как разнообразявате сексуалният си живот?

• 56 612
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Доживях Немо да ме цитира!   Mr. Green

# 61
ОФФ!
Доживях Немо да ме цитира!   Mr. Green

Опа ... Embarassed Embarassed  Sunglasses сори ... ще ми е за последно  Embarassed

По темата: можеш да пробваш да закачиш разни еротични плакатчета на ключови места в спалнята .... тях поне можеш да ги сменяш редовно  Mr. Green

# 62
  • Враца
немо, ти си мъж, дай някакъв съвет наистина, остави тия бъзици настрана Wink

повечето тук сме жени и ще ни е от полза Peace

# 63
немо, ти си мъж, дай някакъв съвет наистина, остави тия бъзици настрана Wink

повечето тук сме жени и ще ни е от полза Peace

защо си мислиш че се базикам  newsm78 знаеш ли че след нуди плаж Немовица напраО бере душа като приключа  Embarassed .... не се оплаква обаче  Mr. Green що ли  newsm78

# 64
А за какво ги използвате тези лубриканти newsm78. То наистина с възрастта влагалището на жената става по-сухо, но аз все си мислех че тук рядко се срещат жени над 50г. възраст Confused

Ми аз заради кърменето ги купувам, не ми е добро  овлажняването, доколкото знам поради някакви промени в нивата на хормоните.

# 65
Много е готино, когато се мажем където ни падне с лубриканта EmbarassedМоят водолей много обича да се хлъзгаме в леглото.  EmbarassedИ пак казвам-не че имам нужда, а и аналния секс не ми харесва.

# 66
А аз мразя да ми се хлъзга всичко, това намалява усещането  Naughty

# 67
Моят водолей много обича да се хлъзгаме в леглото.  Embarassed

Ех, защо я няма Делюжън.  Щеше да обясни лубриканта спрямо зодията. 

# 68
Ето го гадния лубрикант за който говорят Не се сърди,човече и Ноемврийския дъжд.
НЕ го ползвайте,че сърби,щипе,а на мен и гъбки ми докара. Close

# 69
Аз съм се убедила, че бебешкото олио е много добър лубрикант.  Peace Peace

Колкото до разнообразяване-връзване(само със съгласие и опция да бъде развързан веднага ако се почувства не щастлив), секси бельо, опитване на нови неща(дори да не се получи точно като по книга), задоволяване на някои фантазии...
Стига участниците да са съгласни със заниманията, то не виждам нищо лошо да опитат всичко, което искат.

# 70
Какво е попърс и за какво точно служи?

# 71
Какво е попърс и за какво точно служи?

Смръкваш го. Кара те да се чувстваш спокоен, разширява кръвоносните съдове, което увеличава усещаемустта. Хомосексуалистите го използват, защото отпуска мускулита, което улеснява аналния секс.

# 72

по темата : каквото и да направиш - ще е временно .... напраО се чудя как я мислите тая раб'та  hahaha hahaha  

това не го разбрах...

да питам още нещо-

перди много време имах едно гадже, което живееше в англия.
веднъж домъкна отнякъде някакъв попър, който ве вдишваше, и оргазмът настърваше моментално.
много беше як!
гледам сега в сайтовете- предлагат попърси, които се капят в устата и действат след 15 минути- странно ми е, как да си изчислиш кога ще ти е момента за тръпката newsm78
както и да е, виждали ли сте от този, който се вдишва- ако да- къде, колко струва и т.н.

миа 71- в този сайт, който си паказала дали има такъв- питам ако си виждала- аз сега ще разгледам също.
Ми не знам.Не съм чувала за това.Ама май не съм много навита да пробваме прекалено силни афродизиаци, защото ме е страх да не си загубим желанието за нормален, класически секс.Засега не сме прекалили с нищо.Примерно веднъж-два пъти месечно вадим някое мазилце или вибратор, а през другото време сме си двамата в леглото Embarassed.Интересно ми е какво мислите по въпроса-има ли опасност от пристрастяване?

# 73
Ама май не съм много навита да пробваме прекалено силни афродизиаци, защото ме е страх да не си загубим желанието за нормален, класически секс.Засега не сме прекалили с нищо.Примерно веднъж-два пъти месечно вадим някое мазилце или вибратор, а през другото време сме си двамата в леглото Embarassed.Интересно ми е какво мислите по въпроса-има ли опасност от пристрастяване?
Peace страх ме е да пробва Виагра или някое подобно.

# 74
Ама май не съм много навита да пробваме прекалено силни афродизиаци, защото ме е страх да не си загубим желанието за нормален, класически секс.Засега не сме прекалили с нищо.Примерно веднъж-два пъти месечно вадим някое мазилце или вибратор, а през другото време сме си двамата в леглото Embarassed.Интересно ми е какво мислите по въпроса-има ли опасност от пристрастяване?
Peace страх ме е да пробва Виагра или някое подобно.

По-добре еако няма нужда да не прибягвяте до лекарства. Аз от опит ще кажа, че дори и попърите, пона при мен, са леко пристрастяващи и за това спрях да използвам-просто ако си ги ползвал 3 пъти да кажем и на 4 път нямаш и психически се настройваш, че трябва да се стараеш повече, мислиш само за това и нищо не става в крайна сметка...

Общи условия

Активация на акаунт