Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Любимият ми магазин!
Доволна съм от продуктите за бебета, както и от верото им.
Трябва и други неща да пробвам!  Heart Eyes

# 331
Момичета, има в дм един прах за бяло пране на таблетки - пробвали ли сте го?
Как се ползва изобщо? Моята пералня има отделение, в което или наливам течен или сипвам сух прах - други варианти няма.
Хубав ли е този прах?

Не съм ползвала, не бих пробвала.
Но - перилен препарат под формата на таблети се зарежда във ваната на пералнята - там, където обикновено сипваш прахът за пране.

Мерси, някой път като ми свършия белия прах  Laughing ще пробвам!

# 332
Днес бях на Славейков в обедната почивка. Лудница! Хора, опашки, промоции, музика, едни момчета ходеха с барабанчета и табелки на гърба.

Има кошчета на Славейков с изкуствена трева и маргаритки! Супер шик! ... и логото, разбира се.

Чаках 20 минути на опашка, едва не закъснях за работа...

Но си взех едни лакочистители като стикче на тяхната си марка и спрей за бързо съхнене на лак. Страхотно, но чакане падна.

Изкарали са пак много хубави салфетки и свещи за Великден - има със жабки (малката ще се радва много), със зайци, с цветчета. Свещите са като яйца и въобще не са скъпи.

Имаше едни баби и дядовци с едни прахове за пране и тоалетна хартия, но ....за всеки по нещо.

Разбрах със сигурност, че и утре 1-ви и 2-ри в цяла София ще дават 15%.

Аз лично изпратих мъжа ми със списък на околовръстното шосе да понапазарува на спокойствие.

Стига толкова - има много хора и стоки, но това е както винаги...

Няма нормални превръзки Nature, проверих, само ежедневни.

Ако открия нещо ново, ще пиша утре. Едва ли ще издържим с колежките пак да не отидем.

# 333
Няма нормални превръзки Nature, проверих, само ежедневни.

Мен в германско ми беше питането дали има Wink

# 334
  • Sofia
Аз пък вчера се възползвах от намалението в ДМ в подлеза на Ялта smile3508. Действително е 15% върху всичко, но био щанда беше вече доста празен Sad
Нямаше много хора, поносимо беше пазаруването, но аз все пак бях там в 20ч. Касиерката каза, че през деня е било лудница  Wink

# 335
  • София
Доволна съм от крема за ръце с маслина Балеа.
Влажната тоалетна хартия с лайка също ми хареса.

# 336
  • София
Аз вчера не успях да ида до Славейков, но и като гледам - лудница е било. Но довечера ще ида до магазина на Стамболийски.
Стана ми интересно за този спрей за бързо съхнене на лака....

# 337
Скоро ДМ ще ме загубят като клиент - кърпичките в кутия, които купувам да имам под ръка заради детето вече станаха 2,49 - 60 стотинки увеличение за половин година...това е пълно безумие. И пюренцата имам чувството, че при всяко купуване са с по няколко стотинки по-скъпи. Жалко, че са избрали да печелят с актуализиране на цените, а не с количество продадени стоки!!! Някоя мама по-напред беше писала, че ще се "оплаче" на ДМ в Германия. Аз определено ще им пусна един мейл, че съм разочарована от политиката им в БГ.

# 338
  • Пловдив
AP,
аз съм тази дето искаще да се оплаче. Владея немски и смятам тази седмица да сътворя един хубав имейл и да го разпратя до всички посочени адреси в немския им сайт. Все отлагах и аз оплакването, като си мислех, че ще спрат тези увеличения, но преди няколко поста писал и аз за новите увеличения. Ще помоля и за някакво становище и ще ми е интересно какво ще ми отговорят.

# 339
  • София-в сърцата на моите деца
gabrielade ,Давай, ни сме зад тебе..На маймуни ни направиха... Peace

# 340
Момичета,
Престанахте да казвате какво сте си намерили интересно и изпробвано, а само се оплаквате.
Аз вчера видях препарат за тоалетна Nature, но още беше в кашончето и не разбрах колко струва.

Не виждате ли какви акции правят.

Все имат нови списания с намаления и нови продукти. Пазарувайте изгодно!

Какво очаквате, като се оплачете в Германия. Ще ви кажат транспорт до България, горива, и пр.
Не се надявайте цените да станат като тези в Германия.
Аз съм учила в Австрия и там цените са доста по-високи от Германия.
А доколкото съм чувала централата на дм за България е в Австрия.

Хайде, не си разваляйте настроението! Пролет е, на Ариана ще има и днес празник на детската книга. Водете си малчуганите и следете промоциите на дм!  Simple Smile

Дано не съм прозвучала нравоучително, но пак ще кажа: тук качеството е гарантирано.

Евтини магазини има, но тогава се прави компромис с качеството.
Всеки може да избира.

# 341
  • София-в сърцата на моите деца
В Австрия цените са по-ниски..Вероятно не е за сметка на качеството.. Peace

# 342
AP,
аз съм тази дето искаще да се оплаче. Владея немски и смятам тази седмица да сътворя един хубав имейл и да го разпратя до всички посочени адреси в немския им сайт. Все отлагах и аз оплакването, като си мислех, че ще спрат тези увеличения, но преди няколко поста писал и аз за новите увеличения. Ще помоля и за някакво становище и ще ми е интересно какво ще ми отговорят.

Ами дано обърнат внимание ако получат 2 мейла по този повод!

Момичета,
Престанахте да казвате какво сте си намерили интересно и изпробвано, а само се оплаквате.
Аз вчера видях препарат за тоалетна Nature, но още беше в кашончето и не разбрах колко струва.
Не виждате ли какви акции правят.
Все имат нови списания с намаления и нови продукти. Пазарувайте изгодно!
Какво очаквате, като се оплачете в Германия. Ще ви кажат транспорт до България, горива, и пр.
Не се надявайте цените да станат като тези в Германия.
Аз съм учила в Австрия и там цените са доста по-високи от Германия.
А доколкото съм чувала централата на дм за България е в Австрия.
Хайде, не си разваляйте настроението! Пролет е, на Ариана ще има и днес празник на детската книга. Водете си малчуганите и следете промоциите на дм!  Simple Smile
Дано не съм прозвучала нравоучително, но пак ще кажа: тук качеството е гарантирано.
Евтини магазини има, но тогава се прави компромис с качеството.
Всеки може да избира.

Ами в брошурите им повечето продукти са промоционални, но без корекция  на цената.
Въпроса не е в това, че търся евтино а, че толкова често корекция на цените не са правили никога в Германия - 5 години съм живяла там. На етикетите винаги беше отбелязано "цената не е променяна от..." и имаше цине от 2004 година!!!! Проблема е, че тези магазини имат политика (и цени), които навсякъде са идентични.

# 343
AP,

Офисът в Австрия отговаря за магазините в БГ, там пиши  Peace

# 344
И аз харесвам мократа тоалетна хартия,таблетките за миялна,но най-много съм доволна от препарата за металокерамични плотове-уникален е!

Общи условия

Активация на акаунт