Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 84 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
За Ади`с без да съм ходила лично - една блогърка Роди Радичков беше написала отзиви за мястото, основно за интериора... И въпросната Ади беше изляла 5 страници писаници по повод на критиките в статията. Сигурно още седят в блога. На 4 места беше написала колко добър човек е тя. Изключително лошо впечатление ми направи. И рекламата на мястото и на сватбената агенция яко ме дразни с натрапването си. Няма да отида.

# 256
След прочетеното в блога на Роди, а и поради любопитство след многото коментари от дълго време, непременно ще го посетя това заведение.

# 257
За Ади`с без да съм ходила лично - една блогърка Роди Радичков беше написала отзиви за мястото, основно за интериора... И въпросната Ади беше изляла 5 страници писаници по повод на критиките в статията. Сигурно още седят в блога. На 4 места беше написала колко добър човек е тя. Изключително лошо впечатление ми направи. И рекламата на мястото и на сватбената агенция яко ме дразни с натрапването си. Няма да отида.

Много забавно от страна на блогърката и типично в стила на Ади Цанова - претенциозно и превзето.
Тази жена не може да се спре да се изтъква и рекламира  Tired...не съм ходила в Пасторанта, и тук не ми се стъпва.

# 258
Абсолютно непоносима особа е тази г-жа Цанова, много се смях с несполучливите й излияния. От прочетеното оставаш с чувството или че е ръководител на секта, или рекламен агент на Икеа Laughing

Не бих стъпила там Naughty

# 259
  • София
хахаах Felicidad, много сладък коментар Simple Smile) А къщата е много хубава, наистина. Но малко е загубила духа си по някакъв начин. Не мога да го обясня, но като в онзи стар виц "няма атмосфера". Жалко !

А никой ли не е бил скоро с Къщата с часовника?

А за Comercial - и аз съм му голям фен. Много , много приятно заведение

# 260

Това къде е?

# 261
  • Belgium

Това къде е?

Шишман 27

# 262
  • София
magarcho,  на Шишман е. Simple Smile

http://www.tablehopper.net/bistro-comercial/

Лу , писали сме заедно:Simple Smile

# 263
Благодаря!
Изглежда ми подходящо за сладки женски срещи..) Heart Eyes

# 264
  • Belgium
Зоуи, да  Simple Smile

Момичета, някой дали е ходил вече в новата Виенска сладкарница, на мястото на Виенския салон на Лучано на ъгъла на Московска и Раковски?

# 265
  • България-Швейцария
И аз с въпрос.
Що за птица е новоизлюпеният ресторант Rich House (бившият PR Club на Черковна)?
Ако съдя само по мащаба и сумата, хвърлена за преустройство (живея в района и го наблюдавах от самото начало до края), бих се хванала на бас, че кръгът Олимп си е възстановил знаковото място за срещи Laughing. Автопаркът и охраната пред заведението вечер само потвърждават това ми чувство.
Гугъл нищо не казва по въпроса, единствено фирми-изпълнителки си хвалят творенията при преустройството.
Ще се пръсна от любопитство, някой случайно да е ходил?

# 266
Зоуи, да  Simple Smile

Момичета, някой дали е ходил вече в новата Виенска сладкарница, на мястото на Виенския салон на Лучано на ъгъла на Московска и Раковски?
Аз преди 2 дни, но не съм впечатлена, не че съм спец, ама нещо не ме изкефи ни на интериор, ни на консумация  Rolling Eyes
Та в тази връзка, приемам всякакви идеи за добри сладкарнички в широк център  Praynig

# 267
А никой ли не е бил скоро с Къщата с часовника?

Скоро не, преди година беше ок. Според мен този тип ресторанти държат ниво. Ако понижат качеството при такъв ценови клас, просто фалират. Сградата му е уникална Heart Eyes

Виенски салони тук не посещавам, прекалено напудрени, неуютни и слабо виенски са ми Grinning

В One more bar има много приятна лека храна, досега не бях консумирала там. Брускетите и кроасаните с прошуто са чудесни Peace

# 268
  • Belgium
2K кажи две думи за менюто, как са откъм десерти? А като цени?

Относно сладкарничките - харесвам 100 грама сладки на Иван Асен II, тесничко е, но е на два етажа, цялото заведение е за непушачи, имат добър макар и неголям асортимент.

Le Petit Cafe до Попа - пак е миниатюрно, но правят страхотни мъфини, кексчета и торти, имат разкошна селекция насипни чайове, не от онези в пликчетата.

# 269
Да похваля и Ma Baker, на Скобелев - много приятно, ухае на прясно изпечен хляб. Десертите също не са лоши, ала домашно правени, около 10-ина вида

Общи условия

Активация на акаунт