Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Утре ще има ли среща???

ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАНИРАМЕ НЯКОЙ ПАРК, А АКО Е ДЪЖДОВНО ДА СЕ ЗАВРЕМ ПАК В МОЛ-А?

МНОГО ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Hug

# 166
  • София
И аз съм съгласна за някой парк, но няма да се заричам, че ще идваме, че все нещо ще се появи. За сметка на това с Калоян ще ви изненадаме.  Laughing Crazy

# 167
Здравейте момичета !

Доста сте изписали за няколко дни ooooh!,но ви изчетох Crossing Arms

Славче много добра темичка и статистиката е супер.Даже ние фигурираме на 3 места.Да не ни се надява човек.Не съм си мислела даже, че моето бебе ще е най-голямото от всички  newsm78,ама да ми е жив и здрав сега е като манекен  Joy.
Стискам палчета и на Андреа, след 9месеца да гушка сладко здраво бебче.
Илейна браво за резултатите при ортопеда.
Херцог , много тъжна история с приятелката на сестра ти  smile3518
Честито на всички месечинки днес.
Хубавелка , честит ти и рожденник и месечинко!
Меги добре дошла.
Момичета аз днес дадох на малчо домашно пюренце от тиква , морков и картоф.Много му се услади.Вчера беше на тиква и морков.Определено не прави разлика от купените, което много ме радва  newsm53 newsm53 newsm53.
Качила съм малко снимки във фейса от Рожденния ден на Виктор, който иска може да разгледа.
Хайде отивам  ,че мъжи слага климатик и все му трябвам за нещо  smile3514.Това мъжете като правят нещо все около тях да си  ееееееееееее Crossing Arms

# 168
Здравейте мами и бебета.Тук времето е ужасно  Sad
Славче  супер е статистиката   Simple Smile
Много късмет на Андреа ,вярвам,че всичко ще е наред този път  Hug
За стерилизирането  аз все още всичко стерилизирам и гладя всичко.
За приспиването  ние заспиваме само на ръце и с приспивна песничка  Simple Smile
Засега все още спи добре,пу пу пу,вечер ляга към 23 часа и става предиобяд в 11,
а през деня на всеки 2 часа ляга за половин час.И аз свикнах с този режим,
че не ми се мисли като започнат да излизат зъбки  ooooh!
Честито на днешните месечинки.
На болничките бързо да се оправят.
Приятен ден на всички

# 169
Аз докато се сдобера до компютъра и вие вече сте започнали нова темичка. Simple Smile
Много се радвам на новината за Андреа. Дано този път всичко е наред и накрая да кушка своя бебо.  Praynig Hug Praynig

Моят разбойник днес направо ми видя сметката. Цял ден се кисели, мрънка... обедното пюре го ядохме 2 часа с две почивки ... направо не знам какво му става. Никога не е бил такъв нервен и кисъл.  Confused

Тази седмица сигурно ще ходим на консултация. Иначе аз днес го мерих вкъщи и дебеланчо беше 8,400 кг. Ще видим педито колко ще го измери.

Славче, темичката е страхотна ... поздравления.  Crazy

Моят Мрънчо се събуди ... чао за сега от нас.

# 170
  • София
Айде и аз да се запиша в новата тема чаак на 12-та страница.

Напоследък аз ли немога да се организирам, малкия ли иска повече внимание, но почти не успявам да се доредя до компа. Сега спи човека и аз изполвам намалението Simple Smile, а по-късно ще чета. Ние от няколко дни сме тоооолкова кисели, че и характер започваме да проявяваме. Ако не му обърна внимание на момента започва едно мятане на ръце и крака и реване ама колкото му глас държи. Незнам как ще се оправяме от тук нататък.... ooooh!

Ние в Петък бяхме на консултация, вече сме 7100гр. + 450гр и 65см. + 5см. Доктора каза, че е много доволен и можем да започнем със захранването. От събота вече ядем по малко пюре. Започнах с моркови, а утре сигурно ще добавя и картофче. Първите два дни му беше необичайно на човека да яде с лъжица, но мисля че вече добре се справяме.
Доктора каза, че мога да го оставям седнал по 10 - 15 минути подпрян с възглавници. Е, няма такъв кеф просто. Той и от по-рано се опитваше да се набира да сяда, но вече му е разрешено  Simple Smile

Славче, много яка статистика. От мен едно голямо Браво!

Докато не се е събудил се връщам да ви чета.

# 171
Привет,

Чак сега успявам да се включа. Вече четвърти ден съм сама с двамата вкъщи и ми ангажират цялото време. През уикенда мъжо си беше на работа, а пък Коце е вкъщи, защото в неделя сутринта повърна и се стреснах, да не е някой вирус. Дадох му натриев цитрат, подложих го на диета, осцилококцинуми нагълта цялата фамилия. В понеделник го оставих при мен да го наблюдавам и захранвам, а днес е вкъщи само защото баща му се успа и не му се чакаше да оправям градинаршеца.

Славче, браво за статистиката! Благодарности за положения труд!  bouquet Hug

Честит празник на Хубавелка и на всички месечинковци днес!  bouquet

Херцог, потресох се от твоята история!

Страхотна новина за Андреа_Гайл! Grinning

Нарадвах се и на снимките на Айлийн. Колко е пораснала само! Ще бъде изключително нежна и чаровна госпожица! Heart Eyes

Такаааа -  за пловдивската среща:
Среща МОЛ-Пловдив, петък - 22 октомври, 13.00 ч., пред главния вход (на открития паркинг), ако вали - вътре пред ескалаторите.
Потвърдили, че ще дойдат:
1. Елче
2. Змейковица
3. Хабиби
4. Крисчъна
5. Ананаси
С голямо желание да дойдат ( Wink)
6. Десекс
7. Инка
8. Марилка
9. Микелита

Ако изпускам някого, да свирка.
Часът е ориентировъчен, публикувала съм номера си в албума ни и ако някой закъснее може да звънне.
Ще повтарям това съобщение на всяка моя публикация, за да е удобно за всички.
Искрено се надявам да успеем да се съберем и да не се случват непредвидени спънки. fingerscrossed

# 172
  • Sofia
СОФИЙСКА СРЕЩА УТРЕ 20-ТИ ОКТОМВРИ В ЮЖНИЯ ПАРК КЪМ ОБЯД???

# 173
СОФИЙСКА СРЕЩА УТРЕ 20-ти ОКТОМВРИ ЮЖЕН ПАРК 11:00-11:30-12:00ч ? АКО ВАЛИ В МОЛ-АААА Wink

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:38 от Славчето

# 174
Здравейте и от мен   Party
Ние пак сме на черешата ,моя бебун пак се събужда сощи плака около 1 час ,накрая дадох панадолче и като заспа се събуди чак в 6 за хранене,не знам какво е но дано да му мине скоро ,че вече 3 седмици със ставания посред нощт  и той и аз сме скапани напълно/може би аз малко повече/,а той през деня си е добре нито е кривичък нито плаче .
Честито на месечинките   bouquet
Стиснати палчета за Андреа Гейл ,много силно се надявам всичко да мине благополучно  Praynig
Херцогче много тъжна история за приятелката ви  Cry
Ами една варненска среща искате ли да направим мамчета?

# 175
Аз съм ЗА среща утре в Южния парк, но мога да сколасам чак към 13.30ч., че към 13ч. ядем пюрето, а не е за навън процедурата - гоямо мазало става Mr. Green Peace

Много се зарадвах за Андреа, дано след 9 месеца да бъде една много щастлива мама Praynig Hug

Честито и на всички празнуващи днес Hug
Хубавелка, да са ти живи и здрави момчетата  bouquet

# 176
Хей, Варнаааааа, хайде и ние на среща утре ако времето е така прекрасно като днес Peace

Аз около 13ч ще съм на линия, защото преди това ще водя баткото на картинг, че участва в едно междуучилищно първенство и от този дъжд не можем да улучим суха писта ooooh!

Да се похваля, че моето дете започна да яде пюрета, но определено предпочита домашно приготвените.

Ох, нямах време да чета назад, но доколкото разбрах Андреа Гейл се е включила с добра новина, което е чудесно и много ме зарадва. Стискам палци този път всичко да е ок Peace Hug

# 177
  • Sofia
И аз утре към 12 сигурно ще успея, з'то ние правим мазалото с пюретата към 11.30. Има вариант и навън да я нахраня (не е чак толкова зле), но пък преди обяд ще я водя на консултация. Абе, ще го решавам кое как в движение и ще се търсим в парка.
Прогнозата е МНОГООБЕЩАВАЩА  Peace Ако все пак сутринта е много мрачно, ще се преориентираме. Иначе в парка все ще намерим къде да се скрием да превали  Peace

Не смея да се хваля, но така хубавичко уморявам Крисето, че заспива като заклана - вече много се заиграва на активната гимнастика, търкаля се по цялото легло, като седи в ръцете ми се бори с някоя играчка или се друска като маймунче на крачета , на столчето за кола се люлее с краката, абе доста енергия изразходва и добре спинка  Praynig Praynig Praynig
Днес опита и тиквичка, а следобяд близа като кученце от моята ябълка и само ми дърпаше ръката. Даже и дадох малко смачкано с пръсти  Mr. Green Пробвах смукалцето на Нуби, но нещо не го направих добре  Thinking

Ние сме без вода, но успях да изкъпя децата преди да спре. Махнахме крустите благодарение на Мустела (dudunski  Heart Eyes), дупето ни се оправи, днес получих 1 наръч "дамски"дрехи за Крисе, ще заприлича на човек  hahaha

# 178
АниК, да прогнозата е за хубаво време!!! Simple Smile толкова се радвам Simple Smile

Хайде събираме се голяма група Simple Smile

Хепинес (Веси), Грийнче (Рали), Луксче (Нари), Малини (Кали) - хайде момичеаааа Simple Smile
Дали не забравям някой ?  Blush Thinking
Луксче,
ако идваш моля те ми пиши Simple Smile Малинче Калинче - важи и за теб Simple Smile Да знам да ви нося ли разни неща дето имате в мен Wink

Може ли снимки на това сукалце на Нюби?! И да кажете колко пари и от къде?

# 179
Славче, Ани - утре сме на линия за парка  Peace

Нари, ако идваш, моля те вземи гризалката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт