Парфюмни размисли и страсти - 85

• 36 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, дали има български сигурен сайт, от който мога да поръчам Perles De Lalique?

Бих ти препоръчала един, за който съм сигурна, че няма проблеми, но видях, че в момента го нямат. Но имат опция да им оставиш заявка и като го получат се обаждат. Даже тогава правят допълнителна отстъпка.  Grinning

Много ще съм благодарна!

# 346
Момичета, дали има български сигурен сайт, от който мога да поръчам Perles De Lalique?

Бих ти препоръчала един, за който съм сигурна, че няма проблеми, но видях, че в момента го нямат. Но имат опция да им оставиш заявка и като го получат се обаждат. Даже тогава правят допълнителна отстъпка.  Grinning

Много ще съм благодарна!

Изпратих ти лично съобщение Simple Smile Успех!

# 347
  • София
Сигурно ви писна през пост да съобщавам за придобивките си, обаче аз ,ако на вас не се похваля, не знам на кого..  Grinning
Та днес от размяна получих това и малко от това и свежо попълнение на летните ми парфюми с
 Пп на КМ и Сабиата въобще не ги очаквах и бяха страхотна изненада за мен!   bouquet Heart Eyes

Нищо не мога да тествам обаче, защото се нося в мощен любовен облак на Адикт..Обожавам го, чак на земята не стъпвам от радост и удоволствие. Съвърешен, прекрасен..ох.

Спирам да ви досаждам, обаче тоолкова го обичам.. Heart Eyes

П.П. Какво стана с Натли, не се е вясвала в новата тема?!?  Thinking

# 348
  • София
Честити, Кураж!
И аз това се чудех онзи ден, Натали влиза, но не е писала в новата тема, въпреки че тя беше вдъхновението  newsm78 Надявам се всичко с нея да е наред  Heart Eyes

# 349
Куражче, честити нови неща. Всичките са страхотни. Heart Eyes
Рени, също не идва нещо.

# 350
  • Германия
Тук съм -  цялата и още малко отгоре все съм ваша. Чета и ви обичам!

Радвам ви се много за срещата, добре че никой не си забрави от вълнение торбите по такситата като мен през август.

Аз ще снеса мнението си по темата на последна страница, ако ми разрешите. Искам да обобщя чисто статистически и математичсеки резултатите. Атти, моля те не ми хлопвай и тази тема под носа. Все искам да се разпиша накрая и на 50 стр. да ти благодаря за труда /на първа плювка и баба знае/, и все не успявам.

Сега да ви разкажа за моите неволи. Освен много работа, преживявам и много разочарования. Откакто и Бижу се сподоби с Allure Sensuelle реших, че и последният Бастион е паднал и трябва да последвам заветната си кръстница. За Бижу говоря. Прочетох, че тя отива да го купува /или по-точно мъжът й да го плати/, вдигнах и аз крак да ме подковат и сигурно преди нея изприпках у дома с една 100 - ца. Е, да, ама не. Дори не поисках да тествам втори път, влязох в Бекър и се разпоредих с царствен жест, като че ли през ден все Шанели купувам. Е, имам го. Трети ли, четвърти ли ден се пробваме вече с този Сенсуел колко ни държат опинците, но моите не издържат. Прости ми Боже невежеството и Пелагия и тя да ми прости, и всички пощръклели фенки да ми простят, обаче този Шанел не е моят Шанел. Ама хич, изобщо и въобще. Не искам да си призная, че не го харесвам - много плебейско ми се струва да не харесваш Шанел, но фактите са антишанелски в случая. Ще изрека богохулство, много тихо го прошепвам, но този аромат ми е хлъзгаво - лигав, прекалено женствен. Трето висше образование ли ми трябва за да го оценя - не знам, обаче и не искам да го връщам. Упорстваме взаимно, трудно си кореспондираме. Може ли някой с една дума, понеже аз не мога никаго само с една, да ми каже какво точно диря в този Allure Sensuellе? Каква точно жена са бутнали в бутилката да я зазидат? /ако е вярно поверието за сградите, трябва да важи с пълна сила и за ароматите/

ПП Е, пак забравих най-важното. Както винаги, ама вие сте ми свикнали вече. Куражче, честити придобивки. За това влязох да пиша, пък забравих.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 22:11 от Natalie Nikol

# 351
  • София
Натали, радвам се че писа, вече се притеснявахме  за теб. Аз си навестявам блога всеки ден, де..но все пак.  Hug

Между другото,четеш мисли сякаш.Аз още от началото на темата се чудех, кой ли би се наел да обобщи резултатите.. Thinking Защото иначе , тези изповеди и сравнения, "кои са повече", или "оо и този е моята зодия"..са халостни. Mr. Green

Edit: Натали за Шанела - ето това видео горе долу трябва да отговаря на въпроса ти.  Grinning
Знам,че е за първообраза рекламата, но понеже те си приличат леко ,си позволявам да го пусна. http://www.youtube.com/watch?v=8jlNHFSvdDM&feature=related

П.П. Благодаря , момичета!   bouquet Аз чакам още една прелест до края на седмицата. И страшно много проби (получих и една дозина в понеделник, които още не съм тествала  Crazy)! Направо получих парфюмен оргазъм тази седмица!  Joy

Бубс, интересно.. направи по обстойно проучване между българската роза и българският мъж моля те!  Joy

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 22:32 от Courage

# 352
Натали, аз бих твърдяла точно обратното (без препратки към предпочитанията на пишещи тук момичета  Hug): за мен е плебейско да се "подкрепя всеобщо-обявеното-за-харесвано" - парфюмите на Шанел (поне досега) не са ми допадали и не се притеснявам за този факт, без, разбирам се, да твърдя, че "разбирам" от парфюми. Но и не смятам, че трябва непременно да съм експерт, за да имам моите "страст" - точно защото зад личните ми любови към даден парфюм стои цялата моя история като база, която обяснява причините да избирам точно него.
Не следя общите увлечения, не пригласях, колко ми допада последният парфюм на Mugler. За мен е много по-плебейско отричането или срамът от личните вкусове, дори да са към аромат, който може да бъде наречен "евтин" (и в буквалния смисъл на думата).

(Постът ми не е лично адресиран към теб, а само по повод твоите думи  Hug
Досега нямах възможност - възхищавам се на блога ти, който успява да предаде усещания почти идентични на тези от един парфюм.)

# 353
 Ill Tired Face запишете още един паднал в борбата с грипа  Cry
Отдавна не бях вдигала толкова висока Т...

Днес, докато вируса ме поваляше носих Уиш и щях да повърна, толкова ми дотежа! ooooh!

# 354
  • София
Оооо, милата  spoko ужасно гадно!

Натали, радвам се, че се появи, вече се притеснявах дали не те обидихме с нещо, защото виждам, че влизаш, а не пишеш. Пък все пак тази тема беше поръчана, така да се каже Simple Smile Относно Шанелските творения - силно и настоятелно ти препоръчвам да пробваш Коко, всичко останало можеш да го душнеш от интерес и пълнота на възприятията, но не вярвам да ти се доще придобиването му. Не отхвърлям и не отричам нищо и никого, само изразявам скромно мнение  Crazy

Последната тема наистина не дочака 50-тата си страница, защото не винаги мога да съм на линия точно тогава и ако прескочим, рискуваме пък на всички да ни хлопнат темата и да теглят ключа. Тя Бубаната няма да го направи де, щото е готина и е наш човек, ама не е само тя и не е редно все пак Simple Smile Но наистина в тази тема очаквах повече твои коментари, пък и текущи такива - къде са?  Whistling

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 22:39 от Атти

# 355
Куражче, много добри размени си направила, любими аромати  Heart Eyes честито  Hug

Гага, бързо да оздравяваш  Hug такъв е вируса, големия ми син вдигна над 40 градуса, бях откачила  Sad  поне минава бързо.

Натали, не зачезвай така, че те мислим  Hug

# 356
  • Германия
Натали, аз бих твърдяла точно обратното (без препратки към предпочитанията на пишещи тук момичета  Hug): за мен е плебейско да се "подкрепя всеобщо-обявеното-за-харесвано" - парфюмите на Шанел (поне досега) не са ми допадали и не се притеснявам за този факт, без, разбирам се, да твърдя, че "разбирам" от парфюми. Но и не смятам, че трябва непременно да съм експерт, за да имам моите "страст" - точно защото зад личните ми любови към даден парфюм стои цялата моя история като база, която обяснява причините да избирам точно него.
Не следя общите увлечения, не пригласях, колко ми допада последният парфюм на Mugler. За мен е много по-плебейско отричането или срамът от личните вкусове, дори да са към аромат, който може да бъде наречен "евтин" (и в буквалния смисъл на думата).

(Постът ми не е лично адресиран към теб, а само по повод твоите думи  Hug
Досега нямах възможност - възхищавам се на блога ти, който успява да предаде усещания почти идентични на тези от един парфюм.)

Аз ценя особено високо мнението на пишещите в темата и в този смисъл много исках да харесам точно този Шанел. Въпрос на чест беше. Не, че не оценявам качеството му, но толкова несвойствена е покривката върху ми, че се изумявам защо съм толкова атипична. Ако си го душа от капачка или от дреха, е просто съвършен, но защо върху ми става антипатичен. Терзая се съвсем искрено - виждам потенциала на този аромат да му пиша шестица, а при мен е четворка и то по милост писана. Дали щото съм с учителски манталитет и не толкова изискана? Разочарована съм не от парфюма, а от себе си - случвало  ли ви се е такова нещо?
Гагче, бързо възстановяване! Голяма прегръдка от мен!

ПП Ох, Атти сега те прочетох. Коко имам от времето в което Денси ми държеше ръчичката да прохождам.

# 357
... /на първа плювка и баба знае/...

... /или по-точно мъжът й да го плати/...
newsm47
Ама едт или едп? Щото аз втория не го харесвам...

Куражче, есенен урожай! Със здраве да си ухаеш Hug

ПП. Аз, плебейката bowuu , не харесвам никой друг Шанел толкова, че да си го купя! Вчера една Вещица продаваше Коромандел и поисках 10 мл за проба, ама някоя лакомница отнесе всичките милилитри и ме спаси от неразумна покупка, комай. Laughing

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 23:23 от Бижy

# 358
Натали, ти коя версия купи? И защо не пробва този парфюм, за който многократно сме писали, че започва като удар с памук напоен с лакочистител по носа и то в 100 мл. бутилка? ЕДП е много красив, но и много труден. Hug Ако не ти пасне винаги ще му намериш нов собственик, той е един от най-желаните парфюми в този форум, а и в доста други. Grinning

# 359
  • София
Бижу, сега си ми паднала да те питам.. ха ха как започвам само.
Аз мислех ,че харесваш Коко повече..как така се юрна към ванилията и розата в Алюр Сеншуъл?  Thinking
Сега разноси ли го да кажеш как е?

Да урожая беше .. мани мани.. Grinning Идва това последното и се кротвам, поне за месец за да им се порадвам.,защото толкова съм ги мечтала.  Grinning  Е, Уоманити не толкова, но пак и се радвам.. Heart Eyes

Натали, опиши какво точно те дразни в една от най-големите ми любови?!? Подкрепям Денси, за него винаги ще се намерят кандидатки за размяна.. Heart Eyes

Гагче, оздравявай бързо! spoko

Общи условия

Активация на акаунт