Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро !  bouquet

Търсих го на Нуби това приспособление, търсих и нищо не намерих, ще ми прати ли някой линкче, за да го поръчам, че друг вариант май няма ooooh!

Благодаря предварително!
 Heart Eyes

Да не забравим да се отчетем и ние- 8 250 , на 74 см  261uu

# 256
  • София
Нати, Бейбивак има в аптека Ремедиум в Изток. Зная защото моята кума работи там и след като я видя на практика у нас накара шефа си да я поръчат.

# 257
  • София
Привет!  Hug

Нати - Дано бързо минат Т и сополките.  Hug

herzog - Дано както казва Нари историята с гълъба да е на късмет поне.  Peace Нас пък вчера на разходката ни замеряха кестени.  Crazy Духаше вятър и падаха от дърветата, добре че се разминахме без произшествия.

dudunski - И моят мъж ме остави без ключ, но ключа за колата.  Crazy Кара Софи на градина с моята кола и после като отишъл в работата видял, че ключа и документите са ми при него. Добре наистина, че е лошо времето да не ме е яд, че пропускаме разходката в парка.  Laughing

..**НаТи**.. - Аз съм чувала, че страбизмът (кривогледството) доста често се среща при новородените, защото бебета не могат да кординират хубаво движенията си. Доколкото прочитам тук това физиологично кривогледство е нормално до към 6 месечна възраст - http://www.kidoptics.com/kak_da_razberem.html. Според мен е по-добре да се консултирате още сега със специалист офталмолог и той да каже - дали е рано, кога да направите преглед и т.н. точно, за да не изпуснете момента и да не се притеснявате излишно.  Успех, дано всичко се окаже физиологочно и не се налага лечение!  Hug

# 258
Добро утро, момичета!

Дано болничките бързо да се оправят Peace!

Имам въпросче за оризовата каше на ХИП - само така ли я давате, в смисъл чиста, без нищо друго? Аз добавих днес АМ и банан, но нямам идея какво количество се получи в крайна сметка newsm78. Иначе в 100 мл вода добавям 2 супени лъжици каша, както е според указанията на кашата. Малко на магия я правя тази каша и не знам доколко се наяжда детето с нея newsm78

# 259
Добро утрооо и от нас Simple Smile

Десеск, искаааааааааааммм Simple Smile ще пиша на лична Simple Smile

Херцог, дано не е алергия ... може би е от слънцето ... щом ви е попекло ... ех и нас да можеше така да ни пече Wink

Анни М, Nuby Nibbler има по и бей-а Wink http://cgi.ebay.co.uk/Nuby-feeding-nibbler-bpa-free-6-months-NEW … sh=item95034a99ee
Браво за мерките Simple Smile

Ох, отивам, че мойто наду гайдата Wink

# 260
  Благодаря Ви за бързите отговори,дано наистина да се регулира с времето,но ще трябва да посетим офтамолог.

# 261
  • София
Слънчева, аз кашата на Милупа оризовата я правя на око. Ако е по етикет ми е много рядка, а и като постои се втечнява. И педи каза да я меря след като съм прибавила кашата колко става като количетво.

# 262
Славче,  newsm51

Благодаря!

# 263
Здравейте,

да се отчетем след консултацията 8560 гр(+600), 67 см(+2). Големи упреци претърпях, колко сме дебели, какъв рахит ще му докарам на детето и така 20 мин. Забраниха ни да ядем каша и ориз под каквато и да е форма, че той много раздувал. Нищо друго не успях да попитам от нещата, които исках. Вече ми става неприятно да ходя.  Sick Ааа, и освен това - като не може да пие от шише, щото само го кърмя, щяла да ме пита като хване диария как ще го оводнявам. Изобщо мъкааа....

Наталка, браво за акото и дано се оправи бързо малкото човече от сополките. То и ние откак започна захранването имаме проблеми с изхождането - 5 дни не беше ходил, сега вече 3 - ти ден. вчера давах круша, ама нещо не подейства. А преди това нямах никакви грижи в това отношение.

Буни, супер гадно с това куче. Дано преживеете по - леко стреса. Praynig

Ох, Десекс, прати и на нас едно такова сукалце. Но ако не може, защото си ги предвидила за друго - няма да се сърдим. Ще ти пиша на лични.

Херцог, тия гадни гълъби и аз ги мразя. В кварталното кафе, където ходим с детето има една тлъста тумба, която дебне за торти по масите. Редовно ми е оакана количката. Не може да се стои спокойно заради тях. Те и врабците са като летящи мишки - наистина разнасят гадни зарази  Sick

Добре дошла на мама Маги и тройната компания.   bouquet

И, браво на Андрея Гейл. Сега не помня, кой съобщи за нея, но който и да е - да и предаде много целувки от нас, да се пази, да лежи, да я глезят и да пише след 9 месеца за добрата новина.

Хайде, стига засега

# 264
Херцогче историйката е доста забавна ,тогава едва ли ти е било до смях ,но то е за късмет  Wink
Тия гризалки на Нуби са много хубави ,аз съм виждала такава на Чико ,но подарена от Германия тук в БГ не ги продават нещо  Thinking
Десекс по този повод ти писах на лични  Flutter
Нати и на моя Ради очетата в началото бяха леко разминаващи се ,но сега от скоро се пооправи ,като че ли . Hug
Наталиник дано скоро мине хремичката на малкото човече ,че да се поуспокойш и ти.
Моя бебок пак се събуди снощи този път в 2 часа ,нахраних го и заспа ,вече си мисля че явно не му стига кърмата ,обаче от друга страна с тези килограми  Thinking не знам какво да мисля.

# 265
Привет и от нас!!

Нати, бързо оздравяване на Андрейко Praynig

**НаТи**.., една майка от квартала имаха същия проблем и очната лекарка е казала, че това се регулира до една годинка, но най добре да ви види лекар Praynig

инка,мирчо, бързо оздравяване и на вас  Praynig

Ани, Нелка, Злати, манекенки ще бъдат вашите сладурки Heart Eyes Heart Eyes

иса_  честита половин годинка  Heart Eyes

Браво за хубавите резултати на всички дечица Heart Eyes

Ние утре ще се отчитаме ( Славче Heart Eyes) а и ще ни слагат Хепатитната ваксина.

# 266
Привет от нас Hug

desex, zlatna_g, грахка, Tani4ka, vvid_v (малко под въпрос), KikiNiki, ..**НаТи**.., пропускам ли някой в клуба на фините  hahaha Vivid_v, вие докъде докарахте килата сега с пюренцето? Крисето добре си хапва, ама и добре пълни пампето  Wink Аз вече хич не ги мисля килата - добре са си дечките  Hug

АниК, не знам, откак захранвам не сме ходили, на 7.10 беше 6500, така че май е на горната граница на категорията "фини" hahaha Браво на вас, че сте се хранили в парка с пюре, Дара обаче засега няма шанс - бръмчи с лъжицата в уста, бърка вътре и маже по дрехите и... нали се сещаш Crazy

Херцог, на късмет ще да е Peace Hug

Наталник, Мирчо, бързо да оздравяват мъниците Praynig

Росита, каква е тази педиатърка #2gunfire #Cussing out Защо не й кажеш да го научи тя да пие от шише, а? Много се паля, защото и Дара не иска да пие от шише и не мога да си представя как може някой да я накара да го прави ooooh! А най-ефективно срещу обезводняването е честото кърмене, за информация на тази "докторица".

Да ви кажа, снощи бяхме с Дара на заведение, компанията беше голяма - роднини и приятелски семейства, че беше 1 г. откак свекър ми почина. Дарето там издържа има-няма два часа, тръгнахме си с рев и цяла нощ се е будила през 1-2 часа пак ревяща, ужас! Явно много се превъзбуди, ама то всеки иска да я види, да я гушне... И, разбира се, успяха да ме вбесят на тема ВОДА и как щяла сега да иска вода, като не знаела какво е това... #Crazy #Cussing out Аз им казах - ами пюрета все едно е знаела какво е, пък защо ги прояде? #2gunfire

А как може днес такова времеееее Cry

# 267
..**НаТи**.. , и на мен Цветето ми изглежда малко кривогледа понякога, но бях чувала че на 6 м ли на 12 ли има задължителен преглед при офталмолог ...

# 268
  • София
Росита, направо яхнах метлата като слушам за вашата педи... Както vivid е казала, при обезводняване най-доброто лечение е често кърмене, ама някои лекари са останали със знанията си от студентската скамейка...

vivid_v, моят Марти пропи вода едва едва след като го отбих на годинка и един месец, но пък за това направо от чаша. Сега си пийва с кеф и хубавото е, че предпочита вода пред разни сокове, не че не пие и сок.

Да ви кажа каква "умна" мисъл чух вчера по повод препоръките на СЗО за недаване на вода на кърмачета... Подчертах СЗО, защото видна добричка педиатърка не прави разлика между СЗО и УНИЦЕФ и смята, че УНИЦЕФ препоръчват недаване на вода, защото така печелели пари от проекти... Всякакви доводи бях чувала, но това ме устави без ума и дума... И други умности е наговорила, но след това нищо друго не можа да ме учуди.

# 269
ходихме на доктор - засега е само хрема и Т. едвам гледам вече - но това моето магаренце не ще да спи, пречат му сополите и се буди. пратих мъж ми за помпичката.

от час и нещо се опитвам да напиша този пост  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт