дим,а и ние сме тук да се подкрепяме   bouquet

Наистина тази темичка ми помага много и ми се иска да кажа едно голямо благодаря на всички   bouquet

# 70
galisiq_, на това му се вика човек сам себе си да излъже  ooooh! Няма да ни посрамваш така ей момиче!  Mr. Green Днес пуши ли? Спирай докато не си им изпуснала края. Две седмици не е много.

# 71
  • Кюстендил
Здравейте, железни! Hug
Идвам да почерпя!

Цяла година, кога мина, не разбрах! Равносметката: 10 кг отгоре, вече не се събуждам с главоболие, усещам си парфюма цял ден, домът ми ухае на чисто и свежо...и все още ми се допушва Tired

# 72
Трепет..., честито и догодина пак да почерпиш!   bouquet

# 73
Трепет честито   bouquet гоодинка.
10 кг. много си качила .  Диета.....нещо ?????
Аз съм на 90 дневната диета в момента. Но откакто не пуша задържам, но поне не пълнея  Peace
Сестра ми напълня първия месец с 6 кг, но се спря, тръгна на тенис и отслабна. Сега е пушка.
Другите момичета напълняхте ли?
Аз да се похваля и милото не пуши от 1 седмица. Той казва - "Аз не съм ги отказал. Просто в момента не ми се пуши и не ми ги брой дните, че се изнервям"  Laughing ама аз му ги броя  Mr. Green

# 74
  • Кюстендил
Бубанка, аз ударно, още първия месец, инат да спра цигарите намерих, не ме питай от къде го извадих, ама да спра да ям и да си черпя волята не успях Mr. Green Аз си бях много гърчава като ги спрях и сега съм си добре, заприличала съм на жена Laughing

Общи условия

Активация на акаунт