Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Деси, на нашето шише дъното му може да се отвива и от там тече  Confused, иначе биберона наистина е хубав с тези пъпчици  Peace

# 286
  • София
Деси, мерси  Hug

Меги, направо съм възхитена. Уникални неща видях Simple Smile Какво въображение, както казва Деси, какво търпение и явно огромен мерак Simple Smile ще дадеш ли някоя и друга рецептичка (на нещо по-лесничко)? Simple Smile като ми дойде вдъхновението, да взема да спретна нещичко и аз...

Нелка, браво за ваксината. Дано е добре Ивата  Hug Heart Eyes Нубитата явно все повече се котират  Mr. Green

# 287
Малини Ради не е много тежък 8100 беше преди седмица на консултацията ,но всеки месец си качва по 1- 1,1 кг.,което ме навежда на мисълта ,че не би трябвало да е гладен  newsm78

# 288
Илейна, и Мишо качва по близо кило на месец та и аз затова имам едно на ум, нали вече уж щяха по по-малко да качват newsm78, ама да ти кажа това че качва не значи че не може и да е гладничък Hug, нашичкия както си пиеше по 150мл изведнъж почна да реве след като му свършваше шишето и така извесно време докато се усетя и да му увелича грамажа - сега цока по 170-180мл и е доволен

# 289
Ей голяма активност в това гадно време Peace
Днес се захранихме с пюре от морков на Хип, не остане особено очарована, първата лъжичка като я налапа такава отвратена физиономия направи Sick , явно не й хареса (то и на мен не ми хареса,леко нагарча), а след това взе да я бута с език и спрях да и давам повече. Утре ще и сложа АМ да видим да ли ще и хареса Thinking Сега спи вече втори час, което не й се е случвало месеци наред да спи през деня толкова newsm78
От снощи нослето й хрипа, няма сополи, диша си спокойно,почистих го с клечка за уши, капах физ. разтвор, но положението е същото. От какво може да е  newsm78
Меги невероятни красоти, потекоха ми лигите Heart Eyesтрябва голямо въображение и майсторлък за тези творения  bouquet
herzog много щастие го чака малкия мъж Peace
natalnik бързо да се оправя Андрейко че и ти да си починеш малко Praynig
Ради и тя много обича да е гола, колкото и да е кисела и нервна, почна ли да я събличам няма такъв кеф  Laughing
НИе още не сме си ползвали смукалцето,но скоро ще му дойде времето Wink

# 290
Да Деси най-вероятно ще да е глад,ще изчакам до другата сряда да видя как ще са килцата и ще започна да давам АМ ако не е мръднал за 2 седмици ,до тогава ще видим как ще е Hug

# 291
  • София
Илейна, като кг смятам, че си е екстра, предвид отбора на фините  Mr. Green но за глада - съгласна съм с Деси. Имала съм случаи, цокала си е, пуснала е и след малко надуе гайдата... Аз за мойта наистина си мисля, че има криза в растежа (одеве как я написах тази дума  Embarassed...) и за това яде толкова на често...
Ох, и вече супер много напира да става, в количката само се надига и цвърка, като не вижда достатъчно много... още малко да устискаме...

# 292
Привет отново и от нас - досега се борих с картофено пюре с морковче - 1 ч борба опита 2 лъжички и това бе всичко!!!! Мили мами споделете опит как приготвяте пюренцата от картоф + добавка др зеленчук?

# 293
  • София
Anik, аз вчера звъннах именно, за да кажа, че ми се объркаха съвсем плановете и да не ме мислите. За следваща среща дано се класирам и не изскочи нищо неочаквано.

ileinа, и двете ми деца след един период от време започнаха да се будят по-често нощем. И Марти го кърмех, и Ники сега - често по 5-6 пъти, но хич не си представям да преспивам бебе по друг начин посред нощите, когато ми се спи та две не виждам... И при двамата не мисля, че има връзка с теглото.

# 294
От снощи нослето й хрипа, няма сополи, диша си спокойно,почистих го с клечка за уши, капах физ. разтвор, но положението е същото. От какво може да е  newsm78
Деска, да не би да е много сух въздуха? Rolling Eyes

# 295
Меги, направо останах без думи пред твоите кулинарни творения БРАВО!  bouquet

# 296
Здравейте. Hug
Изчетох ви малко на диагонал... Embarassed Mr. Green.
Честито на всички които днес празнуват своите месечинки да са живи и здрави.  bouquet
Меги добре дошла.  bouquetНаистина страхотни неща правиш.Това си е истинско изкуство едно голямо БРАВО. Hug Peace
Херцог аз също мисля че е за хубаво акото ...малко е смешничко.. Crazyама е за щастие да знаеш. Peace
Нати да оздравява Андрейко и повече никакви темп. Hug Peace
Росита твойта педиатърка е наистина доста неука милата.За пореден път се убеждавам че майките сме наистина много по-наясно с новостите отколкото доста педиатри. ooooh! #CrazyМойта мома също не иска да пие от шише и идея си нямам как ще я науча... Whistlingно това да ни е дерта.За килцата мисля че си е ген от който не можеш да избягаш.Детето си има апетит. Peace
Алоооо хич не сте финни вие мадамите а много сте си добре.Живички ли са ви бебетата тогава какво го мислите.И малката не е много на 5м беше 6,700кг но аз мисля че това е средно тегло.Да не казвам баткото че на 8м ми беше толкова....  Whistling и какво сега щурее като за световно.Е яде като мишка ама няма спирка и като цяло да чукна на дърво е здрав.
Уф малко тая тема ми е слабост... Crazy
Славче много хубава статистика бравос.  bouquet
Аз тия два дни й давам страшни буламачи ама тя ги яде...Вчера забърках картоф с тиква ама не го искаше така...тогава добавих кърма, отново отказ.След което сложих банан щот него го обожава и го изядеее. hahahaДнес беше същата история изяде си го всичкото.А добавих и малко манго на Семпер.Другото беше домашно.
Уф аз бях до тук ревна.  bouquet

# 297
Здравейте, момичета!

Честито на всички месечинковци!!!

Меги, страхотни произведения си сътворила! Поздравления!  bouquet

Браво за хубавата среща вчера. Ние успяхме хубава разходка да направим и да отидем и до моята работа да се видя с колегите. Много хубаво изкарахме и много му се радваха всички на Павчо, а той само им се смееше Simple Smile

Ние започнахме от 2 дена да се захранваме с картофче с кърма му го правя пюрето, но той нещо не го харесва особено, мисля да добавя и тиква, дано повече да му хареса на човека Simple Smile
Днес като никога спи вече 3 часа, но от 7.30 сутринта до 12 на обяд не беше мигнал, та сега си наваксва.

Хубав ден от нас!

# 298
 Оф преди малко ми се обадиха от градината да вървим да вземем Явор защото бил с разстройство ConfusedМъжът ми го докара,ака веднъж едно слузесто иначе е много жизнен-вика,бяга.Дадох Хидрасек веднага,мъжът ми ще купи Линекс.Само се моля да не е вирус и пак да го лепне на Таня,че миналия месец точно така стана.Снощи яде един пастет от кутия която е отворена преди три дни,а на кутията сега прочетох,че с есъхранява до 48 часа.Немога място да си намеря от притеснение и обвинения SadТъкмо цях да излизам на разходка..........

# 299
Moмичета някой ще пуска ли поръчка от АСДА ?че съм си харесала някои нещича.
Благодаря за мненията момичета мен не ми пречи да го кърмя и вечер ,обаче вече на последните 2 кърмения няма никой в гърдите ми  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт