Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Гагче - мина ли Т? да се оправяш бързо, че много кофти Cry

Днес вече няма Т, благодаря  Hug... егати вируса, идва, помита всичко и за ден и половина те оставя безсилен, с ужасна хрема и стържещо до безобразие гърло  ooooh!

Днес чак успях да подуша някой парфюм без да ми стане лошо.

# 466
Аууу, Асинка, голяма красота туй Пучи! (егати името, а  Laughing) Пожелавам ти го!

Аз днес си взех Инсоленса ЕДП и толкова ме омагьоса, че пропуснах да завия на правилното място  Mr. Green Веднага се размечтах как ще го разнасям зимъска...
Девойките също много му се зарадваха, офъщях ги и всички вкупох миришехме на бонбонки (както се изразиха) барабар с Андрюшата  Laughing

Да питам - ще си направим ли класация за зимни аромати?  Simple Smile

Гагче, и у нас положението бързо се закрепи, въпреки екстра-мощното начало. Странно, само двете Стрелчета отразиха вируса. Явно планетите им нещо са се разбъркали  Laughing (тук да вметна, че синовете ни с Асинка са родени на една и съща дата)

# 467
  • София
Да питам - ще си направим ли класация за зимни аромати?  Simple Smile

Защо не  Hug Само че ще изчакам да свие яко студ, за да се вдъхновим по-успешно Simple Smile

# 468
Имам си това http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Purple-Fantasy-6324.html  Flutter Heart Eyes
Ще взема душ, ще се напръскам щедро...утре ще споделям впечатления Hug

# 469
Олилей изпуснала съм рожденни дни, годишнини, трепети и нови придобивки! Хич не обичам така като нямам време за вас...  Sad
Но си отделих сега 30 мин и с кеф четох ли четох...
Много искам някой да ми купи от онези празни виалчета, които сте обсъждали... Дали ще ходи някой скоро до магазинчето?  Praynig

# 470
  • София
Eta, честит Инсоленс.. Grinning С радост да се пръскате с дечурлигата, сигурна съм,че на девойките много ще им хареса и аромата и бутилчето!  Mr. Green

Аз днес цял следобед разучавам Heliotrope by Etro. Получих щедра отливка от любима парфюмна фея  Heart Eyes Hug, която ме зариби с него преди половин година.  Вкусен бадем, с лека за моите стандарти, сладост и цветенца за акомпанимент. В базата ми мирише на шоколад с бадеми.  Mr. Green Може би ,защото от цяла седмица се точа на един Ion с бадеми. Crazy

# 471
Новият аромат на ВУ по състав изглежда голяма скука. И какво значи carnal violette?

So sad that all the big, bold, daring, sexy and avant-garde Vivienne Westwood scents like Anglomania and Boudoir are being discontinued in favour of these plain, no-brainer versions such as Naughty Alice and Boudoir Jouy.

Ета, това означава, че спират от производство и двата ли?
Това ме уби, явно назря моментът да си взема Англомания.
Карен, пиша ти лична.  bouquet

Lady 1 Million си е поредният мутренски парфюм за мен, нищо особено.

Лу, много точно за Лейди Милиън. Харесвам мъжкия и на този залагах големи надежди, но просто не става.

# 472
Аз от няколко години използвам Dolce and Gabbanna The One и не искам да си го сменям Grinning иначе и Mademoiselle на Chanel също е много хубав!  Wink

# 473
Здравейте на всички  Hug Нахлувам в темата с въпрос. Препоръчайте ми някакъв свеж парфюм, да не е сладък и много тежък, леко и приятно, може и по - тежко, но не много. Примерно нещо такова:
Elizabeth Arden
Gabriela Sabatini Latin Dance
Nina Ricci
Clinique Happy
Защото си търся някакъв свеж парфюм, но не мога да се впечатля, а и не съм много запозната с ароматите. Знам за това Versace, че е малко сладникаво (или се лъжа) и за Bvlgari. Реших да искам помощ от вас като специалисти в тази област, защото нямам възможност да обикалям парфюмериите.   bouquet

# 474
Здравейте на всички  Hug Нахлувам в темата с въпрос. Препоръчайте ми някакъв свеж парфюм, да не е сладък и много тежък, леко и приятно, може и по - тежко, но не много. Примерно нещо такова:
Elizabeth Arden
Gabriela Sabatini Latin Dance
Nina Ricci
Clinique Happy
Защото си търся някакъв свеж парфюм, но не мога да се впечатля, а и не съм много запозната с ароматите. Знам за това Versace, че е малко сладникаво (или се лъжа) и за Bvlgari. Реших да искам помощ от вас като специалисти в тази област, защото нямам възможност да обикалям парфюмериите.   bouquet

http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versense-5752.html  или   http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-610.html   ?!

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 12:34 от мими23

# 475
Момичета, не слагайте снимки от Фрагрантика, не се виждат.

# 476
Момичета, не слагайте снимки от Фрагрантика, не се виждат.

При мен се виждат Thinking ок,ще сложа линкове тогава...

# 477

Благодаря   bouquet Приемам и други предложения. При мен се виждат снимките.

# 478
  • София
Според мен със Шанса трябва да се внимава. Не е парфюм за всеки и не е толкова лесен за харесване като изредените от iiv.

Ив, виж Прити на Елизабет Арден http://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Pretty-5268.html

И на Нина Ричи Ябълките и Ричи Ричи.
http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-147.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Ricci-Ricci-6382.html

Има ги по всички парфюмерии.

# 479
Според мен със Шанса трябва да се внимава. Не е парфюм за всеки и не е толкова лесен за харесване като изредените от iiv.

Защо ?! За мен Шанса е непретенциозен парфюм,харесва се почти от всички...слагам го,когато не зная какво да сложа и ми се носи нещо по свежо и ежедневно.Много се носи напоследък,направо си е масовка.М/у другото подарък ми е,от мъж...който разбира се влиза в парфюмерията без да знае какво харесвам и му предложили Шанс,като най-масов....най-търсен,не може да не се хареса...и така.
Същото и с Мадмоазелата,харесва ми но не си я купувам защото и тя се превърна в масовка и всяка втора я носи Peace

Общи условия

Активация на акаунт