Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  Както и предполагах Таня се излюпи към 12 и направо на обяд преминахме,Мога да се похваля,че яде почти само домашно пюре от картоф,тиква и ябълка и се възползвах от предложението на Спирито и добавих малко пюре от круша(на Гербер).Изеде едно бурканче от 200гр,ревна неистова направих й 40гр мялко,изпи ги и сега се кротяса Crazy
  И тук е едно мрачно,духа,а така ми се иска д апоизляза,май ще мятам дъждобрана и ще дерзая Laughing
  Лина споко ще успеееш  Peace И аз винаги съм си била дебелка Rolling Eyes ама какво да с еправи,гледам да спазвам сега някакъв мой си режим да видим какво ще се получи.

# 151
  • София
Здравейте и от мен!

Снощи преди банята клъцнах бретона на Габриелка, че много й влизаше в очичките. Това е първата й фризура.  Crazy А да знаете как се кефи, когато й сушим косичката със сешоара след банята...  явно ще е кокетка pletka

А тази нощ пък сънувах, че съм в Свищов. И НаТи беше там, а аз й обяснявах къде е книжарницата на майката на моята приятелка. Явно ми липсват студентските години  Blush

За АГ прегледа питах доктора, който ми следеше бременността, когато ходих да му представя бебка, а той каза, че ноември ще ме чака.  Peace

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 13:30 от Zlatna_g

# 152
  Е Златна ти си била свищовски кадър Laughingбраво.И къде е книжарницата на майката на твоята приятелка  Joy Честита прическа на Габчето Heart Eyes
  Ние се стягане и излизаме bowuu

# 153
  • София
Книжарницата се казва Нели близо до офис 1. Може би я знаеш.  Peace

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 13:38 от Zlatna_g

# 154
  • София
Ха, привет от мен

Утре дават хубаво време и ако има среща аз мисля да съм на линия.

Ходихме за 2-ро мнение от УНГ за 3-тата сливица на Марти. Според него сливицата е едва първа степен (според предишния беше трета) и няма нужда от вадене. Направихме и промивката на ушите - такива тапи му паднаха от двете уши, че направо се чудя как и толкова е чувал... Предписа редовните противоалергичен сироп и правени капки за нос, но за сега мисля да не давам, а да продължа с хомеопатия, която явно добре му действа.

И накрая, но съвсем не на последно място - Ники започна да си спи в леглото (все пак количката вече му е малка), а днес 2 пъти заспа без биберон. Разбира се това не означава, че не се буди нощно време 4-5 пъти и не осъмва накрая при нас, но мен това не ме притеснява - децата ми винаги ще имат достъп до нашето легло, когато имат нужда от нас.

# 155
  Златна знам книжарницата,а Даниела(Нели) и майка й са ми комшийки от апартамента на мама и тате-те са на 2-ри ние на 4 етаж Laughing,света е малък.
  Грийн  дано все така д апродължава със спането  Hug

# 156
  • София
И Габче спи при нас. Тя разперила ръчички, а ние в двата края около нея. На мен мястото ми стига, но като се буди нощем виждам как мъжа ми се е свил. Най-малкия човек, най-много място заема  Mr. Green

НаТи, да ги поздравиш специално от мен- Златина! Аз все в тях спях, когато ходех на изпити. Наистина света е много малък.

# 157
Бърз запис.
После ще ви чета.  Blush

# 158
Цоп - записче да ви чета .. не мога много да пиша , но чета с удоволствие и откривам отговори на много мои въпроси .. бебенцата ви са малко по големички от моето и ми е идеално да чета какво ни очаква Simple Smile научавам доста неща от вас мами Simple Smile  Хубав ден на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 159
отивам да ви чета  Wink

# 160
Привет и от нас,

Днес по рано успях да седна, защото малката след обедното пюренце + мляко още спинка   Shocked това за нея не е много нормално. На обяд и дадох другата половина от пюренцето от вчера + отворих и едно на гербер морков + 60 мл. АМ, направо ме разби - неочаквах, че това дете може толкова много да погълне

АААААААААААа, това е засега чувам детски плач

До после, отивам да се храним

# 161
  • Sofia
Утре ще има ли среща???

ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАНИРАМЕ НЯКОЙ ПАРК, А АКО Е ДЪЖДОВНО ДА СЕ ЗАВРЕМ ПАК В МОЛ-А?

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 15:27 от aniK

# 162
Привет и от нас днес!

Успяхме да направим кратка разходка с Павчо за около час, но заваля и набързо се прибрахме. Сега пак слънце изгря - шантаво време.
Днес за първи път му дадох да опита малко картофено пюре с кърма - не остана очарован, но му беше интересно и отваряше устата, утре продължаваме с малко повече Simple Smile

Грийнче
, радвам се, че при Марти добре се развиват нещата, дано успеете с хомеопатия и да не се налага операция. И аз се надявам за нашия Ники да успеем с хомеопатия, а и дано да го израстем скоро Praynig

Добре дошла Меги!!! Ти имаш доста опит с кака и батко, как е сега с третото човече?  Grinning

Много се радвам и аз за Андреа! Дано всичко да е наред до края и да си гушка най-сладкото бебче!!!

Честито на всички месечинковци и на порастналия батко на Хубавелка!!! Хубав празник!

Аз за утре съм запланувала да отида до работата ми да се видя с колегите, че много искат да видят малкия Laughing

До скоро от нас!  Hug Hug Hug

# 163
 Crazy  Crazy  Crazy моето по малко от вашите .. друг път .. Боже съвсем съм се издухала тези дни .. с това висене вкъщи .. ужас .. нещо не съм в час  #Crazy .. и все пак ще ви чета с интерес  Naughty  Peace

# 164
Ние май ще ходим малко на разходка  1stroller с това слънце просто е грехота от тук да го гледаме  #Cussing out то взе че се скрии ние докато се натътрим

Общи условия

Активация на акаунт