Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Рапунцел,благодаря за включванеот , но има мспомен ,че B Men е доста свеж  и "зелен" аромат Rolling Eyes Embarassed

# 691
Рапунцел,благодаря за включванеот , но има мспомен ,че B Men е доста свеж  и "зелен" аромат Rolling Eyes Embarassed
О Jeny не. Няма нищо свежо в него. Hug
 Аз бих препоръчала парфюма на Лалик, но само за човек харесващ дървесина и мъхове. А-мен си е силно ванилов и арабски. Нещо друго да помислиш?

# 692
Рапунцел,благодаря за включванеот , но има мспомен ,че B Men е доста свеж  и "зелен" аромат Rolling Eyes Embarassed
О Jeny не. Няма нищо свежо в него. Hug
 Аз бих препоръчала парфюма на Лалик, но само за човек харесващ дървесина и мъхове. А-мен си е силно ванилов и арабски. Нещо друго да помислиш?
Денси, значи ще ходя пак да го душна  В мен-а Crazy Hug  На Лалик отпада с тези мъхове. Човека противно на по-вече мъже харесва сладичко Laughing
Приемам  всякакви предложения  bouquet

# 693
Жени, аз предлагам мъжката Ескада Магнтизъм, сладичка точно и има доста общо с Ланвин-а  Flutter

# 694
Жени, аз предлагам мъжката Ескада Магнтизъм, сладичка точно и има доста общо с Ланвин-а  Flutter

един приятел го ползва и мирише много приятно

# 695
Според мен и The One ( D&G) става за сладичък Wink или Пи ( Живанши) или Обсешън (Келвин Клайн)

# 696
"От петте сетива именно обонянието е най-тясно свързано с властта, която миналото има над нас. Миризмите наистина те пренасят къде ли не. Благодарение на ароматите, затворени в шишета, мога да контролирам положението и да подушвам само онези миризми, които искам и когато искам, за да върна желаните в дадения момент спомени" - Енди Уорхол

Прочетох го във Фейсбук Simple Smile

# 697
Гласувам за Единствения на Долче и Габана..Страхотен е Blush Heart Eyes

# 698
1 Million Paco Rabanne е сладък мъжки аромат. Всъщност един от най-сладките мъжки, които познавам.

# 699
  • София
За мен най-сладки от мъжките парфюми са Dior Homme Intense и А*Men. А  трайността им - невероятна!

# 700
  • Paris
За мен най-сладки от мъжките парфюми са Dior Homme Intense и А*Men. А  трайността им - невероятна!
И Black XS.

# 701
  • Враца
Струва ми се , че забравяте L'Instant de Guerlain pour Homme   Peace

# 702
L'Instant и 1 Million Paco Rabanne ги имаше Simple Smile
Останалите ще ги тествам и после докалдвам

# 703
  • Германия
Бижу и Асинка ме отказаха да придобивам на сляпо NOA Perle, а как стои въпросът с NOA Dream? Най-отговорно съм се заела да проуча всички цветни шипри, намируеми на немска ширина,  а този е именно цветен шипър. Вече няколко от семейството обаче, ми носят огромни разочарования - J'aime La Perla и Liberte Cacharel са ми по-скоро цветни отколкото шипри, а Knowing и White Diamonds ми предизвикват главоболие и откровено гадене. La Nuit Paco Rabanne ми е в листата за наблюдение също - дано успея да се сборя с хиените в немското аукционно пространство, но не храня особени надежди - вече стигна 40 евро за 30 мл., а има още дни до края на търга. ooooh! - благодаря на SL за препоръката. Убедена съм, че имаме вкусове - двойници, както с нея, така и с Бубка /ако изключим Knowing/

# 704
  • на североизток от Рая
   Здравейте, парфюмни феи!  Hug

Днес си получих отливката - Уоманити от  Gaga Maga. Ей, много е коректно и точно това момиче! Hug Аромата много ми допадна. С любопитство четях вашето мнение, сега, за моя радост, и аз мога нещо да кажа. Леко полъхващият вятър разнасяше аромата и около мен. Истински се радвам ,
Gaga Maga.  Hug И ти благодаря отново !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт