Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Чувствена виолетка .  Grinning

Ъъъ, хич не ми се връзва виолетката с чувственост. Но пък знам ли, вече има парфюм с рибен хайвер, значи всичко е възможно. Следващата стъпка е чувствена мента.

# 451
Парфюма с хайвер в съставките, е според мен, един от най-секси парфюмите правени скоро. Така че, да, въпрос на възприятие и химия е. Laughing

# 452
Привет  Hug
Поздравления на Денси за годишнината и за чудните аромати. Heart Eyes

а аз от вчера пак съм болна -гърло, хрема - гадост. Днес имах нужда да сложа нещо силничко и натрапчиво, че да го усетя и сега с Промис в къщи ми е супер. Пуснах го за размяна, че ми е нахален, но като съм с повредено обняние идеално ми идва - усещам само хубавата част Flutter

Гагче - мина ли Т? да се оправяш бързо, че много кофти Cry

# 453
Ей, парфюмни феи, оздравявайте бързо Hug
И аз боря вирусите, да видим колко дълго ще им се дърпам Rolling Eyes Загубата на обоняние е едно от гадните неща. Confused

# 454
Новият аромат на ВУ по състав изглежда голяма скука. И какво значи carnal violette?

Снощи точно се бях заровила за него. Даже на снайпа го бях заредила за обстрел, но това мнение за Палавата Алис тотално ми секна интереса:

So sad that all the big, bold, daring, sexy and avant-garde Vivienne Westwood scents like Anglomania and Boudoir are being discontinued in favour of these plain, no-brainer versions such as Naughty Alice and Boudoir Jouy.

Naughty Alice is a light, fluffy and creamy white floral vanilla scent on a baby-powder rose and violet base that's pleasant to the more sophisticated nose but is also on the sweet side. It's well-blended so tends to become a bit linear from the middle downwards.

Naughty Alice is the innocent,sweet little girl that comes to play from next door, she's still a child, just like this fragrance, I imagine it more on girls than on grownup women.

Хич не звучи като мой. Виви нещо се гъбарка напоследък  Crossing Arms
Значи парфюмно мечтание ми остана само Лунната Нощ, баси скуката...

# 455
  • Belgium
Аз искам да го душна Naughty Alice, ще ми го носят от чужбина  Laughing

Вчера бях на Beauty Street (естествено доволно побългарена инициатива) и освен огромното количество тестери, които измъкнах от консултантките не съвсем доброволно, тествах и няколко парфюма.

Пробвах Idylle Eau de toilette - опредлено си преобладава люляка, ще го придобивам, много хубав парфюм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Lady 1 Million си е поредният мутренски парфюм за мен, нищо особено.

Estee Lauder Pleasuers Bloom на мен ми е 1:1 с останалите разновидности на Pleasures. Има си я типичната Еste Lauder нотка, която усещам в почти всичките им парфюми.

Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle го бях пробвала и преди, не ми допадна и сега.

Имам си една торба пробички на всякакви Yves Rocher, очаквам все нещо да ми допадне. Те са пуснали освен висок клас парфюми и висок клас кремове (по около 100 лева единия), явно се ориентират и в луксозния сегмент.

# 456
  • София
предупреждавам - всички, запознати с парфюмните ми предпочитания отпреди 1 година сега сигурно ще припаднат  Embarassed

днес тествах Хабанита (май само аз не бях) и много, ама много ми хареса.. ванилия и дъбова бъчва, и крем на талази.. няма такъе кеФФФФ  Blush

хиляди благодарности, че ме открехвате за разни красоти .. а аз нали съм си любопитна, пробвам ли пробвам - имам да наваксвам  Embarassed Embarassed

# 457
  • Sofia
Не мога да се радвам на новичката ми Англомания.
Не се чувствам добре с подправкови аромати и това е.
Все едно току що съм сготвила  и ароматът на ястието  е полепнал по мен.  Confused
Някой ако се интересува да ми пише.

# 458
Ей това го искам само заради флакона, а подозирам, че ще харесам и съдържанието ( Вивара и Сабиа много ми допадат напоследък)

http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Miss-Pucci-9184.html

# 459
  • Бургас
Ей това го искам само заради флакона, а подозирам, че ще харесам и съдържанието ( Вивара и Сабиа много ми допадат напоследък)

http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Miss-Pucci-9184.html
Сабиа-та отново е в размените  Peace
на мен пък флакона на Вивара много повече ми харесва от новия Rolling Eyes

# 460
  • София
Densi, честит празник! Честит парфюм, страхотна изненада,   bouquet браво на съпругът ти!  Grinning

Днес душих Datura Noir by Serge Lutens, супер е, даже реших, че го искам.. Mr. Green после обаче се отказах..Колкото повече го миришех толкова повече ми напоняше на Хипнотичнта отрова. Не си приличат толкова като аромат , просто и двата са някак вкусни.Бадеми и крем. Датура ноар е малко по сух, обаче и премерен. Няма да го откажа де, но сега ще си се радвам на крема питата с бадеми..поне на последните 10 мл. Ще ми стигнат до края на годината.Надявам се. Thinking

П.П. Ха ха ,сега прочетох във фрагрантика, че го сравняват с нея.. Joy Уф ,отдъхнах си.

И за последно, пак от размяна.. имам си Satisfied  Heart Eyes Прелестна е и бутилката също!
И този , който на пръв поглед ми се видя някакъв зеленяш, но не е. Има хляб в него. Simple Smile Интересен е хем цветен ,хем зелен ,хем плодов.. Grinning

# 461
Сабиа-та отново е в размените  Peace
на мен пък флакона на Вивара много повече ми харесва от новия Rolling Eyes

о, да  - видях я в размените и затова се сетих, че много ми хареса на срещичката в сряда. И да, Вивара-та е с чуден флакон също Heart Eyes
изобщо всички шаренийки на Пучи ме влекат както външно, така и вътрешно Flutter Flutter Flutter
Дори за новия флакон имам подозрение, че трудно ще се отваря капачето с тази форма, но за гледане е сладур и половина Heart Eyes

# 462
Куражче,честити ти придобивки Hug
В сериозна серия си влязла ми се струва,дано все така да те радват Grinning

Аз пък днес с едно звездно парфюмче,единственото за което се прежалих.Някак ме дразни това бълване на аромати от всяка звезда,но този ми радва възприятията,а именно Наоми Кембъл-само капачка си нямам,ако му се намира и му се дава на някого ще съм много благодарна Praynig
Плашеща е пирамидата му във фрагрантика,но някак много добре омешан ми стои,плавно му се редят съставките и ни една не се откроява,браво на Наоми Wink

# 463
  • виртуално
Ей сега се връщам от Алеята на красотата в МОЛ Сердика. Съвсем други очаквания имах - леко съм разочарована.

Пробвах Идили EDT - доста по-нахален и силен като аромат от парфюма. Направо те удря като шамар от люляк , ама силен шамар.
Предпочитанията ми остават с парфюма.

Тоалетната вода на Черния Жасмин ми хареса. Ще се преориентирам в желанието си.

Чантата ми е пълна с всякакви тестери благодарение на дъщерята. Най-невинно отива на всеки щанд, усмихва си и пита: Имате ли тестерчета?
Дори и от кремовете на Шинсейдо ми все мострички, обичам си детето  Laughing
Сега обаче иска да си ги разделим  Crossing Arms

# 464
Пробвай Лола на Марк Джейкъбс-има сладост,но не е гурме,шлейф,безумно траен,божур,мускус и не дразни околните мисля,освен това всеки път когато го нося получавам комплименти,а аз го имах за не впечатляващ аромат.Има го по парфюмериите за тест/в Дъглас със сигурност/,а онлайн вече е на доста добра цена Wink
Ето този тук:http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Lola-6166.html

Мерси за идеята  Hug Днес ходих по Витошка, но не го открих. Ще отида до Карфур, там има Дъглас със сигурност Simple Smile

Ще видя и Хабанита, че съм и ванилиево ориентирана (Хипноза на Ланком  Blush)

Общи условия

Активация на акаунт