FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Bapнa
Честита годишнина и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 166
  • Пловдив
Честита годишнина  Hug Heart Eyes  bouquet

# 167
Някой взе ли медала за дрехите. Rolling Eyes
Купих всичко и за момченце и за момиченце и пак ми остават 7.

Честита годишнина и от мен Hug  bouquet Heart Eyes

# 168
При мен останаха 8

# 169
Честити годишнини! Simple Smile

Аз пък за медала с дрехите не се наемам....на червено съм (с 1 000 000) пък трябва да вдигам СПА да направя последното разширение и за някоя-друга нова придобивка, пък за дрехи да не говорим. Grinning

# 170
  • София

При мен също.

# 171
Айде и аз да се изкажа  Mr. Green
За туулбара на ГЮ - това си е официално приложение на Фейсбук. Ако от Зинга смятаха, че с нещо им вреди щяха да се погрижат да го няма. Туулбарът не краде, най-малкото, защото е доволно туткав. Обира само стари и непотерсени публикации, в никакъв случай не е конкуренция на запалените играчи. Хич не ми е съвестно да го използвам  Wink Ако реша да обирам ръчно почти никой няма да се дореди до нищо. Ако той си работи докато аз си шетам, след доста време ще ми е обрал каквото ми трябва. Вместо за час-два ръчно обиране натрупвам каквото ме интересува за няколко дни. А мен почти нищо не ме интересува  Mr. Green
С две думи използвам го, нямам нищо против хората със скрупули по темата да ме разкарат от приятели  Peace
За бота - имам го. На основната си ферма съм го използвала няколко часа, на някои от фалшивите-повече. Употребявах го за чисто земеделска работа и помощ на съседи. Когато си изчерпя кешчетата във фалшивите акаунти пак ще започна да го употребявам. Нямам никакво намерение да наливам истински пари в тази (или друга) игра. Щом не мога да си купя нещо с честен труд, ще шмекерувам. Говорила съм с разбирачи, твърдят, че ботът по никакъв начин не вреди на самата игра, т.е. не пречи на останалите играчи. Само помага на съседите.
Това не е съревнователна игра, напротив. Има много голям елемент на взаимопомощ. И не ми е ясно на кого му пука кой на кое ниво е или какви спешъл итемс има във фермата си. Или как играе  Rolling Eyes
За Чарли - това вече е друга бира. Бърника в кодовете, вероятно ЧАСТ от бъговете са причинени от тази и подобни програми.
Имам инсталирани и бот и Чарли. Чарлито не го използвам, бота за момента също. Но смятам пак да прибягвам до него. Който иска да ме разкарва да се чувства свободен да го направи.   Peace

По-назад в темата имаше изказвания в стил аз съм нова тук ама ще си говоря каквото искам, няма вие да ми казвате.
Тази тема не е частна собственост, но е направена и поддържана от определени хора. Нямам предвид пускане на линкове за това и онова. Говоря за часове прекарани в събиране и синтезиране на информация. Аз съм безкрайно благодарна на тези хора. И се изумявам, че има такива, които изобщо не отчитат приноса им.
Да това е форум. Всеки може да каже каквото си мисли. По същия начин, по който може да го направи навсякъде другаде. Само че в реалния живот никой няма да нахлуе в един клуб примерно и да започне да плещи за нещо, което е против целите на клуба  Wink Когато "влизаш" в нова компания се съобразяваш с околните. Ако искаш да те приемат, де  Mr. Green

Изказването на bialk за белтет кравите и опитите да ни изкара малоумни, защото не въртим съответния добитък беше откровено нелепо. Надявам се, че просто му липсва нетикет  Peace Но е редно да се извини  WinkИначе на мен постовете му не ми пречат. Доста хора използват бот, още повече искат да използват. Смятам, че при това положение трябва да пише в темата, а не на ЛС.
Разбирам аргументите против шмекеруването, но смятам, че поне тук почти няма играчи, които да не се възползват от нещо по-заобиколно - фалшиви акаунти с ферми, разбира се, постнати тук линкове за животни и яйца, хакнати линкове за повечко кеш и много други.
Къде е границата?
Съпругът ми оре, сее и жъне ръчно. Смята, че другото е шмекеруване...
На мен играта ми доставя удоволствие (иначе ще спра да я играя), но не ми се губи време, така че всичко, което ми пести време ме радва.
Кали, слънчице, надявам се, че огромното разочарование, което си изпитала тия дни вече е отминало   bouquet  Heart Eyes

Много обективен постинг, за който благодаря! С изключение на обвинението, че съм се опитал да направя някой малоумен, понеже на въртял белтед кравите. Ставаше дума за конкретен случай - закупена 1 бр. белтед крава, поставена при
останалите крави. Моят съвет в конкретния случай бе да се завърти тази крава с Фармголд за да си възстанови паричките за покупката. Казах го, защото помислих, че мои предишни постинги са повлияли в конкретната покупка. Защото според мен не е особено рентабилно да се задели 1 милион /заработени по стандартен начин/ за нещо, което носи само 3 000 на ден. За реинвестиция е нужна една цяла година. Когато този милион е заработен от друга белтед крава чрез фармголд е друга песен.

А за извинението - да, направил съм го вече, ако трябва ще го направя пак. Уважавам труда на всички, допринесни за популяризирането на поредицата от настоящата тема. Но мисля, че не е правилно да ограничаваме онези, които предпочитат да играят по нестандартния начин като ги лишаваме от информация за бота. Затова съм тук. Но ако съм неудобен и развалям рахатлъка на някого - ще напусна. Няма никакъв проблем в това.

# 172
Здравейте, може ли някой да ми помогне направих си фалшив акаунт, но немога да намеря къде е тази мистериозна кутия в  маркета.........

Влезте в Market, отидете там, където е Мистериозната кутия и дайте Send.
Играта ще ви попита на кой съсед да я изпратите, маркирате А-1, давате Accept на прозореца, който ще ви попита дали сте сигурни, че искате да похарчите 16FV, за да изпратите на А-1 този подарък и готово.

Да не би да става въпрос за декорации, мистъри гейм ....там иска 16FV....ама май не е там.....или........? Thinking

# 173
Няма я вече мистериозната кутия Cry Зинга я замениха с мистъри гейм, която за съжаление не се изпраща...

# 174
Няма я вече мистериозната кутия Cry Зинга я замениха с мистъри гейм, която за съжаление не се изпраща...
Да, но все още могат да се изпращат от другите декорации, дървета, сгради и т.н. Но в мистериозните кутии имаше неща, които не можеш да си купиш с кеш....  Sad

# 175
 Sad а има ли начин да си изпратя тези 16FV на истинския акаунт ?

# 176
Sad а има ли начин да си изпратя тези 16FV на истинския акаунт ?

Няма.

ПС - Всъщност упътването, което си цитирала по-горе, вече не е особено актуално. Към настоящият момент фалшив акаунт се пълни с 20 кеш много по-лесно. Още с първоначалното стартиране на играта се посещава линка за стимулиране, който дава 3 кеш. Допълнително тази стъпка дава и рибон за подаръци, който те качва на 3-то ниво, т.е. още 2 кеш. Инсталира се тулбара на Зинга - нови 10 кеша. Избираш си нещичко за 20 кеш и си го пращаш чрез SEND Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:46 от bialk

# 177
 Confused... ок , а да питам за последно ...ще си купя нещо за 20 и после .....от къде и как мога да изпратя подаръка.... той си отива автоматично в кутията....мисля....и после  ... Thinking

# 178
  • Бургас
Confused... ок , а да питам за последно ...ще си купя нещо за 20 и после .....от къде и как мога да изпратя подаръка.... той си отива автоматично в кутията....мисля....и после  ... Thinking

Не го купуваш, а го изпращаш на акаунта, на който искаш, чрез бутона SEND.

# 179
  bouquet  благодаря    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт