ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАЕДНО! - 2 част

• 43 087
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте!
От известно време се надъхвам да откажа цигарите. Пуша по 5-6 цигари на ден, ако излизам някъде вечер ( не е често) естествено отива и кутия. Пия ли алкохол, на маса ли съм кутията се заформя. Преди празниците мъжът ми много искаше да си купи нов компютър, но нямахме достатъчно средства за такава покупка. Тогава каза спирам цигарите и така ще си изплащам компютъра. Вече 15 не пуши. Надъхвам се и аз. Може и да ви се стори смешно, но главната ми причина да ги откажа е липсата на средства. Дори днес пуснах 4,70 в една кутуя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Знам, че ще се чувствам много добре. Преди няколко години бях ги отказала и 10 месеца не пуших. Направо летях тогава, така добре се чувствах. Но пък как напълнях не е истина 15кг. Това е другото, което ме плаши сега......ще напълнея пак. По принцип съм предразположена към пълнеене, в момента съм на режима на Дюкан от 2 месеца.
Много се разписах.
Shakazull ,Pinkito: Надявам се да получа подкрепа тук и да успея заедно с вас да откажа вредния навик.
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля книгата на Алън Кар "Не пуша вече"?

# 331
# 332

Мама Яни Как си ти ? Разпиши се  Hug
Ден четвърти.Преди малко се прибрах от работа.Трудното мина.Днес излязох с колежката на по енергиина напитка,тя с цигара аз-без(не вярвах,че ще устоя)беше ми трудно,но устисках.След работа по принцип пушим по цигара и се прибираме.Този път само й правих компания,но не пуших.Гордея се със себе си!

# 333
Бравоооо! Много се радвам за теб! Simple Smile  Hug nicofree беше писал по напред нещо за енергиините напитки

Избягвай енергийните напитки.

Никотина, които до преди дни сте използвали има като свойство да убива ефекта на кофеина в тялото, както и на други енергизиращи агенти, като таурин, например.

КОгато спрете никотина, и не намалите кофеина, кофеина започва да работи със всичка сила, а дозата в коят осте го поели е тази от времето когато пушехте.

Излагате се на риск излишно, защото кофеина може да предизвика превъзбуда, и да стартира желание за пушене, тъйа като имитира стрес.

Намалете наполовина кофеина, за да сте сигурни че няма  излишно да си правите живота труден :о)

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 17:20 от Shakazull

# 334
Здравейте момичета, да се разпиша и аз днес  Joy Joy
Добре дошли на новите мацки  без цигара   bouquet
пожелавам ви успех, заслужава си борбата Grinning
днес правих мляко с ориз и ми се стори много вкусно и ароматно, даже питах мъжо винаги ли е имало такъв вкус  Embarassed старшно ми се е изострило обонянието и всичко е толкова вкусно  Joy Joy Joy
За сега не съм качила нищо, борбата с храната ми е по-трудна от борбата  с цигарите обаче  ooooh!

# 335
  • Кюстендил
Аз само наминавам да си разходя лентичката, за да ви надъха, че не е толкова страшно и не се умира от това Wink

И да вметна между другото, че полека започнах да отслабвам напоследък, без режими, диети и спорт, и то при положение, че от 7 месеца работя в сладкарница Mr. Green

Успех на всички!

# 336
Бравоооо! Много се радвам за теб! Simple Smile  Hug nicofree беше писал по напред нещо за енергиините напитки

Да,прочетох го,но си си позволих една енергийна напитка.Между другото вече и не ми се пие чак толкова кафе.Преди го пиех в големи количества,може и до 10 да съм стигала и бях постоянно изморена и все ми се спеше.Сега,от няколко дни,не ми се пие кафе.Вземам си натурален сок.Чувствам се много по жизнена.
Записах се на фитнес.

# 337
добре дошли на всички  Hug стискам палци ,аз вече не пуша от повече от седмица 
nicofree ,не го знаех за кофеина ,а ми се спеше много и после много нервна ,не се стои около мен ,аз си мислех че е щото не пуша  ooooh! побърках и съпругът ми и детето.

tante78 ,моят мъж предложи парите за цигари да ги слагаме в една касичка,сметнахме ,за около година ще са за 1 почивка ,аз пък онзи ден без грам угризения ходих на пазар ,нали не пуша и мога да се наградя с това-онова,много готино .

Shakazull ,Ласи,иаз го усещам това с обонянието,а също и като че ли виждам по ясно,не ми се смейте ,но сигурно си внушавам newsm78
Това с килограмите много ме тревожи да не напълнея ,но пък реших в началото да не се тегля ,каквото такова,докато си закопчавам дънките още...Една позната ми вика - лелеее и сега като почнеш да качваш Twisted Evil ,аз и казах че мога да качвам и без да  ги спра цигарите  newsm78
Поздрави на всички и се дръжте!

# 338
кики, не се тревожи за напълняването. Дори и да качиш- това е ВРЕМЕННО. няколко месеца ще се изнижат като за миг и ще ги свалиш. Трепет потвърждава наблюденията ми, че след този период тялото само си връща метаболизма и килцата започват да падат. няма да свърши света ако си с 3-5 кг повече за няколко месеца все пак.после ще ги свалиш лесно. важно е да се отървеш от тази гадост цигарите. много правилно си и казала на твоята приятелка- можеш да напълнееш и без да ги спираш. А можеш и да ги спреш без да напълнееш. каквото и да стане- успех!!!  Hug

# 339
Ден трети. Почти не се сещам за цигари. Нямам такива силни пориви, че да се налага да си говоря сама, да се успокоявам и т.н. Естествено, сещам се, усещам от време на време лек глад, но определено се чувствам значително по-добре. Мен качването на килограми не ме притеснява. Като се затопли времето и без това съм решила да потичвам в парка  newsm39 running jump
Пропуснах да кажа, че съм значително по-спокойна, не ме друсат нервите. Днес се престраших да си направя "кафе" - мляко с 2в1  Mr. Green

# 340
  • Варна
Голяма нерва ме гони. Мога да свия мъжо на цигарка и да го изпуша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес се натисках до обяд в леглото да спя, че да не мисля за цигарки, после изчистих цялата къща  newsm79 wash hang Гладих дори 1ironing и на всичкото отгоре избърсах праха от листата на единственото си живо цвете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И всичко това само и само да не мисля за онези неща. Не смея да изляза до магазина, щото ще си купя ( като се знам какво съм рядко .....)
Добреее оплаках се.

# 341
Оооох и аз имах криза  Sick Както нищо ми нямаше и изведнъж почна да ми минава налудничавата мисъл, че искам цигара!  Twisted Evil Че ми харесва да си пуша и някакви подобни.  #Crazy Няма да пия никакво кафе вече ... изнервих се ! Naughty Няма как трябва да стиснеме зъби малко  Banghead Казвам си, че ако ми харесваше да пуша нямаше да се мъча сега да ги спирам! Както и се опитвам да си спомня вкуса на последните цигари и колко ужасен ми беше!  Confounded

# 342
Еййй девойки стегнете се бе...... Какви са тези работи. Като ми ставаше кофти четях темичката и ми ставаше по-леко. Направили сте правилиния избор да знаете. Няма нищо по-хубаво от живот без цигарен дим.Само малко воля се иска.
Да ви се похваля и мъжо покрай мен ги спре  Simple Smile Супер е. Не ми мирише. И финансовата страна не е никак за пренебрегване.

# 343
като ви се допуши си спомнете ужасният вкус в устата сутрин след като сте препушили, гадната кашлица и хъркащо дишане. смрадта която се носи около вас. колко е грозно стара изпита жена да пуши на някоя спирка. защото ако не ги спре човек- това го чака. нали всички искаме да сме ухаещи на свежо и приятно мацки с нежна кожа? а след 30 години- сладки бабета с розови бузки а не жълти старици Simple Smile помислете си... искате ли внуците ви да не ви идват на гости, защото "при баба мирише на гадно"?
много съм зла, знам, но е за ваше добро. Hug

# 344
а след 30 години- сладки бабета с розови бузки а не жълти старици Simple Smile
Joy Това за сладките бабета с розови бузки направо ме разби hahaha.Но си много права M5.
Аз удържам фронта......абе припушва ми се отвреме навреме и не знам на какво се дължи нали уж физически би трябвало да съм чиста от никотин а пък психически уж навика го нямам вече,та мина месец и нещо ooooh!,но ще удържа де,не се съмнявам .
Добре дошли на новите борещи се,успех на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт