Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
пп. В миналата тема обсъждахте този http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Cobra-5134.html, мнго ми е любопитен, а и искам да направя подарък на свеки, та въпроса ми е къде мога да го намеря онлайн?
Благодаря предварително!   bouquet
Много подходящ парфюм за свекита Mr. Green но те съветвам да и избереш нещо с друго име, за да не обидиш жената без въобще да си имала такива намерения. Wink Hug
Иначе я има ето тук.

# 16
  • София
Бижутке, заради теб ще събудя бебето.. Joy Като идиот се хиля посред нощите и спамя през пост..  Blush

Да аМа НЕ, звучи сложно, но не е чак толкова. Всяка планета си ма своето значение.Всеки дом също. И тук от комбинациите , различни хора различни съдби. Някои по хороскоп тълкуват и миналите животи ( хипотетично, ако приемем,че душата наистина се преражда) . Предполагам,че вече си прочела какво представлява асцендента и спирам да спамя на тази тема. Извинете.  Blush

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 01:05 от Courage

# 17
Не мога да не се запиша в една от най-интересните теми напоследък.
Благодаря на Атти, Натали и Алиена за идеята и осъществяването й. Hug  bouquet

Аз съм Дева с асцедент Скорпион. Последният често ме води към хаос и разруха и много хора ми казват, че нищо подредено и педантично няма в мен, ква дева съм изобщо. Rolling Eyes Whistling

Предпочитам групата floral aldehyde, floral woody musk, oriental woody, oriental spicy. Но това само по мои най-общи преценки. Най вероятно като наизвадя парфюмите от сандъка ще се окаже, че нещо друго предпочитам.

Парфюмът за свеки определено е Кобра. Бижу  newsm51

sl,  на теб безкрайно ти се радвам. Понякога се чувствам осакатена, че не мога да усетя красотата на някой от старите шипряци. Като те чета теб и някак поне успявам да разбера за какво иде реч.  bouquet

# 18
  • някъде под слънцето...
venush Heart Eyes
Вижте какво са извадили от скрина
http://www.fragrantica.com/perfume/Robert-Piguet/Calypso-10535.html
Зву4и много интересно

# 19
Гледам, че в съставките има велур. Как мирише кожа, пък как мирише велур!? Thinking Дали ще носят различен нюанс на един и същи аромат, ако в единия има велур, а в другия кожа, а останалите съставки са еднакви?

# 20
  • Варна
Гледам, че в съставките има велур. Как мирише кожа, пък как мирише велур!? Thinking Дали ще носят различен нюанс на един и същи аромат, ако в единия има велур, а в другия кожа, а останалите съставки са еднакви?

Ако съдя по велуреното ми яке, мирише малко по-меко от кожата, някак сладко. Кожата ми е една идея по-сурова. Абе като цяло - от самолет не си личи разликата.

# 21
Цамбур още една риба в прекрасната тема! Предишната я изпуснах, но тази си казах твърдо няма да я изпускам!
Като се поогледах в гардеробчето ми май си падам по дървестни и ориенталци и техните разновидности най-много.
Аз не вЕрвам в зодиите и ме мързи да си изчислявам асцедента, но като гледам много балъци много нещо!  Joy

# 22
  • Враца
Smartie, ти не обичаш Линстан, защо пак си се снабдила с него ??

# 23
  • NYC
Аз съм Дева с асцедент Везни. Бърза справка на любимите ми парфюми ги показва в разни варианти на floral и oriental групите. Поне досега, каквито и ароматни хороскопи да съм чела (като този http://theposhpeasant.com/pages/astrologicalguide.htm), не съм успяла да се разпозная, даже напротив...

# 24
Още един водолей с асцедент стрелец -любимци са ми ориенталските аромати в разните им разновидности-дървесни, ванилови, подправкови.Разбира се има и изключения от другите групи, но тези са ми най-многобройни.
Не харесвам по принцип аква, цветни и цветни шипри/ с последните се боря безуспешно вече две години да залюбя някой, ама не става  Mr. Green/
Според хороскопа на theposhpeasant би трябвало да харесвам групи/съставки точно каквито най-много в действителност не харесвам - цитруси, аква,цветни, всички алдехидни - потресена съм  Wink

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 06:37 от _teddy_

# 25
Аз съм едър рогат добитък/ Телец/,който не си " пасе" кротичко зелени парфюмчета, ами налита на ориенталци от всички разновидности.До асцендент и прочие подробности не съм се задълбочавала, може би защото звездобройци и алхимици ги свързвам най-вече със Средновековието.Много забавна тема Атти   bouquet

# 26
дева, не знам с кой асцедент  Laughing
и не знам какво предпочитам като група /преди успявах да се самонапъхам в някаква/и/, но започнах да се 'обграждам' с разни клишета и за това предпочитам да си остана 'всеядна' без конкретни предпочитания  Joy/
не знам кога какво харесвам, но на 90% от нещата, които имам у дома, успявам да намеря подходящо приложение - днес съм с Балах - опитвам се да го разменя сигурно от една година, но преди малко ме размаза и не си го давам вече и пак  Whistling

пп Никол е писала, че Дюпона за нея е нецветен шипър - винаги се изумявам и леко подсмихвам на разликата в усещанията на носовете  Grinning

ппп връщам се да дочета старата тема - много се писали, коментира ми се това и онова, но доката прочета всичко и съм забравила какво мислех да пиша  hahaha

# 27
 bowuu Видях, че сме 7 Близначките в тази тема. Hug

Вили, тоалетната вода е това, на мен не ми понесе парфюма Laughing

Въобще не мога да си определя любовите. Флорални, дървесни, може би някои гурманд..Абе, Близнашка му работа Joy

# 28
Забелязвам, че в темата е пълно с любители на ориенталски аромати  Heart Eyes
Аз съм Стрелец с асцендент Стрелец - колкото по-ориенталско, толкова по-добре за мен, но странно, обичам и цитруси  Blush

Хаха, чудя се, дали да не поръчам една "Кобра" и на моето свеки. Тя не е българка, така че се надявам да не разбере намека  Sunglasses

# 29
  • Балчик
Хайде и аз в новата темичка. Рибка съм (не рзбирам от асценденти newsm78) и обожавам ориенталски, цветни парфюми. Има ли ванилия, моят аромат е. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт