( сега го люлея в шезлонга и кротува,но докога
)

А колкото до седенето, като иска да седи - няма да я държа легнала я
Преди време мисля че Херцог беше писала за признаците на захранване и беше записано "да седи, макар и с чуда помощ" , т.е. не самостоятелно. Въпреки че мойта пикла и самостоятелно доста добре се справя
Аз също само се оглеждам за килими и пътеки, заради пролазването ... трябва да купя за спалнята ни, за коридорите ... лелеее сигурно 20 метра пътеки трябва да купя
Ще пробвам номера ти с шапката (панталонките) на главата - лелееее такъв проблем имам с това заспиване вечер.
Еййй приспиваме се - спи 5 минути и става, играеме 1 час, приспиваме се спи 5 минути и става и пак игра и пак обаче мънка непрекъснато буквата N ни е любима като почне еНнннннн еНнннннн еНннннннн и е ужасно дразнещо ... днес сме на аМммммммм аМммммм

Нахвърли ми основни неща за захранването и от другата седмица ще започваме и ние. Мислех, че няма да спомене за каши предвид килограмите ни
Може би ще му давам да опита, но не мисля да е често
. Мамите с по-пухкави бебета (Силве, Малини и др) какво мислите за кашите?
, ще видим моето шило колко е качило, за захранването педка казва, че щом си качваме добре и имам кърма, да се захраним след 6-ти месец, то и аз не съм се забързала.
Препоръчани теми