Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
aleynam мерси за превода на подсказката.  bouquet Hug

# 706
Али Благодаря много .   Hug Hug Hug

# 707
  • до най слънчевия бряг
aleynam   благодаря за превода ,май нито един облак не се разсейва ,а се задават нови  ooooh!

# 708
pav,Шахнур подведе Чичек,че Саваш и Ясето са скъсали.

# 709
  • планетата Земя и по точно до морето

Али , Благодаря ! Ще чакаме с нетърпение вторник

pav,Шахнур подведе Чичек,че Саваш и Ясето са скъсали.

Точно ! Саваш излъга Шахнур и тя почна отново да манипулира Чичек. Чичек знаеше, че Саваш е влюбен в Ясемин и трябваше да се досети, че е лъжа. А можеше и да попита Саваш дали това е истина.
Но за влюбена жена предпочиташе да живее с лъжата, която и даваше макар и илюзорни надежди.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 00:40 от Ari888

# 710
Момичета, има ли превод на 30 еп. или аз пак съм пропуснала. Моля за линк ако има, предварително благодаря  bouquet
Aко не ви представлява голяма трудност и неудобство и ако не е много нахално да помоля и аз да ни отговорите МОЛЯ преведена ли е 30-та серия, благодаря предварително:)

# 711
Али  Hug newsm51  благодаря, мила  Hug

за Саваш ще е изненада ако няма изненади  Confused Whistling Tired
Чичек не размахваше ли документи за развод, след като се върна от Прага? И Саваш и каза, че не е сега момента? Или бъркам  newsm78

# 712

Благодаря за отговора, а на моми4етата дето превеждат адмирации, вършите страхотна работа, браво!

# 713
# 714
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета, има ли превод на 30 еп. или аз пак съм пропуснала. Моля за линк ако има, предварително благодаря  bouquet
Aко не ви представлява голяма трудност и неудобство и ако не е много нахално да помоля и аз да ни отговорите МОЛЯ преведена ли е 30-та серия, благодаря предварително:)

Серията се превежда ! На първа стр. на всяка тема има линкове към сериите в каналите на Keii в бокса, youtube и към торент сайтовете, където се качват. Където и да проверявате ще излезат веднага преведените серии. Hug Simple Smile

# 715

Изгледах серията, филмът наистина е много интересен.
Благодаря на преводачките!      

Али за подсказката      

Ари, страхотни гифчета  

Пенда честит подпис!    

Очаквам и аз новата серия във вторник, да видим какво са решили сценаристите.

Приятни почивни дни на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 02:04 от mari_nk

# 716

Мерси mari_nk  Grinning цяла сцена докарах  Flutter Ари   love001 newsm51

# 717
# 718
# 719

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 03:02 от mari_nk

Общи условия

Активация на акаунт