Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Чак сега ли се усети ,че близостта с Чичек е меко казано ,притеснителна

# 61
  • Разград
Добър ден .
Нитрото е отворено и са качени всички преведени до момента епизоди на Любов и наказание.
Ето ви и линк към тях. http://www.nitrobg.org/browse.php?searc ... ad=0&cat=0

# 62
Здравейте момичета .

Али Благодаря много   love001

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:55 от dajoan

# 63
Мисляси,че новият герой ще играе ролята на новият генерален директор във фирмата на Саваш.

# 64
Мисляси,че новият герой ще играе ролята на новият генерален директор във фирмата на Саваш.

А дано , че той Саваш остана съвсем сам поне в фирмата някой да му удари едно рамо  Peace

# 65
А дано , че той Саваш остана съвсем сам поне в фирмата някой да му удари едно рамо  Peace

Как сам? Чичек е до него!

# 66
aleynam, много благодарности за превода на тези анонси.

Играта май започна да загрубява. Крайно време е Ясето да се вземе в ръце, а Саваш да осъзнае, че или трябва да се разведе с Чичек, или да остави Ясемин на мира. Истанбул не е Ван и там има държава и закони, на които мисля, че ще се опре Ясемин и ще защити правото си на майка. Търпение до време, влизане в положение до време, Чичек се натиска за Саваш и сега е за нея удобен момент да установи максимална близост. А той няма да посмее във Ван да се държи отчуждено от нея, а тя само това чака.

# 67
МОМИЧЕТА, nitro.bg наистина е отворен, но се изисква нова регистрация. Всички сериали са качени. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!!!!!! newsm10

# 68
Та Чичек каква роля играе във фирмата.

# 69
Мисля си,че Фидан и Пала ще направят всичко възможно за да защитят Саваш,Ясмин и Юмер от баба му Шах.

# 70

А дано , че той Саваш остана съвсем сам поне в фирмата някой да му удари едно рамо  Peace
Аз съм съгласна ,че Саваш има нужда от едно рамо не само във фирмата ,но и извън нея той наистина неможе да разчита на никого.
Новият генерален директор във фирмата предлагам да направи Диля тя си върши работата добре и за сега не се е дънила newsm78

aleynam newsm51 newsm20

# 71

aleynam би ли ни превела репликата на снимката БЛАГОДАРЯ  -Çok teşekkürler:)))  bouquet

# 72

aleynam би ли ни превела репликата на снимката БЛАГОДАРЯ  -Çok teşekkürler:)))  bouquet
Трудното чуй от мене,племенико
вече не е достатъчно да лъжеш всички
вече и да останеш самотен
няма да останеш същият

# 73

Трудното чуй от мене,племенико
вече не е достатъчно да лъжеш всички
вече и да останеш самотен
няма да останеш същият
Дали наистина АМ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ newsm78

# 74

Общи условия

Активация на акаунт