Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Майчета някой ще пуска ли поръчка от Сейнсбърис?

# 646
 Благодаря  за съчувствието - ние сме оки след лупинга.... Да попитам мамите с гърнетата Thinking - сядат ли вече бебчетата или вие ги държите над тях? И още нещо - избрахте ли проходилки - дайте съвет и мнение... newsm78

# 647
Привет

Илейна, да са ти живи и здрави и двамата рожденици, и моя баща днес е рожденик:) newsm59

Слънчева, Рори, поздравления за гърнето, и аз все се каня да купя да почна да го държа да го приучвам лека полека

Майчета някой ще пуска ли поръчка от Сейнсбърис?
- А ОТ АСДА? Embarassed

# 648
Малинисега се сетих за ръката ти .Аз преди използвах едно домашно мазило,но не знам дали би повлияло на кърмата-това ще кажат консултантките ни breastfeeding.В бурканче се слагат настъргани корени от черен оман(има го в аптеките)-до средата на бурканчето и след това се допълва с ракия.Оставя се за 2-3 седмици на слънце или  ако няма слънце на дневна светлина.След това се маже на болното място много помага.Но трябва да пазиш бебчето да не го оближе,че е отровно.Това помага и за тендовагенит.
Ако не пречи на кърменето пробвай дано да помогне.

# 649
Аз  Mr. Green
Щях днес, но ще е утре следобед, щото нЕмам пари в картата  Blush и утре сутринта ще вкарам, ако искаш нещо и можеш утре да ми пуснеш паричките в ЦКБ, ще поръчам, че и кредитните съм опразнила тоя месец  ooooh!

# 650
Славче, пак ти се възхитих на страхотната памет! Точно така. Малини, единият признак е да могат да седят с опора - т.е. на високото столче за хранене (което е най-правилно), или в скута на мама или тати, или в седалка за кола полуседнали...

# 651
Аз докато се включа ще изпишете темата  Rolling Eyes
Това с гърнето и мен ме заинтригува. Да споделя„ алек на 6 месеца сефтоса гърнето и така на една година вече бяхме без памперс. Падаше се лято и можех да си позволя мокро дупе. Педиатърката ни се чудеше и маеше, докато не се наложи да му забели пишето и стана тя каквато стана. Оттогава не искаше да сяда на гърнето и да пишка там защото знаеше че като седне на него трябва да свърши работата а го болеше... Сложихме памперс, но отново бързо го свалихме  Wink Мисълта ми беше , че това с гърнето не е мисия невъзможна. Ще взема и аз да се настройвам на тази тема ( стига Крисче да го реши)
Малини, стискам палци проблема с ръката да отшуми скоро.
Деска, я кажи какво хареса от асдата?
Славче, това Цвете много диво бе? А като я види човек каква душичка кротка е...

# 652
Благодаря  за съчувствието - ние сме оки след лупинга.... Да попитам мамите с гърнетата Thinking - сядат ли вече бебчетата или вие ги държите над тях? И още нещо - избрахте ли проходилки - дайте съвет и мнение... newsm78

Моето човече сяда на гърнето, аз само го придържам, защото се поклаща от време на време и да не тупне Peace

# 653
Деси, аз ще пускам от АСДА Simple Smile но сигурно ще е събота-неделя или чак понеделник Simple Smile

Херцог, помня каквото ми изнася хахахахахха , сега майката на страна , да помня важните (поне според мен) неща Wink Тогава ми беше смешното, че отговаряхме на всички изисквания освен на първото (да сме над 4 месеца Wink )

Облаче, такова диваче е мойто, само за пред хората се прави на добричка Wink

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 21:57 от Славчето

# 654
еее Славче и на мен ми се стува, че нещо ни будалкаш  Crazy

Абе я виж ти    и аз ще взема гърне, аз от време на време го държа на мивката ама нищо не сме свършили до сега

аз днес да се похваля, атила изяде на обяд 100 гр зупка(не я иска чиста), + 80 мл кърма с малко сгъстена с оризова каша- явно познатия вкус на кърмата го накара да си хапне
и познайте оставих го да си лежи, тъй като изяде около 150-160 гр храна и викам сигурно няма да се кърмим , но се кърмихме  Thinking
много съм озадачена след днешното хранене (утре ще кажа дали е било от кърмата )

и ние днес ходихме до лекарката- на Атила обрива около устата пак му излезна и този път за седмица стана цяла екзема- предписаха ни един крем - после като лягам ще го намажа че е мн силен и не ми се иска да си го хапне и него

малини дано скоро ти мине миличка, и мен понякога ме наболява, но мажа от онова мазило, което Деси(дудунски) беше казала спомняш ли си, конския крем Simple Smile и ми минава да ти кажа
а мен краката ме болят- превя едни антицелулитни упражнения вкъщи, подскачам като луда, като спи Ати и така ме болят краката около глезените  #Crazy

нищо не казахте момичета за срещата от Мола Simple Smile слушкаха ли бебчетата , надявам се другата седмица и аз да мога да се присъединявам  по често към вас

Браво на всички бебоци за хубавите резултати- Ати и той расте, тегля го отвреме на време, кога ли ще прибера кантара  Whistling

и нас след 10 дни ни чака взимане на кръв и урина- момичета вие знаетет ли кръвните групи на бебоците?
и аз трябва да си пусна, но съм много несериозна в това отношение- може заедно с Ати да си пусна и аз  Peace заради завишените левкоцити

от един час се опитвам да си пусна поста, Атила ту се събужда, ту иска да яде  Crazy
хайде до утре  Heart Eyes Hug

# 655
  • София
Илейна и Деси - да са ви живи и здрави рождениците!

Слънчева, Рори , браво за гърнето Simple Smile

Другата седмица и аз ще трябва да нося урина, да видим моята пикла как ще се справи  Mr. Green и кръвната група искам да разбера (мисля, че това е моментът, Нари Simple Smile)

Люси  Hug Ще се опитам да не я натоварвам ръката, но ако не мине, ще го проверя това мазило  Peace Нари, мерси и на теб! Малкият лакомник Ати е голям сладурко  Heart Eyes нека си хапва Simple Smile

Славче, Краси, мерси за инфото за седенето.

Каква гимнастика правите на бебетата? Че моето може да е мързеливо, защото и аз не съм много сериозна с упражненията за това и онова, та няма как да знае как да мърда и за това само си лежи  Joy

Славче, май ще искам АСДА  Thinking но ми се струва, че скоро ще бъда публично очистена за харченето на пари по бебка  ooooh! ама ми е такъв мерак...

Злати май одеве питаше ей за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531499.15 (предполагам за него е ставало дума в предаването на Марта)

Нари, айде от другата седмица и ние на срещичките, че срамота...

# 656
Дудунски -Деси да е жив и здрав и баща ти ,дълги години да се радва на внучета  Hug
Малини не се притеснявай и моя бебок само си лежи ,а му правя всяка вечер гимнастика.Но преди банята го оставяме за 10-тина мин без памперс голичък и тогава пада голямото въртене ,извиване и всякакви други магарийки  Laughing
Лека вечер момичета ,дано са спокойн и цяла нощ бебченцата  Peace

# 657
Нари, мани мани , само си измислям каква е лоша за оправдание хахахаххаха това разправях одеве на Дудунски - снощи се приспивахме сто пъти - заспи , спи 5 мин и се буди, играеме 1 час , приспиваме се , спи 5 минути , събужда се и пак същото хахахах направоооо щях да лудна ... ама днес заспа  Shocked сега да видим до кога Wink

Кали, не си единствената дето ще я очистят Wink направо ще ме обезкостят Wink за гимнастиката - не й правя нищо конкретно ... тя сама си действа Wink но около 2-3 месец й правех основните глупости - разтягане на крачета, сгъване , същото с ръчичките и много държане по корем ... мисля че то при нас беше от основно значение

Ох, брат ми ще ми даде лятната количка на Марти (племенника) и от другата седмица и аз съм по моловете, че с тая огромна количка Wink едва я събирам в багажника на колата ни Wink но пък е толкова удобна за навън  Laughing

# 658
Славче стана ли номера с гащиге на главата  Joy
тази вечер с гащи без гащи нещо не става работата

Ние имаме вече две зъбчетааааааа, леле аз докато разбера първото, а то вече второ имаме
Аз си знам кръвната група на малката, че нали съм с отрицателна и там за биенето евентуално на Анти Д-то и я знам

Хабиби мерси за идеята за ботушките - взеха страШотни апрески от джъмбото, за обувки поне имат голям избор, виж бодита не можах да взема и чоропогащници, ама ще търся другаде

# 659
krischana ЧЕСТИТО ВИ  ВТОРО БИСЕРЧЕ МИЛИЧКА, ВЕЧЕ И ВИЕ СТЕ В НАШИЯ ОТБОР  Crazy

Честити ботушки  Hug, радвам се че ти харесаха и ние нашите си ги носим упорито, аза чорапогащници да няма, но пък има другаде  Peace

Аз да се оплача че вечер не се спиии незнам какво и става на Лю  Shocked то не е цокане, то не е рев ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт