Добре, че поне Белла е кротко бебе и имам възможност да обръщам повече внимание на Кари 
За шамара - не се притеснявай, до утре ще е забравил малкия палавник. Но принципно съм против шамарчетата и от около година се зарекохме с мъжа ми, че няма да шамарим Кари, а само ще я наказваме. При нас дава поразителни резултати и определено за мен е правилния вариант. Но ти се не обвинявай, на всички ни се случва да си изпуснем нервите 
Седнах аз блажена с чаша чай да ви чета и Крисето се разпя. Тя е часовник - 7.00.
Браво, че сте увеличили яденето. Крисето е на 150мл и почти винаги и остава в шишето. Обаче пък добре си хапва пюренца и пълни пампите по 2-3 пъти на ден
Май ще трябва да ги срещнем малките 
По-честичко на вилата 
Обаче пък минава и то след като си сложихме пак Хъджис-а 
Може да ти е гадно, но се дръж достойно
Да нацелуваш нашата "кака" 
Даже продължава да не иска да остава сам с нея, че тя пък е с един характер...
Прочети това, което написах на tedunmedun и си свиркай 

Не стига, че Дара заспива само на ръце (с изключение на последното хранене, когато заспива на гърда най-често, но затова пък не си дояжда
През деня спи 2-3 пъти по 30-40 минути, точно колкото нищо да не мога да направя
И не е като да се е наспала - личи си, че не й стига съня, кисела е яко
И аз се облещих на лентичката ти - 8 месеца! 

Вчера и онзи ден беше акала съвсем по малко и снощи във ваната докато я къпех какво направи... бомба
- даже гледаше тъжно /мъжо/ и пожела следващият път да купя и за него.
И аз съм се изнервила от неизлизане, а отделно Илиян се буди по 4-5 пъти на нощ. Мозъкът ми е на чорба вече. Така ми се иска един топъл есенен ден, със златни листа, разходка в парка......, а то само кал и облаци.
)

Целувки от нас
Ние имаме кана Брита и нея ползвам, но още преварявам водата като правя вечерното мляко на Белла. Между другото, тъй като Белла пие АМ само преди лягане гледах това мляко на Хипп цък. Изглежда, че засища повече и може да помогне на бебето да не се буди толкова през нощта, но е за бебета над 6 месеца 

МНого помагат. Колкото до шишето пробвала ли си с друг вид биберон (в смисъл - на Авент, на Нюк, на Чико, на МАМ) Моята тачи само МАМ - не харесва Авент и супер рядко се навива да яде от такъв биберон.
Ех мечтииии ...
Бързо да се оправя Марти 
Мъжете не могат да ни помогнат - трябва сами да си помагаме
Нагласете се, момичета, сложете си нови дрехи и да вървим тая седмица на раздумка - особено пък ако е хубаво времето
Изчистих, после ще се епилирам, имам да прередя едни шкафове...
Крисе беше много послушна докато чистих - не спа много, но ме зяпа с интерес от стола за хранене
Не знам къде ще спи, като и омалее коша
Славчето е писала междувременно - и Крисето спи по-добре на хладничко. Откакто я обличам и завивам по-леко нощем, спря да се буди
По принцип прави 2 пъти по 1-2 часа преди и следобяд, а приквечер предремва.
Мажа тонове крем за ръце, но нищо не помага - напукани, надялкани 
Напоследък и не гладя много, освен ако е много намачкано (, а не за дезинфекция)
)
по скоро малката ще побъркат, няма спане - снощи съм ставала над 10 пъти, само от цокане и минава но после стои будна, не съм спала сигурно от две седмици. Сигурно е то гадното второ зъбче дето ще пробива
то не беше рев то не беше чудо, а детенце беше най-доброто и послушно
трудно ми е като се оправяме сами, при нас няма ни баби ни нищо, а мъжа ми бачка нощни смени и съм сама 4 та седмица
поплаках си споделип и ми улекна поне мъничко. Отивам да мия пълна мивка съдове и да дебна малката че се върти като бясна, спи на спалнята ни, че иначе незнам какво ще е 

не се поддавайте на депресията още от сега,щото зима иде,а тогава наистина е трудно.На фона на неспящите деца аз по добре да си замълча 
или нямам шанс?
както и много други неща.