.В бурканче се слагат настъргани корени от черен оман(има го в аптеките)-до средата на бурканчето и след това се допълва с ракия.Оставя се за 2-3 седмици на слънце или ако няма слънце на дневна светлина.След това се маже на болното място много помага.Но трябва да пазиш бебчето да не го оближе,че е отровно.Това помага и за тендовагенит.
и утре сутринта ще вкарам, ако искаш нещо и можеш утре да ми пуснеш паричките в ЦКБ, ще поръчам, че и кредитните съм опразнила тоя месец
Мисълта ми беше , че това с гърнето не е мисия невъзможна. Ще взема и аз да се настройвам на тази тема ( стига Крисче да го реши)
- сядат ли вече бебчетата или вие ги държите над тях? И още нещо - избрахте ли проходилки - дайте съвет и мнение... 
но сигурно ще е събота-неделя или чак понеделник
Тогава ми беше смешното, че отговаряхме на всички изисквания освен на първото (да сме над 4 месеца
)

и ми минава да ти кажа
слушкаха ли бебчетата , надявам се другата седмица и аз да мога да се присъединявам по често към вас
заради завишените левкоцити

)
Ще се опитам да не я натоварвам ръката, но ако не мине, ще го проверя това мазило
Нари, мерси и на теб! Малкият лакомник Ати е голям сладурко
нека си хапва

но ми се струва, че скоро ще бъда публично очистена за харченето на пари по бебка
ама ми е такъв мерак...

направо ще ме обезкостят
за гимнастиката - не й правя нищо конкретно ... тя сама си действа
но около 2-3 месец й правех основните глупости - разтягане на крачета, сгъване , същото с ръчичките и много държане по корем ... мисля че то при нас беше от основно значение
едва я събирам в багажника на колата ни
но пък е толкова удобна за навън 
, радвам се че ти харесаха и ние нашите си ги носим упорито, аза чорапогащници да няма, но пък има другаде 
Препоръчани теми