Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Ари, чудесни гифчета  си направила за нас, благодаря newsm51

# 691
И аз мисля , че Саваш трябваше  да е егоист като всички в неговата къща и да си гледа щастието

какво е тръгнал на мисли за всички. Чичек да не се е раждала в такова семейство Саваш , каква

вина има , че баща и е психопат.   Shocked  АМ и без това въпреки  , че им натреси Китка

продължава да ги заплашва с кръвна мъст , така че полза от това Чика да стои в тази къща йок .  Rolling Eyes

# 692
Защо да става егоист? Първо трябва да мисли за сина си и тогава за всичко останало.
Той знае ,че Мехмет му е враг и търси отмъщение, защото е разкрит и въпреки всичко е оставил сина си в ръцете на Лейля. Защо не сложи някаква охрана?
Мехмет знае ,че Омер е син на Саваш и Ясемин. Близко е до ума ,че може да му навреди.Работите на Саваш са малко хаотични. Накрая много неща захванал и нищо не свършил.

# 693
Момичета, големи сладурани сте! Така се заплеснах в серийте, който сте превели, в коментарите ви след това... Направили сте на пух и прах и Китка и АМ и всички общи "симпатяги". Все си  мисля, че за да предприеме дейстие - развод около най-любимите хора на Саваш нещо трябя дя се случи, да го провокира. Физиономиите на К и жестоките думи от устата на майка му не биха го извадили от равновесие до такава степен. Той все още е въздържан във обявяването на това решение. Но ако някой се опита да навреди на Я, или пък на детенце, това би провокирало съвсем друго поведение. Тогава, си мисля, че ни традиции, ни дадени думи и обещания биха го спрели да обърне всичко с главата надолу, но пък може да свърши по-бързо филмчето ни.
Незнам кой колко е загорил тенджерите, но аз оставих моето фемили на препечени филийки, не стигнах до готвене. Малко са киселки и сърдити. Но какво пък ....
БЕШЕ МИ МНОГО ПРИЯТНО ДА СЕ СРЕЩНА С ТАКАВА ЩУРА КОМПАНИЯ!
ВЕСЕЛ И СЛЪНЧЕВ УИКЕНД МОМИЧЕТА!

# 694
Ари гифтчетата са много хубавки.А това на което е бебчо  е просто уникално.Как сладко си хапва бисквитка и колко е съсредоточено в действията си ,като всяко малко детенце всъшност.
Чакам с нетърпение новата серия да видя какво ще измъдряд сценаристите.Някаде назад прочатах мнение,че може да гласят Хакан да се влюби в Ясемин.Това не ми е идвало на ум,аз го сватосах с Чичек и Назан,но и това е вариант,да се влюби в Ясето.
Но ще видим на края кой с кой ще е.Важното всъшност е Саваш ,Ясемин и Йомер да бъдат заедно ,а другите да се конфигорират както щат

# 695
  • до най слънчевия бряг
  Добър и прекрасен ден на всички мили дами!!

Много ми харесват Вашите разсъждения и с удоволствие Ви чета !!!
Направо Китка сте я раздробили на трохички!Горката ако знае какво и се пише от БГ сън не може да заспи Crazy Crazy #Crazy

Ами не ние ,те сценаристите я докараха до този хал Naughty   Тя ,горката ,със развод ,или без развод ,все е губеща  Sad
Това момиче си дава ясна сметка ,че нито при женените е женена ,нито при момите ,мома
Не ,че ни е беше ясна картинката ,но след подслушания разговор ,и стана съвсем ясно ,че е извън играта Защо тогава да не се разбеснее и тя и да обижда ?Много е вероятно след като се навика и изпусне парата ,да омекне и сама да подаде за развод

Писах и преди и сега ще пак ще кажа ,че искренно се надявам Явуз  да подкрепи развода и това да е повод ,за едно приятелство със Саваш и за обща борба със старата генерация

doreto72     bouquet

Ари ,за гифчетата  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 22:38 от siren62

# 696
Цитат
за обща борба със старата генерация
Ясно е ,че борбата е неуспешна до сега. Самият филм е доказателство за това.
Нали видяхме Чалмата как се разхожда с автоматчици #2gunfire. Хората на АМ и
Саваш също са въоръжени и тези в Истанбул и още повече ,тези във Ван.
Как ще ги разоръжиш? Те са се родили така, с пушка!

# 697
Саваш , ако наиснина тръгне да мисли за синът си , най-сигурният начин да го защити е като е до

него  може и с охрана .  Тъй като заплахата за Савашовият син не е само от Мехмет  ами и от майка

му  и възможно от АМ . Номера с баща от растояние не е много подходящ  Peace

Ние си правим гимнастика на пръстите с  това що тоя не направил това ония другото   newsm78

Ама човекът познава сестра си и нейните тюрета и ашурета   Sick

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:07 от dajoan

# 698
hiacint , аз споделих мнението си за шамаросването на  Назан.
Според мен Чичек може да си вика колкото си иска ,а Саваш е в правото си
да се обърне и да излезе от стаята.
Той защо не се разведе с нея ,когато тя поиска? Отмина думите й все едно не ги е чул.Не съм съгласна ,че цялата вина е на Чичек.

Естествено, че Саваш най-вероятно не е посегнал на Чичек, но ми се иска да го е направил. За да я освЕсти, да я накара да се осъзнае. А колкото до развода, мисля, че това е пропуск на сценаристите - след като Китка обяви пред всички, че ще се развеждат със Саваш, не последва нищо, никакво развитие на този сюжет. Мисля, че Чичек нарочно го направи, защото знаеше, че на този етап развода е невъзможен по ред причини. Но го изтърси и постави Саваш пред свършен факт. А сега ще гледа да извлече максимална изгода  от положението си на "официална" съпруга. Тази истерия, грозните крясъци, обидите, помитането на всичко, което се намира пред очите й, изобщо не подхожда на образа, който беше изградила до тогава - възпитана, кротка, образована млада жена, събрала смелост да се опълчи на деспотичния си баща. През втори сезон виждаме коренна промяна в нея - една оглупяла от любов Чичек, която лесно се поддава на манипулациите на Шахнур, въобразявайки си, че ще спечели с новите си премяни и визия сърцето на Саваш. А той поне за сега не я вижда като обект на своите чувства. И мисля, че с постъпката, която показаха в трейлъра, Китка падна много в очите на Саваш.

# 699
Когато Китка изтърси , че ще се развежда , АМ заплаши още на масата Шах , каза на Китка нещо

от сорта , че знае какво я чака . След това отиде в  фирмата на Балдар и заплаши Саваш , че ще

ги изтреби до корен и след това се случваха всякакви глупости , които изместиха епицентъра от

тази тема  , което всъшност продължава и до сега .   Sick

# 700
# 701
Гладна кокошка,просо сънува!

# 702
31. Bölüm Özeti:

Yasemin’in, Bora ile Nazan’ın yakınlığından Savaş’a bahsetmesiyle çiftin gizli evliliği artık Baldarlar’ın başka bir problemi olarak gündeme gelmiştir. Şimdi Nazan’ı tek mutsuz eden şey oğlunu da yanına almak istemesidir. Acaba bunu başarabilecek midir? Savaş’ın gerçek ailesini kurtarmak için cenaze akşamı Çiçek’i bırakıp İstanbul’a gelmesi Yavuz’ un gözünden kaçmamıştır. Çiçek çok mutsuzdur evet kardeşi ölmüştür ama kafasını meşgul eden başka şeyler de vardır, belki de evliliği yolunda gitmiyordur; işte Yavuz’u kuşkulandıran bu düşünceler Savaş ile Yavuz’ u karşı karşıya getirecek midir? Yasemin, ajansta işler yolunda gitmediği gibi Nazan’ın evliliğini ortaya çıkardığı ve ailede yine sorunlara sebep olduğu için çok mutsuzdur. Beşir Ağa taziye için gittiği Ahmet Moran’ı tekrar niçin ziyaret etmiştir? Bu ziyarete Ahmet Moran nasıl karşılık verecektir? Diğer tarafta Çiçek’in istanbul’a geldiği anda boşanma davası açmayı planlayan Savaş’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Със споменаването на Ясемин пред Саваш,за близоста на Назан и Бора,се появява тайната сватба ,като нав проблем на Балдар.Сега единственото,което тревожи Назан е желанието и да вземе сина си при себе си.Дали ще успее?Явуз не пропуска(да забележи) заминаването на Саваш за Истанбул,за да спаси истинското си семейство,оставяйки Чичек в ноща на погребението.Чичек е нещастна разбира се,брат и почина,но има и други неща,които се въртят в главата и,може би бракът и не върви,ето тези подозрения на Явуз,ще заставят ли Саваш и Явуз един срещу друг?Ясемин се чувства нещастна,работата в агенцията не върви,че е причина да излезе наяве женитбата на Назан и,че е причина за възникването на проблем в семейството.Бешир ага след посещението за изказване на съболезнование,защо  отново посещава АМ?За това посещение АМ как ще отговори(реагира)?От друга страна Саваш планувайки със завръщането на Чичек да подадат молба за развод,каква изненада го очаква?

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:55 от aleynam

# 703
Не случайно хората са казали ,че любовта е сляпа и от любов се оглупява.
Така е и с Чичек. Не забравяйте ,че в първи сезон тя знаеше ,че Саваш е с Ясето , а сега той излъга ,че е сам, че вече са скарани.Сигурно това даде малко надежда на Чичек.

# 704
  • до най слънчевия бряг

Уроците на мама Шахнур не са отишли напразно ,я Китка какви физиономии прави ,и как страшно гледа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт