Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
хах, преди доста годинки имаше един Мексикански в Албена - даже май около дънера на дърво беше направен и имаше втори етаж? или се лъжа..... Thinking

# 676
Честно казано, по нашето Черноморие никой не може да ме накара да седна в ресторант с чужда национална кухня Laughing Някак рисковано е Laughing
 Радос, втори тест е трябвало да проведеш - разговор на испански Laughing
Всички Луисовци, Оливиета, Джанкарловци и Сун Ли-та (примерно) така хубаво се побългаряват тук, че забравят собствената си кухня Laughing

# 677
Асинка, същия.. Laughing

Радос, повярвай ми - мексиканците са от Добрич..Wink

Работила съм години наред в Албена и виждам, че нищо не се е променило..Wink

# 678
  • София, България
Фелисидад, аз вече втора година уча испански и затова и втория тест им проведох - съвсем успешно го издържаха  Wink А и помежду си си говореха на испански. Готвача говори български наистина, но според мен добре си готви (е нямам база за сравнение с истинското Мексико, разбира се).

Магарчо, може и да живеят в Добрич, ама на челата им пише "mexico", чакайте да кача една снимка да ги видите ... Във всеки случай създават голямо настроение и вечерта ми беше много приятна.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 13:33 от радос

# 679
вечерта ми беше много приятна.

Е това е най-важното, че си доволна..)

# 680
  • Belgium
Момичета, в Кемпински все още има ли суши ресторант?

Или остана само Капитан Кук?

# 681
Спагети кичън - гадни спагети  Laughing Пицата на приятелката ми беше ок. Като цяло не съм впечатлена от храната. Вътре е неуютно. Градината е приятна. Заведението е огромно  Shocked

# 682
Остерия Барбароса - Останах със смесени чувства.
Градината е супер, обслужването също (направиха ми шприц без да присъства в менюто).
Продуктите определено са пресни и до голяма степен италиански. Хапнах салата, която всъщност беше голямо парче биволска моцарела (уникална просто на вкус) с 2 листа салата фризе и 2 изсушени домата. Някак си не ми беше достатъчна, въпреки вкуса на моцарелата. Отзивите и от октопода на пара не бяха вдъхновяващи. За сметка на пиците - точно както ги обичаме тънки и хрупкави. Не пробвахме основни ястия.

Приятно ресторантче с малко надценена ценова категория, но пак бихме го посетили.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 14:13 от Анонимен

# 683
Спагети кичън - гадни спагети  Laughing Пицата на приятелката ми беше ок. Като цяло не съм впечатлена от храната. Вътре е неуютно. Градината е приятна. Заведението е огромно  Shocked

Ех, вкусове всякакви на мен ми харесаха спагетите и пицата, и брускетите  Crazy
Градината я поделят с Мотто и често се случва някой да седне в частта за мотто и да очаква да му предоставят меню за спагети китчън. Объркващо е.

Със смесени чувства съм за Olive Garden Simple Smile и марконаски ресторант Анет  Rolling Eyes

# 684
  • София
Остерия Барбароса - Останах със смесени чувства.
Това е бившата Остерия ди София на Христо Белчев, нали?
Май са сменили само името, а недостатъците са си същите както преди.
Fancy, на мястото на бившата Пчела в Лозенец - приятен оазис в горещото време, хубава кухня и добро, ненатрапчиво обслужване.

# 685
Здравейте
на 15.08.2012 вечерях в ресторант Спагети къмпани в МОЛ София, ул. Александър Стамболийски. В ресторанта нямаше никой освен нас и сервитьорите. След 15 минути установих че ми няма дамската чанта. Съвсем случайно се оказа, че охранителните камери точно в този момент са се изключили. Сигурна съм, че някои от персонала ме ограби, защото никой освен сервитьорите не е минавал покрай масата ни. Управителя не ми оказа никакво съдействие и се държа арогантно. Персонала също се държа така все едно да се случват такива неща там е ежеднение.
Иначе храната не е нищо особено и е много скъпо

С две думи не ходете там

# 686
Побут темата с въпрос дали някой е посещавал марокански ресторант Анет (на Ангел Кънчев)?
Случайно минавах от там и ми замириса хубаво  Crazy Та търся мнения  Laughing

# 687

ходим от време на време на "анет", едно от любимите ни заведения е и много ни харесва. Simple Smile

обстановката е приятна, хората от персонала се държат много приятелски с гостите и храната е доста добра. като недостатък мога да отбележа само, че порциите са една идея по-малки отколкото би следвало да бъдат, според мен.

# 688
Много се кефя в последно време на сръбския ресторант "котилото" - в Драгалевци.. Heart Eyes

Всичко опитано до сега - ми е доставило истинско удоволствие..

# 689
Здравейте,
някой да ми препоръча хубав ресторант с вкусна кухня в Бургас?
Искам да изненадам приятелите си за рождения ми ден. Но не съм в час къде в момента може да се излезе ?

Общи условия

Активация на акаунт