как разнообразявате сексуалният си живот?

• 56 933
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
т.е. връчваш на жената въдичката и я пускаш да дефилира по бельо...  по голия паркет.. докато ти се излежаваш на пода върху палто от визон?  Laughing
С удоволствие и давам въдичката... по важно е какво ще лежи под палтото!!! Laughing

АндЖък де Соте туй имах предвид с пАлтото  Mr. Green
Хубавите подаръци , мили жестове са вълшебна пръчица за повдигане на либидото  Whistling а от там и за  разнообразиието  Wink
п.п. поне при мен е така де  Sunglasses
Така е Desss.... подобен жест върши чудеса!!! Laughing

Ма много матриално бе хора, не бива така  Crossing Arms
Сега, липсата тотално на пари и внимание - разбира се, че се отразява, но пък и скъпите подаръци не са чак нужни...
Права си Вилико... една усмивка и едно цвете... успешно заменят въдичките, палтата и куп ненужни никумо аксесоари!!! Laughing

# 691
За мен това не би било жест, а чисто купуване  Whistling
Иначе...и на мен ми действа - розичката и жеста де  Laughing

# 692
Брях,направо се чудя тая тема как е стигнала 47 страници предвид част от съдържанието вътре  Mr. Green А Мира определено внесе интресна нотка.Хубаво е чат-пат човек да среща и такива хора за да си оправи баланса Laughing
Хм по същество,зациклили сте нещо пък аз на вас чаках за идеи Thinking

# 693
  • Враца
ами, зациклихме, така е.
тук се включваме по същество само жени, мъжете повече спамят.
а пък се замислям, че повечето неща за освежаване на секс. живот са ориентиране към удоволствието на жените- нямам предвид само играчките, но и позите- повечето пози например са доста изморителни за мъжете и едва ли им е особено приятно...
поне така си мисля newsm78

в този ред на мисли, чудя се какво би разнобразило един мъж?
бельо- ясно, ама то се използва главно в началото. а относно самият секс? нещо, което да е  специално за мъжа...

# 694
...... повечето пози например са доста изморителни за мъжете и едва ли им е особено приятно...
поне така си мисля newsm78

в този ред на мисли, чудя се какво би разнобразило един мъж?
бельо- ясно, ама то се използва главно в началото. а относно самият секс? нещо, което да е  специално за мъжа...

Масаж например, доста от позите са си направо мързеливи за мъжа. Тия, в които той е легнал по гръб, пък жената е отгоре - ездачката например, тъй че доста работи има за да може да му е кеф на него.
Фелациото - нещо, което да е специално за мъжа   Laughing

Лично при нас пък - галенето и драскането с нокти по гърба му, направо откача, много му харесва, както и да го гъделичкам с коса.
Ние обаче сме скучни откъм разнообразяването, няма играчки, няма дори секси бельо или костюмчета, мъжът ми предпочита да съм гола, да се съблека сама, и практикуваме няколко пози, дето си харесваме, не мога да се похваля с кой знае какви акробатики.

# 695
Забелязала съм, че обикновено жената се старае да достави нещо различно на мъжа и да го изненадва, мъжете по-скоро чакат  Thinking

# 696
Забелязала съм, че обикновено жената се старае да достави нещо различно на мъжа и да го изненадва, мъжете по-скоро чакат  Thinking

Ох, сещам се наскоро една ситуация с мъжа ми, заиграли сме се, детето спи дълбоко, ние в разгара на любовната игра и мъжа ми пита с похотлив глас: "Искаш ли да пробваш нещо ново  Blush" И аз въодушевена: "Да  Heart Eyes", пък той: "Ами кажи какво де .."
 Laughing Laughing Laughing

# 697
 Joy
Точно!
Иначе всички знаем, че мъжете искат орална или анална, това за тях е разнообразие и няма мъж, който да откаже тия двете.

# 698
Абе аз за аналната съм малко скептична...
Не съм пробвала, и не искам, дори и мъж ми да изяви желание, малко съм задръстена в това отношение.  Crazy

# 699
  • Враца
ох, моят мъж сигурно е единственият човек на планетата, който не иска и да чуе за масаж, под никаква форма и в никакъв контекст Tired
нито иска да му правя, нито той да прави, а аз така обичам... Confused

колкото до анални и орални разнообразия- за нас не са разнообразие, но първото се прилага само на мен.
ако споделите някоя техника относно второто- би било добре.
мъжете, къде стееее! Grinning

# 700
Е, то оставаше ти да яхнеш анално половинката си  Joy Joy Joy
За оралната...всеки мъж обича различно. Важното е да налучкаш точно твоя - как го харесва, тайните се крият в това, че не трябва да се притеснявате...и двамата и трябва да е с желание.

# 701
  • Враца
 Laughing

това уточнение го направих заради предложенията няколко страници по-напред за масажи на простатата и т.н.
за фелациото- ясно, ама може пък някой да ни открехне за нещо, дето да не се сеща никоя друга оттук, да е много тайно и специално.
 Grinning
аз затова чакам мъжете да се включат, макар че досега не са били много полезни в тая тема, с много малки изключения.
може би е време да кажат нещо, с което да ни вземат акъла. Peace

# 702
Ами виж сега, за доста мъже стимулирането на простатата е вид удоволствие и разнообразие, но пък рядко ще си го признаят. Други никога не биха пробвали от предразсъдъци, че ще ги нарекат педали. Трети просто не знаят. Пети сигурно не се кефят. Вариации много.
За оралната едно също знам със сигурност - мъжете обичат да  гледат как го правиш - ти да ги гледаш, докато го правиш и...да преглъщаш накрая. Леле какви ги пиша  Joy

# 703
...
За оралната едно също знам със сигурност - мъжете обичат да  гледат как го правиш - ти да ги гледаш, докато го правиш и...да преглъщаш накрая. Леле какви ги пиша  Joy

Хм, пък моят е със затворени очи през цялото време  Crazy
Или го е гнус, или си представя някоя друга  Crazy Joy

ПП Млад моряк влиза в аптека и си купува 1 презерватив /нали по пристанищата има леки жени/ и 1 хапче против повръщане /щото има морска болест/. После се сеща, че е хубаво да си купи повече и влиза в аптеката и казва:
   - Още 10 презерватива и 10 хапчета против повръщане, моля.
А аптекарката го гледа угрижено и казва:
   - Абе, момче, като ти става лошо, що го прайш  Rolling Eyes

# 704
Аз също затварям очи през почевето време, не зная защо, ама не е щото ме е гнус или си представям друг  Joy
Но е факт, че повечето мъже обичат да гледат тоя акт на свирчосване. Може твоят да се притеснява, да му е неудобно, разбрах от темата, че е малко по-консервативен...Знам ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт