Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
като по-остарея още малко може и те да ми легнат Wink
Това беше много грубо! LaughingКакво да се прави някои растат,други остаряват... Whistling

айде сега - няма да си мериме годините  Crossing Arms
(аз сам на 30 - другите са в спестовна книжка)
и не ми гледайте профила   smile3534

сега се полях с любимото Idole EDT  Crazy  (това го написах за модератора с метлата  newsm75 )
Е де,знаете,че нямам това предид Heart Eyes Hug,то и аз съм на 30,ама  Wink имам я Петицата и я харесвам дори едва ли има значение в коя концентрация,а и мисля че едт напр. е за по-младичките,някак по-свеж ми идва,ЕДП ме тресва в носа много яко.
Имах предвид,че Петицата няма да ходи на 20г.девойче,а и всичко е въпрос на вкус и химия,останалото е колкото да си чешем езиците и да си харчим парите.

Лу,с кеф бих се поляла обилно дори,но например със Средиземноморските или Нинфео-то,струва ми се,че биха ме нахъсали дори,като аминокиселини или въглехидратен протеин Flutter

пп.Сега се сетих,снощи си открих нова бръчица Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 12:35 от goddess

# 391
  • София
Уоманити е ужасно нетраен при мен!
Как е при вас?
Започвам да я разбирам Ноар как е изпръскала шишето.

С 5цата аз вероятно никога няма да се разбера. Но не се знае.
Сенсюела обаче си го искам и някой ден ще го имам.
Имам и малко Алюр едт - както казах много ми е приятен и даже мога да го нося по всяко време.

# 392
  • виртуално
при мен Womanity е до гроб - търках, мих, къпах и пак го усещах   Twisted Evil
( сигурно защото не ми харесва )

# 393
При мен е траен и то много. Първият път го носих с една дънкова рокля, онзи ден я вадих от гардероба, още мирише.

# 394
  • Belgium
И при мен е траен. Пътувах с него навръщане от Париж - до края на деня го усещах, а станахме в 05.00 сутринта.

# 395
  • София
Уоманити е ужасно нетраен при мен!
Как е при вас?
Започвам да я разбирам Ноар как е изпръскала шишето.

А, аз пръскам по повечко,  а и обичам да подновявам... Не го усещам особено силно, но пък околните май го усещат... Mr. Green
Траен си в парфюма.... Peace Доста!  Mr. Green Обичам го, сега чакам още една бутилчица... Crazy Blush

# 396
при мен Womanity е до гроб - търках, мих, къпах и пак го усещах   Twisted Evil
( сигурно защото не ми харесва )
И аз съм забелязала ,че точно парфюмите ,които не харесвам нямат отмирисване.Кожата си да обеля,пак ми се завират в носа !
Уомънити обаче харесвам и ми е много траен.Дори полепва по хората,до които съм се докосвала Mr. Green

# 397
  • Бургас
Харесвам го, но повече от 3 часа не го усещам на кожа Sad,  по дрехите - да, а по верижката на часовника по цяла седмица седи, дори да пръскам друго, на др.ден пак се усеща уоманитито.  Shocked
 Heart EyesЧестит рожден ден, Бижу!!!
Много любов, здраве и късмет!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 16:49 от Dia(dromanecova)

# 398
  • София
Днес реших най-после да пробвам Sensuous EL, че имам виалче от сума време и не съм стигнала до него. И със замах, нали съм парфюмна харпия, го изпръсквам на скорост отгоре си, цялото. Лелееееее..... ужасна грешка  ooooh! пуста ненаситност, ама късно - цялата мириша на Онова, ТрусардиИнсайдското, дето където го намеря, бягам презглава. Ама сега пак ме намери пустото омразно  Confused Пък нямам време за къпане и преобличане пак, поизтраях го малко да се размине и нацвъках отгоре А Мен, като супер любим, пък и парфюм с характер, да убие гадостта или поне да я озапти малко от малко. Успя донякъде, обаче аз явно съм изпаднала в някаква дълбока парфюмна дупка, защото върша глупости, дезориентирана съм и нещо все не ми е угодно  Thinking Не е Сатурнова дупка, щото нямам рожден ден скоро.
Не ми се смейте много  Praynig

Да, точно защото не ми харесва, сега ще го усещам и след баня!  ooooh!

# 399
Бижу, да е честит твоя ден - ех, какво прекрасно е днес времето, нищо, че утрото беше мразовито!
бъди здрава, обичана, много щастлива!

ох, разтапям се на такова есенно слънце! и ми идва все рози да нося - онзиден бях с 4те кралици на L'Occitane, но пусто - нетраен е, поливам се по няколко пъти, за да си го усещам! е, отнесох няколко комплимента!
днес ми се щеше Coco M., ама няма...затова направих голяма мешавица - Lily Pastel - Ulric de Varens + Celine Oriental Summer - може да не са ви много познати, но са слабички, нетрайни и се поливам с тях. а пък се допълват много добре - получава се нещо като лек вариант на КокоМ. и Burberry Brit.
преди малко си мацнах и от вайълче малко Cabaret - Gres и тоооолкова ми стана меланхолично - прекрасна дървесна роза, много си ми прилича с Chloe edp.
Womanity го усещам все по-често върху минаващи покрай мен жени. и искам да кажа, че на някои хич не им пасва... макар да го усещам все по един и същи начин! аз пък въпреки че го харесвам, не бих го носила в хлад. ама знае ли човек...

# 400
  • София
И при мен Womanity е траен. Пръсках към 12 часа днес от дрехата ухае страхотно, дори на свивката на ръката го усещам добре.  Peace

Тафи и аз вървя по твоя тът с любовта към Петицата и производните и.  Simple Smile До тук "най-тежкото" до което бих се докоснала и носила е ЕДТ. Едп все още не е мой. Явно е до време, защото преди 3 години, не бих си и помислиа дори. Струваше ми се направо ужасен. Ако пък не се заобичаме..здраве да е. Обичам да нося неговите производни.  Heart Eyes

# 401
  • София
Дали има някоя любезна парфюмна фея, която е пробвала, да ми опише как усеща UN BOIS VANILLE, Rousse и Rahat Loukoum на Серж Лутен? 

# 402
  • София
Цитат
Бах ти аристократката станах Mr. Green да си лягам, нафукана с Шанел... Joy Ма за теб, Кураж, е тази жертва!

Брей, колко съм лоша.. подкопавам плебейските устои.. Grinning
Благодаря ти, за резюмето! Радвам се,че ти харесва и нищо не те дразни! Днес един Шанел утре друг..Ще тръгнеш по наклонената плоскост..  hahaha

# 403
Дали има някоя любезна парфюмна фея, която е пробвала, да ми опише как усеща UN BOIS VANILLE, Rousse и Rahat Loukoum на Серж Лутен? 
мога да кажа за Rousse - прекрасна канела! не е сладка, много ми прилича на дъвка Big Red:

# 404
Познавам само
Русе на Серж е прекрасна канела и амбър за мен,с добра трайност има нещо общо с Органза индесенс,но тук е по-наблегнато на канелата с едва доловима смола,мисля че н еправи голям шлейф или аз поне не го регистрирам,но е красив парфюм.

пп.Бульовче ме изпреварила Wink

Общи условия

Активация на акаунт