Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Страхотно изиграни моменти! Peace Peace Peace

# 602
Goni,добър вечер на теб и другите дами.
Alians,и на мен сладура ми е фаворит,много чаровен с бисквитката.Ако може до тази снимка да лепнете и другата ,дето вика ''тати''....да го схрускаш миличкото.
Sunni67,поста ти е много хубав и точен.Казах аз,че Китка е като фурнаджийска лопата.Сега виждаме морановата жилка да избива на повърхността и да расте и да се впива в Саваш като отровен бръшлян.Никога не съм я съжалявала,а оттук нататък съвсем пък.Тя и преди да стане Балдар имаше повече свобода,дори и спрямо балдаровите жени.И съм съгласна ,че предаде Саваш и то не веднъж,а няколко пъти-замълча си за лъжливата бременност,разкрещя се пред всички за развода,тръсна ни в клин,ни в ръкав на майка си,че Саваш не я докосва и с пръст и най-вече нарече детето му ''копеле''!Като интелигентна и здравомислеща /за каквато се има/ да беше попитала първо,а не хайде юруш през просото--в случая през Саваш-сега вече го обичам,сега го искам,сега съм му истинската съпруга,сега вече не харесвам Ясемин,сега е ''оная жена''-пропадналата с копелето,сега ''няма да умирам'',сега аз аз аз...ДОКОГА?!Абсолютен егоист и лицемер -достойна дъщеря на тати!

# 603

LACSHI заповядай мила

# 604
sunny67,
Цитат
А и като се праскаме толкова европейци, та да кажа: Според правото на ЕС, един мъж и една жена, които са сключили граждански брак, са равни по права на други такива, които живеят без брак.
,а това отнася ли се за България.
Ти може да не се чувстваш европейка ,но аз съм европейка ,независимо ,че нашето законодателство не е като тяхното.Църквата също не приема друго
съжителство. Да не говорим ,че в някои държави е забранен аборта ,а при нас не е. За това нека си гледаме в нашата купичка.

Не е важно ние какво мислим. Съпруга е само тази , с която си разписал докИментчето.Честно ,нечестно- това е.

Цитат
Като интелигентна и здравомислеща /за каквато се има/ да беше попитала първо,а не хайде юруш през просото-
А, Саваш, както щеше да й каже!!!

# 605

Детето хубаво му каза  baba  , ама  кога ли ще види баща си пак .

Докато дамите Балдар законни ,  истински  и сякакви друри си правят каквото си наумят  

детенцето ще има татко само по телефона . Ама така е майката ще да е виновна щото е

любовница.   Peace

# 606
Ако сравняваме с нашата действително , то тогава е много по добре да си любовница/ ама

много грозна дума бе /

Жените на такива бизнесмени като Саваш  в нашата мила родина си натискат парцалити перът му

гащите  и миризливите чорапи /образно казано/ . И ходят по вризьорските салони да споделят

кава кола мъжът им е купил на любовницата .   Mr. Green

# 607

Укротването на опърничавата.  Joy Joy Joy luvbed smile3508 smile3521

# 608
Детето хубаво му каза  baba  , ама  кога ли ще види баща си пак .

dajoanче имаш право да задаваш този въпрос ,като се има предвид леля Назан какви ги забърка голяма работа отвори на тати Саваш ,а да не забравяме и Мехмет квазимодото също е на дневен ред #Crazy

# 609

Укротването на опърничавата.  Joy Joy Joy luvbed smile3508 smile3521
Аз не бих отказала такова укротяване да заповяда Joy Joy Joy

# 610
Goni, susuir, par4olinka, vilitodi, iva19690, DINO59, flo04, KKATINNA, I.Ivanova, pavlinaio, hiacint, Doki2008, violetkaa, soledad-5, rei461, blagoeva_sh, krasminikif, sunny67 (+ 4 Скрит/и) и 19 Гости преглежда(т) тази тема. Групата се увеличава, което мен ме радва много! Peace Peace

alians_4e, фотото ми пак не те е уловило!Явно не ставам за папарак ooooh! ooooh! Внимавай, къде ходиш в антракта! Joy hahaha hahaha Joy hahaha
Извинявам се, че съм постнала гифче, като твоето преди това, но  нета ми тази вечер е пак в отврат положение! Whistling WhistlingМоля му се по 10мин на щракване. Съжалявам! Днес от работата върви, но какво полза, като не мога да взема думата! А и  след малко се оказва, че трябва да отстъпя компа! Crossing Arms Crossing Arms

Мацки, много ми хареса дискусията, въпреки, че през деня Ви четях на пресекулки! Ако не мога по-рано, то със сигурност в почивните ми дни, които тази седмица съвпадат с официалния уйкенд и надявам се тогава  да се включа активно! Peace Peace Hug Hug

Ако не се "видим" и "чуем"  до края на вечерта - ЛЕКА ВЕЧЕР на ВСИЧКИ ВИ! Аз със сигурност ще сънувам не само нацупените джуки на Китка, но и всичките Ви постове, защото в момента и съм така - Crazy Crazy Crazy Crazy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.   А  сигурно ще има и още до като се докопам до темата! Praynig Praynig Praynig

# 611
Goni колкото повече толкова по-добре няма пробле хубава вечер и на теб-!

# 612
Любовницата е жена ,с която правиш любов .
Какво лошо виждате в това ,така и не разбрах.

Думата "копеле" не звучи добре ,но означава дете без баща.
Чичек и Шахито не знаят ,кой е бащата на Омер и затова го наричат така.
Нали в акта за раждане нямаше името на бащата?
Кой е виновен за това положение?

# 613

Не чухме кога Омер каза "анА", но "бабА" прозвуча много сладко.

# 614
sunny67,
Цитат
А и като се праскаме толкова европейци, та да кажа: Според правото на ЕС, един мъж и една жена, които са сключили граждански брак, са равни по права на други такива, които живеят без брак.
,а това отнася ли се за България.
Ти може да не се чувстваш европейка ,но аз съм европейка ,независимо ,че нашето законодателство не е като тяхното.

Разбира се, че се отнася и за България. Когато станахме страна - член на ЕС, автоматично приехме и законите /регламенти/ на ЕС, които имат върховенство над нашите закони, дори и над Конституцията. Така, че това, което пишеш, че нашето законодателство не е като тяхното просто не е вярно. Вярно е друго - ние го прилагаме по български, а не по европейски.  
И какво значение има дали се чувствам европейка или не? Аз определям хората не по това, а по други критерии.

Общи условия

Активация на акаунт