как разнообразявате сексуалният си живот?

• 56 940
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Tам през Атлантическия океан
Re: как разнообразявате сексуалният си живот?

С паЛто от визон  Flutter

Mr. Green

# 676
Че на това палто да не му виси чурката на визона бе - та разнообразявате заедно  Joy

# 677
  • Враца
Че на това палто да не му виси чурката на визона бе - та разнообразявате заедно  Joy

е, може да се използва като фетиш newsm78

# 678
  • Galaxy 13197853088
само за това ли се сетихте???

# 679
Labrador а ти за какво се подсети  Wink

# 680
  • Враца
само за това ли се сетихте???

не, разбира се.
че може да се използва като единственото облекло Wink, или пък да отидеш на ресторант по палто и бельо под него Simple Smile...

амо то така е написано, сякош е нещо шокиращо... а не обикновено. Rolling Eyes

# 681
Ако отидеш само по парфюм на ресторант - не разнообразяваш своя, а тоя на останалите хора в ресторанта - сексуален живот  Stop

# 682
  • Galaxy 13197853088
може да облекло/костюм в доста роли, а  може и да е просто постелка ...

# 683
Да, постелка от визон за няколко бона ще си купя, за да си разнообразя сексуалното изживяване, айде де, до там пък не съм стигнала, все още и на голите дъски ми стига  Mr. Green

Според мен жената си е разнообразила сексуалния живот с чужд субект и е получила за награда палтото, това си е класика  Peace

# 684
Да, постелка от визон за няколко бона ще си купя, за да си разнообразя сексуалното изживяване, айде де, до там пък не съм стигнала, все още и на голите дъски ми стига  Mr. Green

Според мен жената си е разнообразила сексуалния живот с чужд субект и е получила за награда палтото, това си е класика  Peace
viliko... казах ти че страста цена няма.... дали ще е палто за разнообразие... или бельо за радост на половинката... както и в моя случай, въдичка за моята си страст... а както знаеш желанията се удовлетворяват с пари!!!! Laughing

# 685
Ако опрем до парите, за да сме сексуално задоволени - ще сменя първо виновника  Peace

# 686
... както и в моя случай, въдичка за моята си страст... а както знаеш желанията се удовлетворяват с пари!!!! Laughing

т.е. връчваш на жената въдичката и я пускаш да дефилира по бельо...  по голия паркет.. докато ти се излежаваш на пода върху палто от визон?  Laughing

# 687

viliko... казах ти че страста цена няма.... дали ще е палто за разнообразие... или бельо за радост на половинката... както и в моя случай, въдичка за моята си страст... а както знаеш желанията се удовлетворяват с пари!!!! Laughing

АндЖък де Соте туй имах предвид с пАлтото  Mr. Green

Хубавите подаръци , мили жестове са вълшебна пръчица за повдигане на либидото  Whistling а от там и за  разнообразиието  Wink

п.п. поне при мен е така де  Sunglasses

# 688
Ма много матриално бе хора, не бива така  Crossing Arms
Сега, л ипсата тотално на пари и внимание - разбира се, че се отразява, но пък и скъпите подаръци не са чак нужни...

# 689
Ма много матриално бе хора, не бива така  Crossing Arms
Сега, л ипсата тотално на пари и внимание - разбира се, че се отразява, но пък и скъпите подаръци не са чак нужни...

Aко има възможност защо не  Hug 

но и едно цвете прави чудеса  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт