Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Малини и относно седенето на бебковците и аз съм в голям чуденка ,моя мишкун също го държа в себе си полуседнал ,а той иска сам да се изправя и се набира ,опасен е ,но това което знам е че когато детето само го налага няма проблем ,но не трябва ние да ги насилваме да седят  Peace
Дано ръката ти да се подобри по-скоро ,че е много неприятно аз в началото имах такива болки в китката ,за щастие се разминаха нещата  Praynig
Да ви почерпя днес моите братчета /2-ма близнаци са /имат рожден ден да са ми живички и здравички

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 13:47 от ileinа

# 631
Наталиник и Чори и аз бях писла  ,цялата партида казаха ,че е дегектна аз и за това казах тогава да го имате в предвид,за щасте ги сменят  Wink
Благодаря на ileinа и Natalinik за инфото.Нашата рамка не е счупена.Но като прочетох че били дефектни и писах на Хаук и на Вис Виталис.Отговориха ми веднага и от двете места.Първо се уговорихме да отидем в офиса на Хаук да ни погледнат рамката и ако е от дефектните да ни я сменят.Ходихме в събота,но нямаше никой в офиса им.Оказа се,че по изключение почиват точно тази събота.И след това в телефонен разговор се разбрахме да пратят рамката в магазина и да отида там направо да ми я сменят.Вчера писах тук какви премеждия имахме като отидохме в магазина.Започнаха да слагат нашите гуми на новата рамка и видяхме,че новата е спукана точно където са гумите.Та сега пак чакаме да ни се обадят като донесат друга.Много взеха да ме разубеждават в магазина.Щом не била счупена да не я сменяме.
На всичкото отгоре с мъжа ми сме болни и заразихме и детето.Звъннах на частната  клиника Вела и дойдоха да го прегледат.Тъкмо си тръгнаха сега и слава богу не е нещо сериозно.Има хрема и кашлица,леко му е зачервено гърлото.Изписаха му Проспан,вит.С и Оксилококцинум.И да пръскаме Стеримар.Много беше внимателна лекарката.Поне като идват в къщи е по-спокойно и обръщат внимание на детето.Имаш време да поразпиташ за всичко което те интересува.За първи път ми се случва да ги викам,но съм доволна

# 632
И аз да се запиша в отбора "паднали бебета", падна от спалнята, как успя за секунди да стигне края и да се тупне не разбрах, само чух туп и рев. Нищо И няма, добре, че ни е ниска спалнята 30 см., пък и те нали са гумени. Mr. Green
Днес сме на втора ваксина и ще кажа на педи да я види.

# 633
  • София / Сливен
ileina да са живи и здрави рождениците.

# 634
Честит сняг и от нас!

Илеина, да са ти живи и здрави рождениците Hug Heart Eyes

Чета от сутринта и вече нищо не помня какво щях да пиша, дребосъка като е замрънкал  няма спирка Sad( сега го люлея в шезлонга и кротува,но докога  Wink)

Малини, дано ти мине ръката бързо, да ти се оплача, че и мен от 3-4 дни ме боли лявата, но това е от дребчо Hug

Аз сутринта ходих в снежеца за изследванията на Борис и са ок Party
Моите не бяха готови и се надявам днес станат, нали от 2 месеца ме болият бъбреци и сега ще видим какво ще излезе (в Борола много се бавят за резултатите, да знаете)

# 635
Честита месечинка на всички, които стават днес на 5 и 6 месеца и на Бел на Змейчето и на моята Любомирка ! Да са ни живи и здрави и да ни радват, както и всички останали бебчета  Hug

# 636
Здравейте!

Димитърчо е със зачервено гърло и кашля. Ани, Деси (Дудунски) толкова много се бях наканила за тази среща и пак ни се провалиха плановете.
Нищо, само да оздравеее по бързо малчо и ще се видим.

Педито ми предписа Стодал сироп за гърлото. Иначе засега се храни, дано да се оправи скоро!  Praynig

Днес ни премериха, нали станахме вече на 5 месеца- наддали сме за месец само 350 г и 2 см. Педито каза, че е много малко.
Ама, какво да направя не иска да яде в огромни количества, освен това толкова малко спи, само се върти и се хили.
Абе, живак!  Hug
Сега сме  - 6630 г и 68 см. Голям шишко, а?! Laughing

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:42 от грахка

# 637
Малини, дано бързо мине ръката  Praynig А колкото до седенето, като иска да седи - няма да я държа легнала я Wink Преди време мисля че Херцог беше писала за признаците на захранване и беше записано "да седи, макар и с чуда помощ" , т.е. не самостоятелно. Въпреки че мойта пикла и самостоятелно доста добре се справя Wink
А за акането -  хем знам какво яде моята, маа какво ака ... лелееее това няма изпиране! Токсично е Wink

капчица, дано е първото и последното падане Wink Аз също само се оглеждам за килими и пътеки, заради пролазването ... трябва да купя за спалнята ни, за коридорите ... лелеее сигурно 20 метра пътеки трябва да купя Wink

ДеЩоВиди, а като нямате ваксинации какво ще правите с детски градини и ясли?

***Нати***, много са готини и батко и бебка Wink

Крисчана, да не би да се дразни, че не може да се наяде бързо с лъжичката? Моята понякога го прави този номер ... иска да го изцока за секунди, не може да се моткаме бавно с лъжичката Wink Ще пробвам номера ти с шапката (панталонките) на главата - лелееее такъв проблем имам с това заспиване вечер.

Снощи ме направи на луда калинка моята ... та в резултат днес станахме в 11ч Wink Еййй приспиваме се - спи 5 минути и става, играеме 1 час, приспиваме се спи 5 минути и става и пак игра и пак обаче мънка непрекъснато буквата N ни е любима като почне еНнннннн еНнннннн еНннннннн и е ужасно дразнещо ... днес сме на аМммммммм аМммммм

Вече от шезлонга иска да се изправя, изкривява се ... направо ме е шубе да не се обърне ... стегнах коланите на максимум амааааа....

А това със 700-те грама, че било малко направо ме убихте!!! Ние пноследния месец наддадохме 500 и каза че е добре, но че вече по-.малко ще наддават Wink

грахи, супер си е малкия Димитърчооооо Simple Smile

Всичко останало го забравииииххх ... ми друг път Wink

# 638
  • София
Здравейте  Hug
Днес бяхме за ваксини (решихме пак само една да се бие, да не го мъчим излишно Влади), че преди 2 седмици беше с разтройство юнака. Ама не гъкна, а аз й викам на лекарката, че има и положителна страна от това да е шишко Simple Smile Нахвърли ми основни неща за захранването и от другата седмица ще започваме и ние. Мислех, че няма да спомене за каши предвид килограмите ни  Thinking Може би ще му давам да опита, но не мисля да е често  Naughty. Мамите с по-пухкави бебета (Силве, Малини и др) какво мислите за кашите?
След 2 седмици трябва да занеса урина, ама пусто на колектора, който купих няма упътване? Дали е голяма философия, някой да ме светне.

# 639
  • Под кленовите дървета
elinka;) отлепяш кафявата лепенка, разтваряш колектора, че той иначе е "залепнал" така да се каже и лепваш около пишката. Отгоре слагаш стегнато памперса, нахранваш, махаш пампата и до 1 час урината трябва да е в лабораторията Simple Smile

# 640
Сигурно ще ви се стори малоумно но какъв е този колектор? newsm78

Ние днес носихме урина, но Рая си пишка и ака на гърне (не вина ги де) та само трябваше да нацелим бурканчето Laughing

# 641
Честито на днешните месечинковци! Heart Eyes

Илейна, да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet!

# 642
Бяхме на док, всичко е ок, нищо И няма от падането. Сложиха ваксината, пожелах да я претегли и е качила 600гр за 2 седмици, което не е за вярване, тя качваше по-малко от 2 мес насам. Сега е 7650кг и 67 см.

# 643
Ей, момичета, да ви се похваля, че днес моето човече се изака за първи път в гърнето Heart Eyes. От около две седмици се опитвахме да го слагаме, но той категорично отказваше да стои и пискаше. Но днес........  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Честита половин годинка на Дарка на vivid_v!
Честита месечинка на бебчетата на Змейчето, хабиби и madelix!
ileina, Да са живи и здрави братята ти!
Слънчева, Браво на бебо!

Ние утре сме на преглед, този месец най-накрая без ваксини  Sunglasses, ще видим моето шило колко е качило, за захранването педка казва, че щом си качваме добре и имам кърма, да се захраним след 6-ти месец, то и аз не съм се забързала.

За сядането - беба все се набира да се изправя и понякога я държим седнала в скута, а гледам, че за гимнастиката след 4-ти месец препоръчват да се упражнява сядане и нашата любопитка много се кефи като го правя  Mr. Green Иначе в количката я изправям по-малко при 45 градуса да се кефи на гледката, но не знам дали не е рано  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт