Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
а във варна никъде няма от Ам на Бейбилов, от 3 седмици вече  Sad а само него пие от няколко месеца и сега се чудя с какво да го сменя

EL, много неприятно. Преди това какво е пила? Вече е голяма не е проблем да се смени млякото. Лошото е, че сигурно си го харесва.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:21 от Michael@

# 631
а във варна никъде няма от Ам на Бейбилов, от 3 седмици вече  Sad а само него пие от няколко месеца и сега се чудя с какво да го сменя

EL, много неприятно. Преди това какво е пила?
ами само това е пила от както и предлагам АМ. чудесно мляко е, не става на бучки, много добра консистенция, не е много сладко, засища я, не запича. сега и дадох фризо, но я запече  Confused а НАН не я засища сякаш. правя и 240 мл и след 3 часа се дере вече гладна.

# 632
Знам, чудесно мляко е, моят палавник го пиеше известно време. Щом тези ви запичат, пробвай с Лактана или розовия Хип.

# 633
  • София
а във варна никъде няма от Ам на Бейбилов, от 3 седмици вече  Sad а само него пие от няколко месеца и сега се чудя с какво да го сменя

И в София е същото. Мъжа ми си остави телефона в един от магазините, за да му се обадят като получат. Обадиха му се и той купил всичките 4 кутии които били получили. Направи и ти така иначе не е ясно кога ще успееш да намериш. Между другото млякото е в нова опаковка.

В периода в който нямахме купувах розов хип, хубаво е млякото със съвсем лек аромат на ванилия. Лошото е че ако е малко по-гореща водата става на буци, при Ам на Бейбилов не съм имала такъв проблем.

# 634
  • София
Да похваля и аз универсалния препарат за почистване на ДМ. Някой по-напред беше дал снимка. Почистих си банята, ваната светна, без особенни усилия. Не го разреждах обаче. Не мирише на гадно за радост. Повечето препарати смърдят, вредни са заради хлора и просто не ги ползвам. Визирам Доместос. Този мирише на оцет и чисти прекрасно. И е евтин. Wink

# 635

С Лактана, разбира се. Много по-добро е!
За мен е перфектен избор.

# 636

С Лактана, разбира се. Много по-добро е!
За мен е перфектен избор.

ама и цената му е двойна  Confused

# 637
Аз слава богу не ползвам АМ, ама вчера бях за кърпички и видях че доста неща няма в магазина включително и АМ, попитах продавача той ми каза че сменят опаковката и ще дойде следващата седмица с нова опаковка и май нова цена.

# 638
Много съм доволна от балсама за кафява коса на Алверде. Аз съм много капризен потребител на козметика за коса и купувам предимно професионална и медицинска. Но балсамът е супер  Peace!

# 639
Много съм доволна от балсама за кафява коса на Алверде. Аз съм много капризен потребител на козметика за коса и купувам предимно професионална и медицинска. Но балсамът е супер  Peace!
Peace

# 640
Днес гледах едно интересно кремче за крака с блестящ ефект, някой ползва ли го.. отзив?  Flutter

Това кремче на Балеа е стахотно. Мажем се и аз и четиригодишната ми дъщеря  Laughing

# 641
  • In The Middle Of Nowhere
Днес гледах едно интересно кремче за крака с блестящ ефект, някой ползва ли го.. отзив?  Flutter

Това кремче на Балеа е стахотно. Мажем се и аз и четиригодишната ми дъщеря  Laughing

И аз си го взех наскоро, харесва ми и на мен  Hug

# 642
  • Варна

И аз си го взех наскоро, харесва ми и на мен  Hug

А какъв е ефектът върху кожата, как стои? Като лосиона на Дав с блестящи частици ли? И каква му е цената?

# 643
  • In The Middle Of Nowhere
Киса, не го знам лосиона на Дав... този е със сребристи частички, 5 лв. От ляво е.

# 644
  • София
За първи път отидох в магазин ДМ /на площад Славейков/ и станах разногледа. На човек /жена  Mr. Green/ му трябва мимимум час, за да разгледа всичко и прочете етикетите /поне аз го правя, мъжът ми само нервничи, че не съм в библиотека  Mr. Green/ и понеже не намерих кавото търсих исках да ви попитам - срещали ли сте тоалетно мляко или лосион, без значение, което се нанася на мокра кожа /в банята/ и след това се измива? Братовчедка ми от Америка ми донесе на фирма Olay, но тук подобно такова не мога да намеря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт