Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Германия
... /на първа плювка и баба знае/...

... /или по-точно мъжът й да го плати/...
newsm47
Ама едт или едп? Щото аз втория не го харесвам...

ПП. Аз, плебейката bowuu , не харесвам никой друг Шанел толкова, че да си го купя! Вчера една Вещица продаваше Коромандел и поисках 10 мл за проба, ама някоя лакомница отнесе всичките милилитри и ме спаси от неразумна покупка, комай. Laughing
ooooh! ooooh! ooooh! clean clean clean needle needle needle lalalala

# 361
Бижу, сега си ми паднала да те питам.. ха ха как започвам само.
Аз мислех ,че харесваш Коко повече..как така се юрна към ванилията и розата в Алюр Сеншуъл?  Thinking
Сега разноси ли го да кажеш как е?
Ами много харесах Коко някога си, преди година горе-долу. После ми се отщя. След това харесах Сеншуъла, но получих пробички от мили момичета на едп и никак не ми допадна на моята кожа. Прави потен мирис... Обаче пробвах скоро едт и той е съвсем друга работа. Повече свежест има в него и някакви цитруси. Не съм гледала пирамида с подробности и на прима виста нищо не мога да кажа, сега ще погледна как е точно и ще се отчета. Не ме мъчи ванилията (вероятно има, щом ме питаш за нея конкретно), защото парфюма не затихва на ванилия. Ето днес сложих Кралицата на АМкК и тя ми затихва на ванилия... А това не е в нейна полза! Началото при мен е мускусно-пачулено до безобразие, връхните нотки приятни, а края... САМО ванилия. Това при мен решава съдбата на доста неща, считани от много хора за шедьоври. Confused

# 362
  • Германия
Някой да гаси лампите и бързо да си лягаме! Ще си изям чехъла от бяс, аз си купих ЕДП да не се мина,  Whistling Crossing Arms ooooh! Няма да го нарека пот, щото съм по-деликатна от кръстницата, обаче една нечистоплътност ме подразва. Като че ли се опитвам да маскирам кир под бална рокля... що не каза ЕДТ, Бижу? Утре отивам да го сменям - тук до 10 мл. все още може да подмениш.

ПП Досега нямах нет връзка, нито кирилица и нямах и включване, та се разпених от бяс!

# 363
Ще си изям чехъла от бяс, аз си купих ЕДП да не се мина,  Whistling Crossing Arms ooooh! Няма да го нарека пот, щото съм по-деликатна от кръстницата, обаче една нечистоплътност ме подразва. Като че ли се опитвам да маскирам кир под бална рокля... що не каза ЕДТ, Бижу? Утре отивам да го сменям - тук до 10 мл. все още може да подмениш.
А, точ-но!
Миии казвала съм Rolling Eyes нещо не си ме чела внимателно. Щом може да се сменява, успокои ме, че се чувствах някак виновна...

# 364
  • София
Утре отивам да го сменям - тук до 10 мл. все още може да подмениш.

#Shocked  Е..ти.

Бижу, чакам кратко резюме. Аз ги усещам и двете , отчетливо. Имам едп.

Айде, лека.  Hug

# 365
Гагче, бързо оздравяване hug
Куражче, честити радости. И да нацелуваш малкия сладур, днес гледах снимките, как е позирал само  Heart Eyes Heart Eyes
Натали, най-сетне Hug

Сега не ми се смейте, но се напръсках с Тайната на Ангел и Демон за фитнес. Ми добре се държа Blush

# 366
  • Германия
Утре отивам да го сменям - тук до 10 мл. все още може да подмениш.

#Shocked  Е..ти.

Вярно е, Куражче. Съвсем. И аз се зверих, но откакто подменям успешно и никой не ме гледа кръвнишки , а напротив ме пита какво да бъде... в замяна Whistling Whistling Whistling
Едно от първите неща, които ти казват като си купуваш тук парфюм, не е групата, нотките, и бла - бла, ами, че можеш да го подмениш докато е малко използван. Колко е малкото , е относително, очевидно.
Направи ми услуга, Кураж! Целуни бебето от мен! Доколкото  разбирам е джентълмен и половина. За ценител на аромати не се и съмнявам...

# 367
Бижу, чакам кратко резюме. Аз ги усещам и двете , отчетливо. Имам едп.
Бах ти аристократката станах Mr. Green да си лягам, нафукана с Шанел... Joy Ма за теб, Кураж, е тази жертва! Не мога да опиша добре парфюм, ако не го усещам на себе си.
Началото е чук с пипер. И бергамот с подправки. После се появява мандарина с пачули. Роза обаче, като моно роза, така че да мога да я отлича както се отличават началните нотки (при това много отчетливо и последователно! Shocked ) - не. И ванилия като самостоятелна ванилия - не. Сега откривам лавандула и ветивер, които са с мен до края на аромата! Отнякъде се прокрадва аромат на вътрешността на влажно ирисово стебло.  Ето това е за мен едт на Allure Sensuelle. Това бълване на отделни съставки е в първите 2 минути в бърза последователност. След това се укротява и остава хубав и женствен с километричен шлейф.
Онзи ден като го носих за първи път на работа, прекалих с пръскане в деколтето, а както знаеш, терасата е голяма и направо щях да се самоудуша. Миришеше цялата голяма стая и всички забелязаха парфюма.
Хоп, появи се и жасмин! Heart Eyes

Сега не ми се смейте, но се напръсках с Тайната на Ангел и Демон за фитнес. Ми добре се държа Blush
Shocked Къв фитнес бе, Смарти! Joy Голяма си шегаджийка! hahaha Hug

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 01:13 от Бижy

# 368
  • София
Писах ,писах и нета ми го отнемА:(  Sad Close
Точно това си мислех,че Натали се спотайва и ни готви поредната изненадка  и тя открехна вратичката на мълчанието.... Laughing
Натали , не че  ще те успокои, но аз също не го разбрах тоя Алюр- ни edp, нито edt  Embarassed  Но  аз съм един обикновен консуматор /не мога да се сравнявам с теб/    и за себе си стигнах до извода, че не съм порастнала достатъчно Mr. Green , за да оценя достойнствата му! Но като се знам през какви метаморфози минавам в последно време,нищо чудно след година да пея друга песен  Laughing
Бързо оздравяване на болните !!!
Куражче, честити красоти Hug

# 369
За пореден път отбелязвам колко странно-различни са ни възприятията!
За мен Сенсюелният Алюр ЕДП беше любов от първо помирисване. Чак се чудя какво може да му е трудното, честно  Grinning Много ми харесва шлефът на талази, който излъчва... просто се размазвам...  Crazy

Изобщо не мога да го разчленя на съставки, защото ми звучи съвършенно синхронен, ако мога така да кажа.
Точно това си мислех онзи ден до като му се любувах - егати премереният парфюм! Всяка съставка е в съзвучие и допълва другите. Никой не крещи, никой не се бори за надмощие. Перфектната хармония. Така го усещам аз. Даже за себе си съм си го кръстила "зимната Мад'мазела", понеже аз нея я харесвам във вариант ЕДТ.

А другият Алюр ми е откровено гаден. Веднъж щях да се издрайфам след като имАх неблагоразумито да го нафъщя на себе си преди полет. Това да докажа, че има Шанели, които не харесвам, т.е. не съм повлияна от бренда в любовта ми към Алюр Сенсюел  Laughing

Нат, и аз съм разочарована от себе си тия дни. Нещо с Цв Воал не можем да направим химия... Иначе ароматът е разкошен... Thinking

П.П. Охоо, кой празнувал днес? Бижутка, жива и здрава! И много щастливо-благоуханна!   bouquet

П.П.П. не сте сами в борбата! и аз си има две от три болни деца

# 370
  • Варна
И при мен Сенсуелният ЕДП е много разкошен, въпреки че трудно го пожелах. Сега обаче имаме страхотна химия. Ама да си призная - ЕДТ не съм си направила труда още да помириша, но като гледам как го хвалите имам чувството, че нещо пропускам.

Бижу, честит рожден ден, жива и здрава, благоуханна и много щастлива да си! Наздраве!

# 371
  • Sofia

Вярно е, Куражче. Съвсем. И аз се зверих, но откакто подменям успешно и никой не ме гледа кръвнишки , а напротив ме пита какво да бъде... в замяна Whistling Whistling Whistling
Едно от първите неща, които ти казват като си купуваш тук парфюм, не е групата, нотките, и бла - бла, ами, че можеш да го подмениш докато е малко използван. Колко е малкото , е относително, очевидно.

На мен ми е по-любопитно какво се случва с върнатите отворени парфюми?  Thinking

Честит рожден ден, Бижу!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:48 от Karen

# 372
Ето специално местенце, което да посветим на прелестната Бижу, ухаещи момичета!  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535384.0

# 373
  • София

На мен ми е по-любопитно какво се случва с върнатите отворени парфюми?  Thinking

ако са малко (като бройка) вероятно ги бракуват.. по принцип имат право до определена стойност (%) - и поне в БГ се възползват от тази възможност  Wink но ако са повече  newsm78 newsm78 newsm78

Бижу, честит празник   bouquet Бъди здрава, много обичана и все същата сладурана  Hug

това пожелание с леко намигване към нашата обща страст  Crazy

# 374
  • Belgium

Плебейка такава  hahaha

Аз пък не мога да разбера защо трябва да има квалификации, според това кой какво харесва.
Ако харесваш Womanity пригласяш, ако не харесваш Шанел си плебей. Това ми идва на ум.
Според мен това са излишни неща. Всеки харесва различни неща и точно за това темата е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт