Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Привет и от нас!
Ех, че хубава новина за Андреа! Praynig Praynig Ще се молим за нея, този път всичко ще бъде наред ! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Ани и на Вики и се поизбистри червенината и има пъпчици- обливам с лайка, сода и въздушни бани. Хайде дано се оправят бързичко  Peace
Вчера и аз си взех ПИК-а от НОИ- сега обаче незнам къде да го "вкарам" в сайта им newsm78
Честито на всички месечинковци и рожденници! Да са живи и здрави и много да ви радват  Grinning
Ставам да преобувам едно сладко, малко дупенце  Heart Eyes
Ето, че пак се отвях...Славче- страхотна статистика  Joy  bouquet

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 09:48 от Марая

# 136
 Да се разпиша набързо, че след малко ще ме призоват:)

Славче, страхотна статистика, браво на теб за труда   bouquet Ние се вписваме в 2 графи- за най-много родени на 15 май и за най-предпочитано име:)

Херцог, много кофти случка... човек никога не знае какво го чака дори след 5 минути Rolling Eyes

Хубавелка,да са ти живи и здрави момчетата!

Много се радвам за Андреа!

Мойта Белка нали ходи на забавачка, абсолютно здрава е, обаче всяка сутрин със ставането си киха няколко пъти и изкихва големи сополи. После й няма нищо друго, не киха през деня изобщо. Какво е това чудо- никога не е било. С мъжо им викаме сутрешните сополи, но ме дразнят ужасно, а не знам мога ли да направя нещо и да ги спра. Мамите с деца по градини, я кажете, има ли лек??? Аз съм чувала,че сополите на децата потичали септември и течали до юни, но ми звучеше някак несериозно... дано не е точно така.

# 137
Добро утро, ние с беб ставаме чак сега. Бати и тати се оправили сами суринта и ни оставили да спим.

Кака Лара  отзад на облегалката има една червена ръчка която се дърпа нагоре отпускаш до желаната позиция и пускаш ръчката. Ако не я виждиш разбутай плата, че той леко я скрива въпреки че има прорез за нея. Тъпото обаче е че не слиза само облегалката назад ами цялата седалка, т.е. наклона не е 45градуса, ами пак си е 90 , но в наклонено състояние. Въпреки това го слагам в столчето когато давам пюренце защото е удобно и за двамата.. Дано си ми разбрала обясненията , пиши после  Hug

При нас времето днес май се очертава хубаво , ще направи една 5-6 часова разходка  Mr. Green

Айде накърмихме се и отиваме да пробуем дупето .

# 138
  • София/Сливен
Здравейте, момичета!

Не съм писала в темата, макар че ви следя много отдавна, още в началото на бременността ми. Днес реших вече да не надничам тайно и да ви се представя.
Моят юнак се казва Камен, роден е на 8 май. Има си кака и батко и изобщо не обича да стои сам докато те са на училище и на градина.
Много мрази да стои по корем, обръщал се е няколко пъти, но не иска да го прави, защото в крайна сметка застава в неприятната за него поза по корем и после не може да се върне. От значително рано предпочита да седи, разбира се не може сам и трябва да го държа.
Той е от големите бебета - роди се 4,270 и 54 см.
Не ми остава много време за форума защото всяко от децата иска внимание освен ежедневните грижи, а тези теми се изписват много бързо.

# 139
Добро утро и от нас! Буквално... гушнала съм Макс с едната ръка, а с другата пиша. Той пък е зяпнал клавиатурата с голям интерес  Crazy

Мносе се зарадвах, като прочетох за двете чертички на Андреа, този път всичко ще бъде наред!
Нели, честита половин годинка на Борис. На снимките изглежда като разумно човече, а и колко се е променил  Hug

Херцог, наистина потресаваща история Sad Толкова несправедливо...
Славче, наистина страхотна статистика, беше ми удоволствие да прочета тези интересни факти.
Хубавелка, да са ти живи и здрави момчетата. И честит празник   bouquet

Аз тази нощ не съм спала почти, беше яко мрънкане, ставане, лягане. Мисълта която ме крепи е че все някога ще мине и този период.
Ани, Марая (Анн), добре че сте се оправили с дупетата на мадамите.

И аз съм навита за среща, само да видим дали ще успея да се вместя. Днес и утре имам ходене в уни, но ще се постарая да дойдем Simple Smile

# 140
  • Русе
Много хубава новина за Андреа. Стискам палци този път всичко да е наред.  fingerscrossed Praynig
xybavelka, честит ти рожденник и мини рожденник! Simple Smile Живи и здрави да са ти!
Честито и на всички останали  месечинковци!
Да  почерпя и аз днес Емо става на половин годинка

П.П.herzog, много тъжна история.  Cry

# 141
Тук за момент грейна слънце  newsm78 Толкова задачки имам , а свеки днес се прибира и пак ще ни гостува  Confused Мислех си да я оставя малко с Крис и аз да поизляза, но... Крис е супер сополив и кисел. Нощта беше ужасна. И сега едвам заспа. Колики ли са , зъби ли са, не знам  Thinking
Крисчана, така ме разсмя с това с кучето. Брей, умората си казва думата  Heart Eyes
Ани, сладкото дупе на Крисе разбирам е по- добре  Hug Дай предложение за упражнения за прибиране на коремче  Whistling
Нати, КикиНики, и Алек е леко сополив и слабо кашлящ  Cry КикиНики чак пък такова сополивене на деца в детска градина, не знам. Алек е сополив само тогава когато настива, но от септември до юни-не
Злати, липсвате ни  Cry Heart Eyes
Хубавелка, да са ти живи и здрави синчетата   bouquet
Дано успея днес да запиша трънчо на млечна кухня. Дали трябва да нося нещо с мен ?

# 142
   Здравейте!!!
      Илейна радвам се,че всичко е наред след прегледа Hug
      Ананаси цели две зъбчета,браво на малката бонбонка Peace да са здрави и бели!!!
     Стискам силно палци на Андрея Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed да износи и роди най здравато и красиво бебче на света Hug
      КикиНики няма лек  ooooh!
   Да питам по напрдналите в захранването след картоф,тиква,морков ,абълка и тиквичка с какао вда продължа? С плодово пюре следобяд,с каша? Мога ли да въведа бял ориз и спанак или е рано още?Славче Crazy???
    Снощи Таня заспа чак към 23ч.кой знае досега до кога ще спи,направо за пюрето ще се събуди WhistlingЯде към 20.30 и уж заспа след извество време като нададе един вой и почва да играе нашата ShockedВзе да нервничи,към 22.30 й дадох пак мляко,изпи го ,наака се и тогава заспа Crazy Mr. Green
   Добре дошла Меги и Камен Hug еха батко и кака ,той е щастливо бебе Peace
  Хубавелка честит рожден ден на голямото ти момче   bouquet
    Честити 5 и 6 месечинки  Heart Eyes

# 143
Добро утро, мами!
Днес май ще ходим на разходка  Laughing времето изглежда хубаво.
Да ви почерпя, че днес Павко става на 5 месеца  Heart Eyes
Свалих много хубави картинки, но пак не мога да се оправя да ги кача. Толкова сайта им оправям съдържанието/снимките и т.н., пък тук не мога Thinking
  bigdance2 Gift  Gift baloni
Затова така   party023

# 144
Добрютро!

Заминаваме на консултация, но влизам да почерпя за моето мишле, което днес става на 5 месеца:

Честито и на Емо, Дани, Павката и Памела!! Tada

Таничка, мерси, мила, наистина било елементарно!   bouquet

Ще пиша като се върнем, май ще отлагаме ваксината, че имаме един влачещ се сопол....

# 145
Хубавелка, честит празник на двете момчета да са ти живи и здрави и много радост да ти носят Heart Eyes Hug

Маделикс Hug Heart Eyes няма нищо общо с бебешките си снимки Wink

Честито на всички месечинковци днес Hug Heart Eyes

Добре дошли на Меги и бебе Камен при нас Hug

Марая, https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp

Днес май времето ще е приятно за разходки Sunglasses

# 146
  • Sofia
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ЧЕСТИТ ПОРАСНАЛ ЮНАК НА XUBAVELKA   bouquet

herzog, потресваща история... Cry Аз никога не съм обръщала внимание на здравето си, но сега съм много внимателна, з'то знам, че има 2 същества, на които съм много необходима! Вчера затова се притесних за мъж ми - не става въпрос за мен и него, а за децата ни - трябва да сме здрави!!!
КикиНики, и аз като Вили - няма безобиден или "градинкси" сопол. При нас такъв сутрешен е сигнал за последващи усложнения - задна хрема, кашлица... Аз напоследък при пръв сопол започвам да капя някакви капки - тобрекс, едни правени, нещо, което да се стича към гърлото и да лекува  Rolling Eyes То аз и съм наплашена с Габчевите боледувания де  ooooh! Ето и сега цяла семица покашля само сутрин, преди това и сопол имаше след събуждане и аз "превантивно" давам Стодал, пръскам Еуфорбиум Композитум (това сложно име  Mr. Green), всеки ден пие по 1 ампула Витамин С, лъжичка детски витамини, давам по 1 Осцилококцинум, какво още.... май е това  Mr. Green А, и Есберитокс в сока  Peace Абе сутрин закусва и го почвам - лъжичка от това, лъжичка от онова - той само отваря устата  Joy Осцилококцинума си го смуче в колата на път за градината. Държи фронта - кашлицата се почизичисти, сопол няма...
Добре дошли на Меги и бебчо   bouquet
НаТи, днес и аз ще дам тиквичка и след това се чудя с какво да пордължа  Thinking

Момичета, къде го виждате това приятно време  newsm78 Май всеки момент ще завали  ooooh!

# 147
Меги welcome

Много се радвам за Андреа Hug

Аз след морков,тиква,картоф,тиквичка дадох май круша,оризова каша,ябълка,банан.После царевица,че в повечето пюрета има царевично брашно.После грах,сини сливи.Сега въвеждам каша от елда,че много се запича от оризовата.Всичко си яде детето само не харесва комбинацията картоф и тиквичка.

херцог направо се разплаках като прочетох историята.Аз точно преди една година загубих баща си по същия начин smile3518.

# 148
Здравейте,

Славче и аз прочетох нещо за срещищка в сряда Simple Smile, дано да се разберем нещо и този път съм на линия. Много добра статистика си направила  bouquet

Честито на всички празнуващи Hug

Херцог наистина ужасна история, толкова е тъжно как ей така си отива човек, особено толкова млад Sad

Добре дошла на Меги Simple Smile

За Андреа новината е прекрасна. Стискаме палци и този път всичко ще е наред Simple Smile

# 149
  • гр. София
Изключително много се радвам за Andrea Gail!   bouquet Ще се моля за нея след 9 месеца да е mamma и едно /а може и повече  Laughing/ съкровище да запълни деня й, така както ние в момента сме обсебени  Crazy  newsm51

А сега е ред и аз малко да се пооплача  Rolling Eyes - първо на този сайт http://dieti.rozali.com/calcdaycallory.php тотално установих, че ще си бъда дебела, ако в крайна сметка не се взема в ръце  ooooh! Уффффф, преди толкова лесно отслабвах, а сега съм слоница без изгледи за подобрение  newsm45
Второ, за АГ - не знам при вас как е, но при мен се появи нещо като течение /оказа се, че не е/, което не спира /без ежедневни дамски превръзки съм за никъде/. Нищо не ми каза доктора, а на мен ми е супер дискомфортно и в тази връзка - някой може ли да ми препоръча добър специалист  Rolling Eyes Притеснявам се, защото знам, че това не е нормално и маже да предизвика усложнения..
И накрая - тук непрекъснато спира тока  #Cussing out. Слава Богу, поне, че РС беше запаметило, че.... #Cussing out и накрая:     
Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 12 нови отговора. newsm50

Общи условия

Активация на акаунт