Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Ами да Чичек този път си заслужи почти всички нападки по нейн адрес. Аз никога не съм я защитавали,защото Саваш се отнесе с нея като наистина верен приятел,а тя вместо да го подкрепи въпреки любовта си, зада създаде той семейство с Ясмин,тя показва такава злоба която е присъща за АМ. Ако Чичек уважава Саваш като приятел,ще го подкрепи и помогне да бъде с Ясмин независимо дали имат дете или не.

А нашичкият си Саваш дори и да искам немога да го нападна,защото като го виждам какви мили физиономии прави пред Ясето,направо ми се къса сърцето.

В сцената с кавгата м/у Ясето и Саваш,направо ми напълни душата.Въпреки,че Саваш с право отнесе кавгата, и си беше виновен ,и ние като Ясето  само като го видим и ни омекват краката. newsm78

# 661
А м/у другото току що и аз се записах в отбора на ЗАГОРЕЛИТЕ МАНДЖИ. ooooh! ooooh! ooooh!

# 662

Само някой да е посмял да каже нещо за него

# 663
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен! Hug

Едно малко поздравче от мен с пожелание за приятно изкарване на почивните дни!

http://dox.bg/files/dw?a=b85de959a0

Надявам се, че има хора които харесват такива неща newsm78

# 664
А м/у другото току що и аз се записах в отбора на ЗАГОРЕЛИТЕ МАНДЖИ. ooooh! ooooh! ooooh!
Ние вкъщи от два месеца ядем лекооо припечени манджи с вкус на ЛиН

# 665
Stefok,благодаря за поздрава!

ios ,
харесвам такива нещица. Съгласна съм ,че вратата трябва да е отворена.Да знаеш ,че Гони също е в този отбор. Тя ни изпраща често такива прелести!

mimi123456 ,не го защитавай толкова ,че си е виновен наш Савашчо.Стига е приказвал. Единствено действа само в леглото. luvbed

# 666
извинявам се за спама,но не мога да не го споделя с вас Hugето на какво е способна жената  Mr. Green Mr. Green

# 667
Али, не бях виждала такъв тунинг за мотор  Joy

И от мен малко спам, 20 примера за необикновена архитектура. Първата снимка е от град Мардин в Турция, на турско-сирийската граница, тук е прекарал детството си наш Мурат /родителите му са от Мардин/. http://remaxclassic.blog.bg/biznes/2009/05/29/20-primera-za-neob … rhitektura.341235. Следващата снимка също е от Турция.

# 668
Не мога да не ви покажа и тази красота и идилия - село Giethoorn в Холандия, наричат го село без улици, защото вместо тях има само канали http://www.authorstream.com/Presentation/INSOMNIA555-197061-giet … s-ppt-powerpoint/

# 669
Ние вкъщи от два месеца ядем лекооо припечени манджи с вкус на ЛиН

Е, дами, добре дошли в отбора на ЗАГОРИТЕНДЖЕРИТЕ.  smile3532 newsm48   От 1001 нощи ги правим тия мурафети, то не бяха манджи, то не бяха сладка, като ни заслепи монитора с любимия образ (че не един само  newsm78) и забравяме всичко. Колко пъти съм търчала като финикиец от компа до котлона,   running  и рядко съм успявала навреме да предотвратя получаването на финния загорял вкус. atwork  cook  newsm65

извинявам се за спама,но не мога да не го споделя с вас Hugето на какво е способна жената  Mr. Green Mr. Green

aleynam, тази майсторка на плетивото явно не е любител на тр сериалите, иначе нямаше да измайстори такъв шедьовър. newsm10 smile3501

Поздрав за всички, радвам се че съм тук сред вас на това интересно място в нета
http://vbox7.com/play:d297984a Песента ми се струва много подходяща за нашите герои Саваш и Чичек.
Трябва само да заместим "една нощ" с "един брак". Joy

Stefok, чудесно попадение. Надявам се нашия човек да не изпадне в подобна ситуация, завалията, че не се знае и той на какви съдебни заседатели ще попадне. Ако са с вански произход повечето, трудно ще се спаси от "законната си съпруга". А Ясето горката има да посмърча от балкона, а Йомер да вика "бабА, бабА". smile3518 smile3506

# 670
   Добър и прекрасен ден на всички мили дами!!

Много ми харесват Вашите разсъждения и с удоволствие Ви чета !!!
Направо Китка сте я раздробили на трохички!Горката ако знае какво и се пише от БГ сън не може да заспи Crazy Crazy #Crazy

Благодаря на Стефок за архитектурните забележителности!!!
Селото в Холандия е забележително!!! Ходила съм преди време в Амстердам наистина атмосферата е уникална и е  много красиво с тези канали!!Благодаря ти че ми припомни Heart Eyes

# 671
  • София
Пак сме почнали Саваш. Тъй като и мъжа ми го харесва още от един друг сериал, го взимам с и без грешките! Ще си правят тук компания на мифката с мъжа ми и дружно миейки чинии ще се оплакват от многото жени около тях (той и моя има 2 сестри, 1 снаха, 1 майка, 1 мащеха, 2 кръстници... обаче пък само 1 жена)

# 672
Селото в Холандия е забележително!!! Ходила съм преди време в Амстердам наистина атмосферата е уникална и е  много красиво с тези канали!!Благодаря ти че ми припомни Heart Eyes

Аз за съжаление, още не съм сбъднала тази си много стара мечта, да посетя Амстердам.  Sad

# 673
Iv  Твоя мъж бие и Саваш по женско присъствие  около него   Joy Joy Joy

# 674
Ох това колело е просто уникално.Тая жена дето е плела дантелите наистина явно не гледа сериали,пък може и мъж да ги е плел  де да знам Simple Smile
А Саваш незнам какво трябва да направи,че да ме откаже да си го харесвам.Много ми е симпатичен и така жалничко се моли да ти скъса сърцето умее ги тия работи той ,а и не прави чак ткива големи простотии,кво му е на момчето,че да гонападате я дур.
Забравих да спомена за малкия Баран.Много ми е жал за него.Горкия как гледаше от прозореца как мама и вуйчо се карат и преди това нали плачеше в леглото си,незнам как Назан я мисли тая работа,как ще заведе детето при Бора.Те дали ще си паснат.Аз  Бора не го виждам като човек който би се грижил добре за едно дете.Може би разрива между Назан и Бора ше се появи от отношението на Бора към малкия,щото иначе Назанката е луда от любов ,а плазмодия умее и той хубаво да се извинява и да омайва мацките.Ама за разлика от Саваш който не върти няколко мадами и наистина обича Ясемин,тоя изрод обича само себе си и гледа само собствената  си изгода.

Общи условия

Активация на акаунт