Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Крисчана, честито ви второ зъбче, все така неусетно да растат и да са много здрави. Не опитах номера с гащите защото мъжа ми я приспа и то доста лесно  Shocked Shocked Shocked като никога.

# 661
Благодаря  за съчувствието - ние сме оки след лупинга.... Да попитам мамите с гърнетата Thinking - сядат ли вече бебчетата или вие ги държите над тях? И още нещо - избрахте ли проходилки - дайте съвет и мнение... newsm78

Аз я издържам , че и пропада дупето. Започнах да я издържам като направи 5 месеца. Нашата проходилка е на бертони най обикновенна си, даже сме второто бебе дето я използва но върши екстра работа.

Ние още си нямаме зъбчета Sad

# 662
  • София
Крисчана, честито второ зъбче и от нас Simple Smile при Габче няма изгледи за сега да се появява.. но яко яде всичко, до което се докопа  Laughing
Честити и ботушки! Ще трябва и аз да прегледам Джъмбото, там имаше доста интересни неща миналата година по Коледа Simple Smile

# 663
  • София
малък тест, ако е успешен - Славче   bouquet Hug Heart Eyes ако не - ще опитвам, докато успея Simple Smile

# 664
  • София
станаааааааааааааааа  newsm44

Славче, мерси  Hug Hug Hug   bouquet
имам си и аз снимка на бебка, хихи. Сега остава да се справя и с качването на картинки в съобщенията, но това за по-натам, че много ще ми стане  hahaha

# 665
Момичета, за АСДА-та, щом и Славчето ще пуска по-добре  Peace че аз съм се обезпаричила тези дни и ще пусна само едни дрешки на една приятелка, че съм обещала, пък не ми се ще да информирам мъжи, че сигурно вече ще ме  bash Mr. Green

Малини, айде честито ти сладурско аватарче  Heart Eyes

Аз гимнастика на моята кикимора не правя, ама то е такова диване, че хич не й трябва, мирна не стои  ooooh! Сега се е научила да рита много силно и си умира от кеф, одеве като я къпахме що вода изплиска  Crazy

За кръвната група - и аз не знам дребната с каква е  Thinking

krischana, второ зъбче така неусетно - браво на вас  Hug

хабиби, вие да не чакате горните зъбчета пък сега  Rolling Eyes

Оооох, като стана дума за зъби, аз утре май ще ходя на зъбар, нещо ме наболява  Tired

Хайде лека и спокойна от мен  Hug

# 666
Малини, виж подписа ми така се слага картинка онуй човече дет се плези Wink пишеш [имг]линк на картинката хттр://media.snimka.bg/7235/020725827.jpg[/имг]като разбира се нещата се пишат на латиница Wink

За кръвната група - аз също не знам на малката, само ми казаха че е отрицателна - нищо друго, може би трябваше да й пусна и кр група, ама като ни взимаха кръв беше болна и изобщо не мислех за т`ва Wink

Десекс, и аз съм се обезпаричила, ама една приятелка много ме помоли и аз се изкуших Wink Друга пък ме помоли да й поема поръчката за около седмица - абееее Wink Какво да се прави - приятелка ми е Simple Smile

Рории, не се притеснявай за зъбките , по-одбре по-късно , казват че колкото по-дълго стоят във венците толкова по.калцирани и тн излизат и са завършени Simple Smile

# 667
Хабиби, ето нещо, което може да ти помогне да си обясниш ревливостта на детенце.
Всички бебета  и деца преминават през различни периоди в растежа си... Сега и с тия зъби, но не е и само това де.
http://xedra.wordpress.com/bf/livingwithbaby/8magicleaps/

lux, опитай да наблюдаваш кога се появява обривът. Понякога става от въвеждане на нова храна, дори от картофи или нещо в готовите пюрета - картофено, царевичн нишесте..? Пробвай да постоите само на кърма два-три дни и да видиш дали ще изчезнат обривите, а  после като даваш храна - внимателно наблюдавай за същата реакция - давай само еднокомпонентни пюрета...за да разбереш на какво реагира, ако проблемът е с храната.
Понякога пък се обриват от лигите.....
Гледай да подсушаваш добре мястото, с кремовете не е добре да се прекалява.

Питахте ме за ваксините. На ясла няма да ходи Тео, за градина - ще видим.

# 668
добро утро!

# 669
  • Sofia
Хайде и от мен добро   bouquet
Момичета, за кръвна група се взима кръв от вената, а за тези изследвания сега на 6м. - от пръстчето. Поне така беше с Габи. Аз му го причиних, но за Крисето може и да почакам - не знам на каква некадърница ще попадна и как ще й уцели вена  Confused
Славче, Нари, хайде, чакаме леките колички и да се събираме  Peace Вчера ОТНОВО се събрахме супер групичка  Hug
Нели, мога да дублирам поста ти - Криста няма нужада от гимнастика, мъж ми снощи вече тотално ме съжали как изкарвам по цял ден с нея - то не е ритане,друскане, огъване...  ooooh! Зъб ме наболява също - ето и тази сутрин от топли напитки  Thinking Само на кредитната лимита не трябва да стигам, че тогава аз сама ще се гръмна  Mr. Green
Да се добавя в болящите ръце - дясната ми вече за нищо не става от мъкненето на кошницата  Cry Ще сменям тактиката  Peace
Слънчева, точно сутринта си мислех какво да взема от Джъмбо, з'то ми се налага да паркирам в паркинга и да не е напразно и реших, че е време за гърненце  Grinning Браво на Роската  Heart Eyes Rorii, браво и на вас  Peace
Оф, това моето се криви, ще се дописвам явно

# 670
Добро утро и от нас !
Да се разпиша набързо докато се е заиграл.
Заинтригувахте ме с гърнетата . Аз си мислех че е рано още, имам спомен че Ивчо чак на 8-9 месеца някъде го сложих, ама и топй си имаше железен режим за всичко. Слагах го след сутрешният и следобедният сън и си вършеше всичко там. На година и половина махнахме нацяло памперса. Аз няма да купува гърне, пазя неговото , много е сладко отпред се прикача едно зайче което м/у ушите има дрънкалка и така успявах в началото да го задържа повечко време на него. Светли също смятам чак към 9 месец да го запозная с гърнето.

# 671
Привет

Вчера наистина беше много забавно, Калоянчо на Ивон беше страхотно шило само подскачаше в скута на мама и много искаше да хапне от нейната салата докато накрая успя да бръкне и с двете ръце в неяSimple Smile Марти на  Мишенка пък беше най-контактен, на всички бебета говореше, определено си личеше че завръзва разговор ама освен Валерия на Мариелка, която го гледаше доста учудено като и говореше, другите бебета много много не му обърнаха внимание Laughing. Крисето на Ани пак яде безпроблемно пюрето в Мола, направо завиждайте благородно, нямаше грам мацаница, Анди на Наталка беше със страхотно костюмче на скелетче, не беше лош ама пак не иска да спи дори когато всички бебета бяха заспалиSimple Smile Ники на Грийнче си седеше кротко в кошницата, а моя Мишо спаSimple Smile Mr. Green Та така, поради липса на снимки, накратко разказах за срещичката. Следващата седмица ще заредя апарата

Ани, за моята кръвна група ми взеха кръв от пръста в Шейново newsm78

Славче
, харесах разни неща за беб от Асдата, като пускаш ще се прилепя отново нахално Hug
Облаче, харесах му яке и шапка с Тигър, едни блузки с дълъг ръкав и едно кафяво панталонче, не че са абсолютно необходими ама.....пуста зарибявка, дано НОИ пусне някой лев на 1-ви Joy

А, Кали, верно тоя мехлем с конския кестен и Арниката е много добър, мене само той ми успокоява кръста, ако много закъсаш свиркай ще ти взема на следващата срещичка

Мале мами с озъбили се бебчета, много да с ви белички и здравички, останалите ще чакаме и ще бършем лиги

# 672
  • София
Добро утро и от нас,

Мойто лапе тая нощ беше доста неспокоен, та падна еднооо кърмене, но в 4-ри часа като заспа, та чак в 7 се събуди.
Сега съм го сложила в леглото и му прави едни обиколки. Вчера така заспа по едно време, надявам се и днес на такъв късмет  Sunglasses

За болките тук таме - аз от известно време се сдобих с плекситче, което сега с кърменето легнала се обажда за по 2-3 дни. Помагат ми масажи и мазане с Арника и едно мазило с екстракт от змийска отрова... (метсан дойч май се казваше).

# 673
  • Sofia
Е, Дудунски, добре, че разказа какво се е случвало вчера, че аз нещо прелитах само  ooooh! Аз Калоянчо го видях заспал и си рекох, че му е минал активния период  Grinning Хм, ако става кръвна група от пръста, ще е добре  Peace За Габи едно време ми казаха от вената и също,ч е ще трябва още 1 епруветка да напълнят. Може би пък заради количеството  Thinking
Tani4ka, и аз има същото гърне-зайче от Габи, ама дали е там, където си мисля, че съм го прибрала  newsm78 Нали съм много подредена  Mr. Green
Моят Габи чак на 3 години махна памперса  Embarassed

Lux-че, 100гр, беше вчера на обяд цялата смес или зупка+ добавки. Каквото и да е, Крисе яде 130гр зупка + 120мл АМ  Rolling Eyes Атила е цокал къде от жажда, къде за да се дохрани. Аз днес мисля да дам повечко пюре, да видим дали ще се дохранва с АМ. Към зупката ще добавя малко домашен картоф и тиква, да "подпълня" и да я засити. те зеленчуците са си "нищо", как да се наядат  Mr. Green

ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА

# 674
Добро утро и от нас!!

krischana, честито  второ зъбче  Hug

Кръвната група на  Борис му я взела в Токуда ( нали бяхме в кувиоз), та сега си я знам.

Да ви се оплача в Борола са ми изгубили едното изследване #2gunfire направо бях бясна вчера, сега пия хапчета и няма как да си направя ново Sad, сега ще видим какво ще каже личната, може ли само с едното.

Днес мисля да изведа бебо  навън малко, че му дойде много 2 дни да не излиза.

И аз не правя гимнастика, и ние се обърнахме по един път и сега не иска повече, само настрани Flutter

Общи условия

Активация на акаунт