Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • виртуално
Водолей
любима група floral fruity, floral woody musk
има ли някакво плодче - аз съм там  Heart Eyes

# 31
Асцендент Водолей
Зодия    Близнаци
Луната ви е в Стрелец

Харесвам и имам най-различни парфюми, преобладават цветните, цветни шипри, цветни ориенталски, плодово-цветни.  Досега в хороскопи не са ми нацелвали любимците. Аз по принцип тая работа със зодиите не я уважавам много, но ми беше интересно, няколко пъти вече се споменава в темата.

# 32
  • София
Зодия Рак
Асцендент Скорпион
Луна в Дева

Въпреки че си отговарям на зодията като по учебник, хороскопите не успяват да уцелят парфюмните ми предпочитания. Все ме пращат да търся себе си при разни води, краставици, леки флорали, плодови салати. Определено не съм за там. Моите води са ориентал-флоралите и напоследък шиприте. Ванилии и дървеса - ако са замаскирани добре под подправки, иначе не.
Зачудих се какво търси Луната ми в Дева, като няма нищо Девешко в мен, това са хора ясни, подредени в делата и мислите си, а при мен хаосът носи благозвучното име "творчески безпорядък" - колко удобно  Mr. Green Може би "подредеността" ми се явява в това, че знам колко надълбоко да бръкна в хаоса, за да намеря това, което ми трябва  Laughing

newsm51 за всички  Hug

# 33
Жива да не бях ooooh!
Овен съм,с асцендент и Луна в Дева ooooh!
колкото деви познавам с ни една не си приличам или пък да имаме нещо общо newsm78 ,то все едни такива  самозаблуждаващи са девите около мен,после как да им вярвам на тия зодии и т.н.,ама че не съм чист овен отдавна ми е ясно,от по-кротките тревопасни съм Laughing
Сега за ароматите,май де що има олфактив група,моя е има от всичко за цвят ли,за що ли,но преобладават  ориенталците,било то дървесни,подправкови,флорални,ама като се позамисля и се сещам поне за един голям любимец по настоящем  шипър-флорал и един плодов шипър,тъй че незнам в к'ви рамки ще ме слагате,ама май съм си всеядно,не пасем само трева Joy

Атинка,   bouquet мила,нищо че зодиите не ме влекат чак толкова много,ти се справила перфектно,а и ей го на нямаше да знам,че имам нещо аджиба общо с девите Wink

пп.Въх,сега видях,че само аз съм Овен Shocked пък си мислех,че сме много Rolling Eyes

пп2.Сега погледнах ЛМ,майкоооооооууууууууу  Телец,асцендент Лъв,Луна в Скорпион и аз се омъжих за тоя човек hahaha

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 10:12 от goddess

# 34
  • Варна
Аз съм Скорпион, асцедент Близнаци, луна в Козирог /каквото и да значи това/

Любимите ми групи са ориенталците - флорални и спайси, може и дървесни.  Мразя цитруси, акватици, фужерни аромати. Плодовите компоти да не забравя.

# 35
Брей,сега четох за асцендента,ми то всичко си е едно към едно Shocked,ще взема и да им повярвам на тия щуротии Thinking
ама пък за ЛМ е само на 25% вярно newsm78

# 36
  • София
Аз съм Овен, с асцендент Стрелец и луна в Риби. Ей сега си разгледах парфюмното гардеробче, за да се изкажа по-научно какви са ми предпочитанията (досега не бях обръщала голямо внимание на парфюмните групи), и установих, че са най-разнообразни  Laughing Като че ли най-често се срещат ориенталци, но много ми е любим Нинфео Мио (макар че понякога много кихам от него), който е Woody Aromatic.

# 37
Еййй - много жени-близначки в темата - въхххх  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes не очаквах Laughing

Аз си казах още в предшната и помня, че от там тръгнма разговора с Натали  Hug
КОЗИРОГ, с асцедент СТРЕЛЕЦ ( мислех, че е РАК Thinking )

Обожавам, но далеч не всичко от FLORAL WOODY MUSК, харесвам и Floral-Green, понякога и Floral-Fruity

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 10:41 от Asinka

# 38
  • Козлодуй
Направих си труда да изчисля,никога не ми е попадала подобна възможност и ми беше любопитно Grinning Макар да не се смятам за чист скорпион,нямах и идея,че имам нещо общо с лъв-асцендента ми,и луна в близнаци.Каквото и да значи това Laughing
Винаги съм си мислела,че при мен първенството си делят групите Ориентал и Floral Woody Musk и останах безкрайно изненадана,като открих,че имам цели 8 любимци в Chypre Floral Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Определено интересна темичка,благодаря,Атти  bouquet

# 39
Много забавна темичка!  newsm19
Мерси Атти!

Моята зодия е ДЕВА (на 22.09. съм, така че може би има и малко-много Везни), с асцендент Скорпион (което току що открих и смятам за невъзможно  newsm78, мислех че е стрелец).

Любимата ми групичка е Chypre Floral   Heart Eyes

# 40
Както винаги блея, и не бях последвала линка, така любезно предоставен от Атти  bouquet

Асцендент: Стрелец
Луната ми е в: Овен

Сега ако има някой на ти със зодиите и тем подобни, моля сърдечно да ме светне това добре ли е, или не Laughing Hug

# 41
  • Paris, France
Не зная дали има значение зодията. Парфюмната ми менторка, жената, която ме въведе в света на сложните ориентали и фужери е телец. Никога няма да мога да достигна смелостта и, просто ми се пригадва като съм с Москино оригинал или Волюпте, макар че на втория бих му дала шанс. С майка ми имаме доста сходен вкус, но на нея и трябва време за да разбере и хареса даден парфюм. Тя никога не носи цветни и сладки миризми. Аз опитвам поне. Имам съседка в БГ, с нея вкусовете ни съвпадат 100% а сме везни и риба респективно. Тя е единствения човек, с когото толкова си приличаме по вкус и сме парфюмни близначки. Аз имам луна в Дева и втори дом и това, са ми казвали, предопределя значението на материалните придобивки и парфюмите.

Calypso би се харесал на любителките на рози и пачули. Много красива роза щом и мене ме впечатли. Свежа и в същото време плътна, без да е сиропена или сладка. Не усещам особен мирис на кожа, явно е нубук  hahaha. Абсолютно в стила на Пиге. Нещо в този парфюм ми напомня Rose Noire на Valenti. Различни са, черната роза е шипров аромат с много мъх, този е по-напудрен с пачули, но розара е подобна - свежа, лимонена и нагарчаща. Калипсо е по-горчив.

http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Valenti/Rose-Noir-9345.html

Пробвайте Калипсо, дори да не си я купите. От парфюмите на Пиге имам само Багари, абсурд е да нося Бандит или Фракас, но са оригинални и специфични.

Хаха, чудя се, дали да не поръчам една "Кобра" и на моето свеки. Тя не е българка, така че се надявам да не разбере намека  Sunglasses
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Страхотна идея. Явно по нещо си приличат. И на моята ще и взема един кашон, ако намеря. Такова мекотело - тази широко отворена уста, този остър език, искрящите със злоба очи - хайде, бягам, после ще дойда да опиша и кобрата.

# 42
зодия Козирог , асцендент Рак
предпочитана група - Floral Woody Musk  Peace но и не само тя де ...

# 43
Аз съм Водолей с асцендент Близнаци. Любимата ми група е Oriental с подвидовете и. Обаче харесвам много и дървесната група. Имам големи любимци и от другите групи.
Атти, благодаря за прекрасната тема. Hug

# 44
асцедентът ми бил козирог, за това съм толкова проклета  Joy

Невена
, чудесно описание на свекървата!

Общи условия

Активация на акаунт