Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Джули, аз бих пробвала това: http://www.fragrantica.com/perfume/Girard/Bouquet-D-Orient-7670.html
ще взема Ют Дю, Соар де Лун и Черния Кашмир за теб

пп вземете и парфюмите си за размяна  Wink

# 151
Боже!!!!!  Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy
Е, аз парфюми без пръскало не съм виждала от поне 10 години. Как ги пълните? Малееее, мноу съм изостанала начи. Не се ли разливат в чантата? Това за да не носите голямото шише ли?
Пръскаме ги директно с отпръскване от голямата бутилка в спринцовката и така си пращаме пробите по цялата страна, а често и в чужбина. Текат, но ги опаковаме с тиксо и после кой с каквото има. Laughing
 За съжаление вече доста момичета се оплакаха, че се убождат с иглите, което за мен е ужасно. Аз лично съм против спринцовките, но като няма начин пращам и получавам така. Шишета тук са по 8-10 мл на Рефан и текат. Освен това са вече трудно намираеми, защото спряха да ги продават свободно. Малки виали не се продават.

# 152
Бижутка (много готино име, да го взаимстваш!), честит Шанел, да се множат!  Grinning
Heart Eyes Hug

Абе Бижутка ми е малко като Маршрутка Joy но дори това ми харесва повече от моето скапано име. Peace А и повечето мацки вече така ми казват! Laughing Hug

# 153
  • Paris, France
Невена, изпращаме си ги по пощата за проба например - тук не се продават виалчета  Confused
малки бутилчета от 10 мл. с пулвелизатор се продават, но по-малки - не
пръскаш парфюма в нещо /капачката му обикновено/, дърпаш с иглата, опаковаш без да махаш иглата и готово  Laughing

Ахааааа, дай боц! Супер. Сигурно бая пръскане пада. Не ви ли заболява пръста newsm78 Не се ли изпаряват връхните нотки и губи цялостната идая за феерично преобразувание на гюл в трендафил Joy?

После, като приспя диванетата ще пиша за Ла Мом на Балман. Покривах се и мислех, че някой друг ще драсне, ама...

Жарден дьо Багателле е много красив флорал от сорта на Жадор, Фиджи и Лер дьо тан. Само стария Лер дьо тан го бие като композиция. Градините Багатель в Париж са едно от най-ухайните и красиви места. често ходех там да разхождам децата - памреси, пиш, много беше ухайно. Сега ни е далеч а и те не щат вече. Искат в Сефора bowuu направо.

И тук не знам да се продават виали. Ох, голяма гимнастика. Мразя пощи, да пращам и да получавам. После ще ви разкажа какво си поръчах и чакам с трепет.

# 154
Бижу, името ти е чудесно  Rolling Eyes
но е нормално да се обръщат към теб с ника - никовете са доста по-уникални от имената  Wink

После, като приспя диванетата ще пиша за Ла Мом на Балман. Покривах се и мислех, че някой друг ще драсне, ама...

в Бг е непознат  Wink
аз също бих прочела едно описание  Party

# 155
  • София
Джули, аз бих пробвала това: http://www.fragrantica.com/perfume/Girard/Bouquet-D-Orient-7670.html
ще взема Ют Дю, Соар де Лун и Черния Кашмир за теб

пп вземете и парфюмите си за размяна  Wink

Ок, ще го нося. А също ще нося  и Дона на Карло Колучи Mr. Green И сега се сещам , че имам и Keora by Jean Couturier- който харесва Шалимар, ще го оцени!
Мерси bubanka  bouquet

# 156
моля, пак заповядай и аз благодаря!
безумен пост   Crazy hahaha

# 157
  • Бургас
да ни снимате масата с парфюмите  Blush силно ви завиждам, изкарайте си приятно и за тия `дето не можем да присъстваме  Heart Eyes

# 158
]и аз преди доста време си признах, че направо насилвам въображението си за да открия виолетките тук. За колежката ми /бившата/ е "сладникъв" ейййййййй как го мразя това описание - за мен обаче не е грам сладък. Тръпчив ми е и от целия аромат най-осезаемо усещам горчиви бадеми /на всякъде, където в приамидата на парфюм видя да пише sweet almond аз го усещам горчив, ако въобще го намирам вътре де. За мен сладкия бадем е млечен, такъв на който можеиш да му обелиш ципата на люспа. И другото, което се откроява при мен е дървесно-пачулеста тръпчива /отново/ база. Ми много си го харесвам  Blush нищо, че не ми е теменужено бонбонен, какъвто е за много хора  Blush На кингдъм не ми прилича, дори никак, ама нос, какво да го правиш  Outta Joint
Да, напъвах се и няма виолетки. Сладникав ми е гадно определение като цяло и той определено не ми е такъв! Тръпчив е, да. Peace И също горчив. Да, дървесно-пачулест ми е. Hug Еха Party почти еднакво го усещаме, но моите впечатления са кратки и от пръскане съвсем малко. Ще го разнося тези дни да го опозная по-добре. напомни ми на Кингдъм по асоциация, защото е на АМкК. Rolling Eyes Но като го усетя и го опозная по добре, пак ще споделя.

Бубс, мразя си името... и не ми е удобно с него.

# 159
Невена, изпращаме си ги по пощата за проба например - тук не се продават виалчета  Confused
малки бутилчета от 10 мл. с пулвелизатор се продават, но по-малки - не
пръскаш парфюма в нещо /капачката му обикновено/, дърпаш с иглата, опаковаш без да махаш иглата и готово  Laughing
Ахааааа, дай боц! Супер. Сигурно бая пръскане пада. Не ви ли заболява пръста newsm78 Не се ли изпаряват връхните нотки и губи цялостната идая за феерично преобразувание на гюл в трендафил Joy?
Пада пръскане. Заболява, сменяш с другия. Ако дойдеш на парфюмна среща и видиш една жена да отпръсква тайно под масата литри отливки, ще ме познаеш. Joy Вече съм се специализирала до такава степен, че не ми изтръпват пръстите  Crazy и се наемам да правя отливките дори на публични места със супер много хора. hahaha А как се разделя един Бандит в известно столично заведение? Mr. Green
Губят се връхните и още как, но като няма друг начин и така пробваме.

# 160
  • София
Джули, много съм любопитна за Шалимароподобното  Crazy Теб бих помолила за Бизанс и Румба  Praynig
Продължавам да събирам поръчки, дотук заявените ще ги нося  Peace

Невена  Hug  Grinning Това с Венецията е най-уникалното парфюмно нещо, което някога някой е искал от мен  Laughing С удоволствие бих го направила, дори и само за да прескоча до Париж, пък преживяването, комбинирано с Венеция със сигурност ще си заслужава. Утре ще пиша по-подробно за Жарден де Багатель. Аз там усещам моята любима тубероза, може би заради това не ти понася на тебе. За зеленото Джакомо Парадокс мога да кажа, че наподобява като стил Класик Готие, но е малко по-дълбок и пиперен, не е толкова искрящ и крещящ, като за цената си е направо перфектен, с идеална трайност и достатъчно изразен шлейф.

# 161
  • Бургас
моля, пак заповядай и аз благодаря!
безумен пост   Crazy hahaha
по примера на Бубанка  Mr. Green :
Лека нощ  Simple Smile

сега чакам всички  110 гласували да кажат Лека нощ и сутринта в 8 на Атти ще и се наложи  да майстори нова тема, нещо така ... `дет не сме го писали, като най-сексапилния аромат например  Whistling

# 162
Атти, освен да вземеш и Парадокса - не, че не си ми го подлагала под носа няколко пъти, но сравнението ме заинтригува  Laughing

ga_aMa_He,  Joy

# 163
  • Paris, France
Ако дойдеш на парфюмна среща и видиш една жена да отпръсква тайно под масата литри отливки, ще ме познаеш. Joy Вече съм се специализирала до такава степен, че не ми изтръпват пръстите  Crazy и се наемам да правя отливките дори на публични места със супер много хора. hahaha А как се разделя един Бандит в известно столично заведение? Mr. Green
Губят се връхните и още как, но като няма друг начин и така пробваме.

Искам да дойда, ама не може Cry. Жалко. Надявам се, слагаш гумени ръкавици, които сменяш след всеки парфюм за да не контаминираш следващия с гюл, тубероза или тиково дърво. Над ръцете ти вее вентилатор за да не се вмерише някоя отливка на друга. Ако спрат тока, услужлива съфорумка внимателно вее с ветрило или листо филадендрон, откъснато от съседна саксия Embarassed. Не, ще ме уморите!

Утре ще пиша по-подробно за Жарден де Багатель. Аз там усещам моята любима тубероза, може би заради това не ти понася на тебе. За зеленото Джакомо Парадокс мога да кажа, че наподобява като стил Класик Готие, но е малко по-дълбок и пиперен, не е толкова искрящ и крещящ, като за цената си е направо перфектен, с идеална трайност и достатъчно изразен шлейф.

Жарденът ми е любим. Мразя чиста, зелена тубероза, иначе я ОБОЖАВАМ. Не мога да повярвам, че парадоксът е подобен на Готие бюста. Представях си го пиперлив, но свеж и зелен. Има ли го в БГ? Не съм го виждала и там. Много се точа на Сайлънсиз, които едно време мразех, но някак си, оооох.

сега чакам всички  110 гласували да кажат Лека нощ и сутринта в 8 на Атти ще и се наложи  да майстори нова тема, нещо така ... `дет не сме го писали, като най-сексапилния аромат например  Whistling

Или: " ароматът с който изгубихте девствеността си " , "ароматът от който оргазмирате спонтанно в трамвая"

# 164
Бе вие се шегувате, ама аз наскоро аха и да оргазмирам след една дама в парашутката. Досрамя ме да питам с кой парфюм е, и сега ме е яяяд.
Лимони, бергамот, може би малко цветя...Страшен шлейф, и миришеше на парииииииии Money Laughing

Общи условия

Активация на акаунт