Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Обаче Везните сме най много! bowuu Flutter Това е, естети сме си и ценим красивото, освен това сме глезени, и обичаме луксозни и скъпи неща. Whistling
И мнооого скромни сте също така   bouquet

# 61
А случвало ли ви се е да ви влияе опаковката върху избора на парфюм? Мен някои направо ме отблъскват.
Опаковката не ме грее. Никога няма да си купя парфюм САМО заради красивото шише. Също не отказвам шедьоври в грозни шишета. Аз не нося парфюми в чантата си, така че ергономията не е от значение.
Това е и моето мнение. Опаковката не ме интересува грам. Шишето малко повече и все пак само сока вътре е важен за мен.

Опитваш се да ме отвратиш от него, но безуспешно  Party Също така ми създаде нов интерес към Блонд и Каролина  Crazy
Не съм ли ти носила Блонд пп? Такъв пропуск? Носила съм го няколко пъти на срещи. Ще го донеса пак в Сряда, специално за теб. Hug

# 62
  • София
Всички почитателки на Инсоленс да не четат!
Днес го пробвам и не го харесвам.
Първо - все едно съм си измила главата с лилав омекотител.
Второ - синтетични сухи виолетки, посадени на стара хартия.
И до края все тая.
Бляк!

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:12 от Дилянка

# 63
Под "опаквока" имах предвид "шишето", не говоря за куптиите, разбира се Simple Smile

# 64
  • Paris, France
Не, Атти. Явно възприятията ми са различни и това, което ме отблъсква те привлича. Сигурно важи и в обратна посока. Аз също се опитвам, с Блонд не се получи. Каролина Херера успях да го нося, но един час след напръскване пръскам нещо друго. Не става просто. Блонд е най-близък до Фракас за мене. Има и един евтин на Коти:

http://www.fragrantica.com/perfume/Coty/Sand-Sable-3944.html

Там избива гардения, но си е в стила на Фракас и аз не мога да ги различа. Виждам красотата на тези миризми, но за съжаление не мога да ги нося. Имах колежка, която носеше Фракас и харесваше Мадона. Много по малко слагаше, но пак ме дразнеше. Говорехме си за парфюми и и казах за Санд енд сейбл и тя веднага си го купи. И снего, понеже е евтин, буквално се заливаше. Мислех да и кажа, но други го сториха hahaha преди мене. Туберозата е любов или омраза от първо помирисване.

Fidji съм го носила като дете и после имах едно мини. Той и Стария лер дьо тан бяха най-красивите флорали, които някога съм помирисвала. Добавям Ж адор на Диор, но той е нов и по-мусков. И двата са реформулирани и не приличат на себе си. Новият Фиджи е бледо копие на оригинала и мирише на евтин карамфил, муск и малко сандал за мая. Окастрен е откъм галбанум, мъх, най-различни цветя и амбра. Преди 6 години в едно кафене забелязах жена, която миришеше хубаво и тя каза, че е с Фиджи. Не го познах. Аз не умирам за карамфил и повече няма да си го купя. Сега има много по-хубави парфюми, тогава също имаше, но вече ги няма Cry. Интересно, че на мирисане от шишето Фиджи прилича на стария, ама като се пръснеш, малееее.

Ох, не съм я избрала свекървата. Със сина и се видяхме на улицата, подушихме се и се харесахме. И визуално, де.

# 65
  • Истанбул
Здравейте HugЧета ,чета ама то няма прочитане,нищо .И аз се образовам и ви се радвам.
За зодията 0вен с рогата барабар,асцендент=Близнаци,Луна=Телец.За нашата огнена зодия би трябвало да харесвам ориенталски миризми =но аз най=много мога да отида до муск=дървесни аромати.В една друга статия бяха изброени такива парфюми за зодията ни=нито един от тях не харесвам. Mr. GreenМай действам сезонно=лятото цитруси и зелении,зимата =малко муск,ликьор,амарето.
Шипри харесвам=на мен ми идват много *интелигентни*аромати,гледащи малко отвисоко и с доза надменност.

# 66
Koзирог с асцендент Везни,луна Везни.
Абсолютен Козирог съм,но и мого черти от Везните не са ми чужди Grinning
Любима група: Floral Woody Musk
...въпреки,че минах през всички останали,на всяка група отдадох нужното време,но Floral Woody Musk се задържа по дълго Grinning
Чат пат хлътвам по някой цитрус,това ми е като слабост...откъм страна на Везната Mr. Green

# 67
Вашият Асцендент е:       Дева
Вие сте зодия:    Скорпион
Луната ви е в:    Водолей - това последното не го знаех до сега... Само огнен знак ми липсва.  Sad

Така и не мога да реша това за групите. Представа си нямам какви харесвам - голяма смесица. Може би страня от шипри, освен ако не са от "модерните", ориенталците също не се ми любими (обаче като си прегледах парфюмите - имам 5, в които думичката ориентал се съдържа). Нямам нищо против акватиците, които са толкова ненавиждани, дори някои са ми любими.
Но с най-голямо присъствие е думата "дървесен", в различни комбинации, най-често с разни подправки  Laughing.

# 68
  • София
Денс, благодаря ти, ще се запозная с Блонд с най-голямо удоволствие  Hug
Само моля всички да стиснат по един палец дъщеря ми (която е и рожденичка утре) да не се доразболее, че тогава ще ми отидат на кино и празнуването, и срещичката  ooooh!

Невена, трябва да го запомня този Санд енд Сейбъл и да го издиря за проба - благодаря  Hug

Дилянка, изобщо не прочетох какво си написала за Инсоленс  Laughing  Hug

# 69
  • Belgium
Няколко палеца за Атти  - fingerscrossed

Намерих го парфюма с люляк - Idylle е, но не първоначалната версия, а EDT версията от 2010  Peace

# 70
  • Norway
пп. В миналата тема обсъждахте този http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Cobra-5134.html, мнго ми е любопитен, а и искам да направя подарък на свеки, та въпроса ми е къде мога да го намеря онлайн?
Благодаря предварително!   bouquet
Много подходящ парфюм за свекита Mr. Green но те съветвам да и избереш нещо с друго име, за да не обидиш жената без въобще да си имала такива намерения. Wink Hug
Иначе я има ето тук.
Ейй, мерси много  Hug   bouquet
Нее, няма да се обиди, "широка кройка" е тя  Wink
Даже много ще се зарадва.
Обаче този сайт не ми е познат, някой поръчвал ли е, читав ли е?

Ама къде ги надушихте тез' люляци в Идилиятаа  newsm78
Моя нос регистрира само божур и момина сълза и ми един такъв, непринуден, чистичък ммм
Носи ми същото усещане като Ноа  Flutter

# 71
  • Belgium
Сега като разгледах, установих, че съм душила само ЕDP вврсията на Idylle, която не ми направи особено впечатление и в нея нямаше никакъв люляк. Обаче EDT от 2010 в пирамидата си има люляк, така че ще ида по някое време да го тествам.

# 72
  • Norway
Обаче EDT от 2010 в пирамидата си има люляк, така че ще ида по някое време да го тествам.
Ей тук е разковничето!
Не знаех, че има и ЕДТ  Embarassed

# 73
Сега като разгледах, установих, че съм душила само ЕDP вврсията на Idylle, която не ми направи особено впечатление и в нея нямаше никакъв люляк. Обаче EDT от 2010 в пирамидата си има люляк, така че ще ида по някое време да го тествам.
Трудно ще намериш люляк. Момината сълза обаче и тук, както в ЕДП версията е много нахална и се опитва да избута другите цветя.

# 74
  • Belgium
Дени, нищо чудно  Grinning

Просто моята приятелка ми проглуши ушите как било само люляк, който аз обичам. Хич и не знаех за EDT версията, та ще душна. Не очаквам кой знае какво, Герлен не е моята парфюмна къща определено.

Общи условия

Активация на акаунт