Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да добавя само, че ползвам и едно червило на Алверде. Аз си го купих малко така.... леко скептична, но се оказа добро. Стои мазно и за зимата е супер, а и покрива добре и не се изтрива бързо.

# 91
Много съм доволна от таблетките за съдомиялната. Цената е повече от двойно по-ниска от широко рекламираните "..." Както и от препарат за котлен камък за кани и кафемашини.

# 92
  • Пловдив
ДМ ми е любимо магазинче за доста неща.  Доволна съм от следните продукти на собствените марки- торбички за боклук (за кошове 20 л)- с дръжки, много са удобни и не се късат, козметичните кърпички в кутии, тоалетната хартия 3 и 4 пластова, кухненската хартия- тази опаковка, в която са 3 дебели ролки с мотиви, носни кърпички, ръкавиците за почистване, течните сапуни.
От био храните много харесвам вафлите с мед, доматената паста и ябълковия сок.
За съжаление много увеличиха цените, направо някои неща станаха двойни. Тъй като имам наблюдение на цените в Германия, подкрепят Дедо, че тук продуктите са по- скъпи.

Да кажа все пак и от какво не съм доволна- омекотителите им - не миришат дълготрайно, праховете за пране- според мен не изпират добре, део рол оните- не предпазват от изпотяване. Продуктите за лице не ми понасят като цяло- започва да ми щипе, това говори за мен, че има съставка, която не е подходяща за моята чувствителна кожа.

# 93
Купих сега афтършейф и пяна за бръснене на мъжа ми на Балея,купих си противобръчкови капсули жълти,купих един 2в1 шампоан за малкия и за себе си с някакви цитруси,кърпички за почистване на лице и още разни дреболии повечето на тяхната си фирма Балея,не съм ги пробвала още освен капсулата снощи-не се обринах кожата беше приятно мека и на сутринта, обаче първоначално не мирише много хубаво за останалите неща ще докладвам,пастата за зъби много пенлива и хубаво ухае също я пробвах снощи

# 94
  • Софиянка в Пазарджик :)
 newsm78 често минавам през подлеза на СУ как не съм го видяла този магазин  Crazy

# 95
Снощи си купих филтри за кафемашина .
Значително по- евтини от другите магазини и немски! защото в другите вериги едва ли са немски , каквата ми е и машината.
Магазина в подлеза на СУ е до стълбите за изхода към ЯЛТА, ако още го има тоя клуб newsm78

# 96
Значително по- евтини от другите магазини и немски! защото в другите вериги едва ли са немски , каквата ми е и машината.

Извинявай, но какво от това че филтрите и машината са немски? Нали няма да си говорят!  Laughing

# 97
  • София
В4ера си купих ароматизатор за миялната. Много приятно е размирисал измитите съдове, но мен по-скоро ме интересува дали ще премахва миризмата от неизмитите такива, докато запълня машината. Ще докладвам.
Освен това си взех сапуна за петна. Натърках аканите гащи на Борис и после в пералнята - излязоха като пуканки Simple Smile Доволен!
Те4ният сапун, за който про4етох тук, ми се видя скъп. Или поне по-скъп от този, който взимам по принцип, затова пак си взех Тео-то Wink
Ще пробвам и пампите.
Ароматизаторите за тоалетна ми се видяха много изгодни, ще си взема, когато ми дотрябват. Също и по4истващите прапарати.
Витамини взех на д-р Таис, да ги пробваме. 4етки за зъби за децата на много добра промоция.
Храните не са лоши, но наистина са скъпи4ки. По-евтино идва да се поръ4ват от 4ужбина май. Ако му се занимава на 4овек де...
Като цяло приятно магазин4е Wink

# 98
  • София
Белинда,наистина да не забравиш да кажеш за ароматизатора.Много гадно мирише миялната като има съдове в нея.Аз я пускам всеки ден,но при всяко отваряне ми осмърдява душата Tired.Пробвала съм ароматизатор,сума пари дадох,ефект не видях.

# 99
Извинявай, но какво от това че филтрите и машината са немски? Нали няма да си говорят!  Laughing
фирмата е немска , което не значи , че тези неща ги произвеждат в Германия .

# 100
  • sofia
На касата  в един кош имаше някакви лосиончета по лев и нещо с хума на алверде, чудесно свалят грим и даже си мия лицето по 2 пъти на ден, добър продукт, не знам дали го има още , не съм ходила скоро  Peace

# 101

Не четеш ли? Машината е немска - ПЕТРА!!!!!!!!!1

# 102
  • София
Така де. Тя имаше предвид какво става ако на немската ти машина й сложиш...филипински/френски/китайски филтър Simple Smile Не е ли въпрос до напасване на размери или нещо такова,а не до произход. Аз предполагам, 4е имаш предвид по-високото ка4ество на тези филтри, но наистина само предполагам, защото през живота си не съм виждала филтър за кафе машина и въобще не знам за какво иде ре4.

# 103
Ама вие нищо не разбирате! Crazy
Те няма да си говорят и размери няма да си напасват. Роса ще им говори и не иска да завтаря едно и също няколко пъти на различни езици. Роса, нали така? Друго си всички на един език да общуват, а размерът няма значение.
Роса, обясни де! Laughing

# 104
По - добре , от теб едва ли ще мога.
Тъй де, няма да си говорят... Филтъра просто е създаден за машината, влиза от раз без да се сбръчкава.

Купих и на Балеа некъв лосион срещу акне, чакам резултати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт