Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 948
  • 735
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте, от скоро следя темата и коментарите ви. Страхотни сте! Запалихте ме и попрочетох за обичаите и нравите на комшийте. Не съм изгледала целия филм, не мога да коментирам с подробности, но много ви се радвам и се забавлявам.  
Слънчев ивесел ден на целия ви отбор!

# 646
doreto72Добре дошла сред нас welcome

# 647
doreto72Добре си дошла! Hug Hug PeaceНадяваме се слънцето от ника ти по-често да огрява темичката ни! Peace

# 648
doreto72,Добре дошла !

Цитат
Жената е решителна и смела и със сигурност няма да се колебае да защити семейството си със всички средства .

dajoan ,как би могла да го защити?
Аз не виждам начин ,освен бягство.Нейното положение е ужасно.
Дано Саваш се вземе в ръце и уреди по-скоро нещата .Отлагането
на решаването на проблемите ,не ги намалява ,а ги задълбочава.

# 649
Пав ами ще се ожени за Явуз , ако няма друг начин  Thinking

# 650
Добър ден мили дами.
Много сте писали ,серийката наистина беше много наситена с емоции.Както и всички серии от втори сезон ,всичко е по-динамично и по-изпълнено със смисъл.
Обсъждали сте на дълго и широко Чичек.Тя ще има голям дял в нещата от тук на сетне.
Сега по серийката.Ще започна с Ахмет Моран.Аз явно съм доста наивна и глупава,защото си мислех ,че след тази трагедия със сина си ще се поучовечи малко,ще си направи равносметка за нещата и можеби ще се разкая.Но не стана нищо такова.Мръсника отново надигна глава след като се отърси от шока и почна със старите номера.Пала му изказва съболезнования ,а той пак с гадния си поучителен глас почна да говори.Говедо си е и това е.
Появи се най-накрая и баш мафиота.Слезна от колата и с наперена походка , размахвайки броеница тръгна.Тази голяма охрана която има само незнам за какво е,да покаже,че е много силен и велик и ,че с него никой не може да се гъбарка,или има нужна от охрана с пушки щото го е страх.Но АМ е като малко момченце пред него ,отговаря с наведена глава и е един такъв раболепен и мазен.А Саваш беше много готин изобщо не се притесни според мен от тоз голям мафиот,как само си каза името мъжката.
Ясемин мисля,че попрекали леко с ревноста и непрекъснатото звънене по телефона.Малко беше пресилена реакцията й в таксито като взе да се тръшка заради елека.Малко ми се струва на публични места,че не е удачно така да се показва човек.Но после като се прибра в къщи хубаво насмете Саваш по телефона.А пък Савашчо бързо забрави,че успокоява Чичек и хукна за Истанбул.Аз изобщо неможах да разбера защо беше нужно да остава в къщата на Моран нали си има негова къща.Хубаво разбирам заради аширета го прави ама можеха да си идат с Пала в тяхната къща.
И сега почвам с Чичек.Тя вече трябва да разбере напълно ,че няма шанс със Саваш.Той първо го каза по телефона на Ясемин,че никога не би я докоснал и после изхвърча от къщата и хукна да хваща самолета,така все едно че задника му гори.От анонса за новата серия става ясно,че Чичек съвсем и е паднало пердето и се е развикала,че няма да умира,за да става Саваш баща на "копеле".А погледа който искара беше ужасяващ.Браво на нея достойна ученичка на Шахнур и още по достойна дъщера на АМ.В началните серии Чичек доста словоохотливо казваше на Саваш да я върне на татко й и да се приключи с нейната мъка.Имаше ред сополи ред сълзи като трябваше да се жени за Саваш,щото тогава нещеше да спазва бердела и нещеше да е разменна монета в бизнеса с наркотиците.После пак на няколко пъти се е изразявала,че по-добре да умре и да не пречи на Саваш .Ама сега нещо вече неще да умира.Пък и плюс това сега е много подходящ момент Чичек да разкаже на брат си истината за брака със Саваш,да каже,че са женени само на хартия,че Саваш и е помогнал много  и че многократно я е спасявал от лудия АМ и най важното Саваш е оказвал много голяма емоционална подкрепа на Цветето през цялото време.Цветанка преди си приказваше ,че предпочита да умре,щото знаеше ,че Саваш никога няма да го позволи тва да стане,сега обаче й стана ясно,че Саваш наистина е влюбен и че съвсем сериозно ще иска да се разведе с нея ,а това не я устройва изобщо.Мен малко ме е яд ,че сценаристите насочват образа на Чичек в тази посока,мисля,че началния план за образа й беше по добър.Да се покаже,че Чичек е по-добър и по-стойностен човек,да се покаже,че тя е влюбена в Саваш и въпреки всичко ще се жертва заради него .Ще надмогне собствените си чувства и ще пусне Саваш на свобода да бъде щаслив с Ясемин.Но аз имам все още надежда за Чичек,че в крайна сметка ще се върне в правия път.
И черешката на тортата сцената с Ясемин и Саваш като се караха.Почти нито една дума не разбрах с изключене на гит и суз,но по мимики и жестове схванх всичко.Саваш как се разгорещи чак и сакото си хвърли.Ясемин я бяха хванали всички бесове и с право,а Саваш да не се прави на ощипан щото той се събужда в чужди легла и да не се чуди ,че гаджето така е набрало и вика.Щото ако на него някой дойде и с ехидна усмивка му върне дреха на Ясемин с обяснението,че видиш ли тя е преспала в къщата му ,била е пияна заляна,ама да не се притеснява не е имало кекс той ми се струва,че не бесове ще го хванат ами направо ще избухне от ревнос.Но накрая сецената завърши подобаващо както си му е ред със цуни-гуни.
А за накрая бебчо Йомерчо.Тва е толкова сладко бебе как само успяват да го хванат в такива сладки пози и накрая като каза на Саваш татко беше толкова хубаво и емоционално.
А да Саваш хич да не е намира начини да успокоява Ясемин,колко и трябва на нея вечерта едно обичам те ,ти си ми жената,ти си ми любовта и айде готово,кво да го прави Ясето като си го обича.Но наистина Саваш събра червени точки като я представи пред приятелите си като майка на детето му и като негова бъдеща съпруга.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 18:04 от Eny87

# 651
Пав ами ще се ожени за Явуз , ако няма друг начин  Thinking
хммм не не не ми се връзват двамата,
така е по-добре

# 652
Пав ами ще се ожени за Явуз , ако няма друг начин  Thinking

Не ,че не е готин Явуз ,но тя си е на Саваш Heart Eyes. Той да се оправя ,да
не ни попада на клавиатурата. Mr. Green

# 653
после изхвърча от къщата и хукна да хваща самолета,така все едно че задника му гори.

Eny87, поздравления за целия ти пост! smile3501 smile3501 smile3501

Но, да ме прощаваш - тука не си права. Не беше задника. Друго му гореше....

# 654
keii, Благодаря за поздрава.

Саваш да не се чувства пренебрегнат, защото ако го почнем
няма скоро да го пуснем.

Да не го започваме Sad Thinking nono, защото в темата ни ще стане взривоопасно! argue argue  RageКато си помисля за Китка, колко разгорещени дискусии водим, страх ме е да започнем Саваш. newsm53 Но аз ще го защитавам даже и в грешките му. smile3503 Всъщност той няма такива. Heart Eyes

# 655
после изхвърча от къщата и хукна да хваща самолета,така все едно че задника му гори.

Eny87, поздравления за целия ти пост! smile3501 smile3501 smile3501

Но, да ме прощаваш - тука не си права. Не беше задника. Друго му гореше....

Саваш от Китка ли се уплаши Joy или от Ясемин, че така изхвърча. newsm78 Joy

# 656
keii, Благодаря за поздрава.

Саваш да не се чувства пренебрегнат, защото ако го почнем
няма скоро да го пуснем.

Да не го започваме Sad Thinking nono, защото в темата ни ще стане взривоопасно! argue argue  RageКато си помисля за Китка, колко разгорещени дискусии водим, страх ме е да започнем Саваш. newsm53 Но аз ще го защитавам даже и в грешките му. smile3503

И за да стане дискусия ,аз ще го нападам. Всички ,ако сме на една и съща страна ,няма да е интересно.Нали видя, как стана с Чичек?!
Интересно и събрахме 40 колежки в темата.

# 657
Поздрав за всички, радвам се че съм тук сред вас на това интересно място в нета
http://vbox7.com/play:d297984a Песента ми се струва много подходяща за нашите герои Саваш и Чичек.
Трябва само да заместим "една нощ" с "един брак". Joy

# 658
Стефи и аз нямам нищо против миниатюрните грешчици на Саваш  Joy Joy
Вземамго с тях  , особенно следкато видях , след караница какво прави , тамън ми пасва    Mr. Green

И аз като Ясето съм един пинчер ,  ще има да чафкам , пък той да ме успокоява   Mr. Green

# 659
Стефи  newsm10 smile3532 представям си АМ как удря с чукчето  Joy

като гледам Китка как се е разпенила на трейлъра и с оглед последните изяви на Саваш, не бих се учудила ако и на нея и отвърти главата  Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт