След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 30 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
За анкетата гласувах, че заради любовта си към Яман, Ферайе ще се опита да изтърпи всичко.
Все ми се струва, че ще намери съюзници в къщата, да не забравяме  и Кара, човекът в сянка.
До сега той беше съвестта на Яман, дано стане такъв и за Захиде. Свързва ги нещо от миналото им,
дали тя е девойката, заради която е лежал в затвора? Видно е, че го уважава,дано да се вслуша
и в съветите му.Защото ако тя свали гарда,мира в къщата е гарантиран. А Неджиб, той за сега е,
каквото каже мама и за да не изгуби благоразположението й, ще си трае.

# 16
  • Варна
       МАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА ПРИЯТЕЛКО!    

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ТОЛКОВА ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И

ОБИЧАНА, КОЛКОТО ДОРИ НЕ СИ МЕЧТАЛА!!!

СПЕЦИАЛНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ С НОВИЯ СИ КЛИП

ОБИЧАМ ТЕ ! ! !    

С ТОЗИ КЛИП ПОЗДРАВЯВАМ И  ДАНАЙЯ С НЕЙНИЯ ХУБАВ ПРАЗНИК!    

И Й ПОЖЕЛАВАМ СИНЪТ Й ДА БЪДЕ ИСТИНСКИ МЪЖ И ДОСТОЕН ЧОВЕК, С КОЙТО ДА СЕ ГОРДЕЕ!

ТОЗИ КЛИП Е И ЗА ВАРНА, И ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА НА КОИТО ИМ ЛИПСВАТ ФЕРАЙЕ И ЯМАН!

# 17
Планет, не ми се отваря, мила. В мен ли е проблемът?
Със сигурност ни чака нещо много красиво, но при мен тази зелена стрелкичка/по-голямата/точно до името на клипчето не е активна. Планет, благодаря ти за усилията и желанието да ни зарадваш и да ни заредиш с вълнуващи емоции.  Hug Със сигурност ще успея да го видя по-късно! Hug

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 16:35 от Mydream

# 18
  • Варна
      Момичета, предупреждавам за клипа - кликнете на зелената стрелка - където пише

" BITMEYN SARKI - SENI SEVIYORUM " От там не само  ще го отворите , а и ще си свалите

клипа, тъй като имам проблеми с ЮТЮБ!

С този клип ми се случиха всички възможни и невъзможни проблеми, които можеха да ми се случат! Cry Всички програми, с които работя постоянно ми направиха бъгове.  Търсих и разучавах нови програми и така - докато осъществя клипа, който ми се върти в главата вече няколко седмици! Но така дочаках и включих и кадрите от сватбата!  Laughing

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 16:39 от Planet

# 19

Честит рожден ден, Мария!!!
Геджеманка вярна,
Приеми от мен саксия!

Да си жива, здрава и щастлива!
Любов в сърцето ти да има!

Даная, да ти е живо и здраво момчето,
с гордост да ти пълни сърцето!

# 20
[size=10pt]Sandes HugHrisssy Hug :hug:Planet Hug,Mari nk Hug
Благодаря ви ,изкарвам си  деня по най- чудесен начин с вас  !!

Майдрийм  Laughingмислех да те "обвиня" в плагиатство ,Но  отчетах  че не коментирах гласуването си, а то е като твоето и след твоето,така ,че Моля те не ме подозирай в плагиадство Laughing Laughing
 ПП .Всъщност  в началото забавих гласуването си точно по причина ,че се колебаех м/у двата отговора и нямаше вариант за два.
[/size]
[/color][/b]

# 21
АША,БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА!!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,много интересна дискусия сте започнали! Hug
Малко по-късно ще пиша за кой отговор съм гласувала и аз.

# 22
Janapld, и аз исках коментари имах нужда да си "поговорим"
Аша  и Майдрийм много от онова ,което предполагам са го написали вече.
 Извън това мислех си ,че всичко много вещо е изпипано в този филм.Нищо не е случайно.Всяка междинна реплика носи определено послание ...
Фрешче,сещаш ли се че коментирахме сълзите на Перихан преди да види Фери в булченска рокля?
.В този диалог Перихан й каза :"спомняш ли си как си мечтаехме за силен мъж който ще дойде и ще ни спаси от този начин на живот . т е от зависимостта .."
Така ,че сте прави ,че Яман е сбъдната мечта за Фери.
Още по символично беше запознанството им- Тя се дави и в този трагичен миг среща едновременно Яман и  Нейния Яшар Peace Peace
За Фери  твърде голям залог - всичко което си е мечтала е открила ,но е застрашено!![/size]
[/color][/b]

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 17:27 от Danaya14

# 23
# 24
П[b]редполагам ,че Фери кротко ще понесе много обиди с "мълчание въоръжено с достонство".В презентацията  за серията пише - саваш това е Война. #2gunfire #2gunfire
В
Но в момента ,когато осъзнае ,че Яман е притиснат от всички страни ще се пожертва ,за да му даде възможност той поне семейството си да има. newsm78 newsm78
[/b]

Топрак е недостъпен  .На Топрак е забранено да посещава дома на Захиде ,така ,че и втората й причина да остане в Урла ще отпада[/size]
Смятам ,че раздялата им е неизбежна.

Кара е моята голяма загатка.Скриха името му?!?! newsm78 newsm78Кой ли е?
И Очасвам госта на сериала  -Великолепния Халит Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy
Поемайте щтафетата.....за каментари и придположения..
Така по лесно ще дочакам вторник 22часа

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 17:38 от Danaya14

# 25
Данайче,аз още за анкетата не съм гласувала,но видях хубавия ти пост. Hug
Да ,спомням си и тогава Перихан ми стана още по-симпатична.Дори тогава не разбирах какво казва на Ферайе,но ето какви са думите й -та кой не иска до себе си силен и стабилен,обичащ човек?!Много силен,много съкровен беше този момент,когато двете стояха една до друга и сълзите им се смесваха с усмивките им.
Наистина Яман е сбъдната мечта - даващ любов,сигурност и подкрепа в един свят ,изпълнен със жестокост и предразсъдъци..В този свят,всички са срещу тях,с малки изключения .
А съдейки по фрагмана,все още нищо не сме видели.Големите проблеми тепърва предстоят.

# 26
Данайче,аз още за анкетата не съм гласувала,но видях хубавия ти пост. Hug
Да ,спомням си и тогава Перихан ми стана още по-симпатична.Дори тогава не разбирах какво казва на Ферайе,но ето какви са думите й -та кой не иска до себе си силен и стабилен,обичащ човек?!Много силен,много съкровен беше този момент,когато двете стояха една до друга и сълзите им се смесваха с усмивките им.
Наистина Яман е сбъдната мечта - даващ любов,сигурност и подкрепа в един свят ,изпълнен със жестокост и предразсъдъци..В този свят,всички са срещу тях,с малки изключения .
А съдейки по фрагмана,все още нищо не сме видели.Големите проблеми тепърва предстоят.

Peace  bouquet Hug

# 27
Ох, момичета, като ви чета мислите, сърцето ми се къса! Наистина ли предполагате, че раздялата е неизбежна? Възможно ли е след разговора със Захиде, наговаряйки й колко нещастен е Яман в тази ситуация, ако наистина го обича да го разбере и да го остави, Ферайе да вземе това решение? Не искам! Не мога да го понеса! Толкова ли нещастна ще бъде Ферайе!? Толкова ли "силна" ще бъде истинската любов между двамата! Cry Cry Cry Cry
Всъщност, след вашите коментари си мисля, че може и от такъв род да бъде разговорът между Захиде и Ферайе. Cry

# 28
Има и нещо друго-може да сте писали назад-сега ще имам врема да чета.За всички факторът време е от значение.В случая си мисля за Дилара и Мелек.Просто трябва да бъдат известно време заедно с Ферайе,зада я опознаят-няма да стане изведнъж.Ето,Дилара е била близка със Селма.По всяка вероятност и това приятелство е приключило и сигурно и самата Дилара е ядосана и огорчена.Нооо..тя е бунтарката,тя единствена май засега все спори със Захиде,а и изглежда добра.Затова силно се надявам тя да хареса Ферайе и да я подкрепя по някакъв начин.Колкото до Мелек-мисля,че тя хареса Ферайе много отдавна-въпроса е кога и как ще го покаже.Наистина,когато в предишния епизод всички от семейството се прибраха в къщата,оставяйки Яман сам  на двора и тя ги ги последва,но можеше ли да постъпи по друг начин?!
За нея обаче имам надежда Laughing-след последния й разговор с Неджиб сякаш откритото недоволство започва да се заражда...
Така ,че..всички да имаме търпение.. Laughing-поне до вторник. Hug

# 29
  • Варна

МОМИЧЕТА, НАЙ-ПОСЛЕ УСПЯХ ДА КАЧА КЛИПА И В ЮТЮБ!

SENI SEVIYORUM          ЗА ВСИЧКИ ВАС !!!      Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт