Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, имам удоволствието да обобщя резултатите от анкетата:

І място за Козирог с 24 гласа, изпреварил Везните на последната права Simple Smile
ІІ място за Везни с 23 гласа
ІІІ място за Близнаци с 22 гласа

Последни са Лъвиците с 8 гласа.

Общо гласували 189 души  Rolling Eyes Все ми се ще да мисля, че случайно гласувалите хора (тоест тези без отношение към ароматите, а просто лесен отговор на въпрос) не са много. Обобщението по отношение на зодии и предпочитаните от тях парфюмни групи ще оставя на Натали  Hug

# 511
  • Варна
Ами на, вкусове  Simple Smile
Аз ако трябва да съм откровена - оценявам богатството на Шанелите, сложни и дълбоки са, красиви несъмнено, но просто не са за мен (или аз за тях).

Егати слабото присъствие на лъвовете, мислех, че ще сме по-напред като численост  Crossing Arms

# 512
Парфюмни предпочитания за концерта на Скорпионс утре?
Аз нямам още идея, ще решавам около два часа преди него.

# 513
  • Paris, France
Егати слабото присъствие на лъвовете, мислех, че ще сме по-напред като численост  Crossing Arms

Напротив - напълно в реда на нещата. Една истинска лъвица няма много време да пише за това с какъв парфюм е или как е облечена. Лъвицата, с какъвто и парфюм да е, както и да е облечена, е винаги в центъра на събитията. Интересен факт е, че двата ми най-любими парфюма за всички времена, които никога не извадих от употреба (Румба и Нарцис на Клое), ги забелязах на партита, носени от лъвици. Лъвицата прави парфюма, не парфюма лъвица Peace. Румба не го бях виждала по магазините, но Нарцис го бях душила и не ми беше особено приятен. И още нещо - лъвицата е благородна душа - тя не само ще ви каже с какъв парфюм е и къде да го намерите по-евтино ами може да извади този от чантата си и да ви го подари. И ако следващият път, когато на парти сте се напарфюмирали с него а никой не ви прави комплимент, то най вероятно е защото го усещате само вие. В центъра, заобиколена от ухажори и обожателки, същата мила лъвица ухае на нещо ново. И понеже е обилно полята, никой не усеща никакъв друг аромат около нея...... Тя не го и забелязва.

# 514
Шанел беше бранда, който най-трудно, но най-трайно харесах.
От пълно отричане до голямо обожаване.
Естествено не на всички парфюми, но поне на повечето. Grinning

За мен харесването беше лесно - и аз започнах с коко, минах през алюр, номер 5 и... 2те ми любови - шанс и алюр сеншуъл....

и така - заедно до... не се знае кога....

Но Герлен е дизайнера с главно Г

# 515
И от името на най-малочислената група - благодаря на Невена за хубавия коментар  bouquet

# 516
iiv_05,мятам линкове за да се ориентираш Peace
за Клоето,да точно това е http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Toilette-5886.html
останалите:
http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html
http://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano-E … oilette-8170.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-Mus … Parfum-10297.html
И добре дошла в нашата секта Wink Hug

Сега за Шанелите,ами и аз малко като плебейка hahaha имам няколко от тях,но нито един не ме кара да поемам въздух дълбоко,да припадам или премрежвам очи от кеф,когато го нося,май и моя бранд не са newsm78
Сеншуал ЕДП е застанал на нисък старт на прага на вратата,ама още малко ще го задържа Wink
За сега само Беж мога да нося с удоволствие.

# 517
Момичета, ако някоя от вас знае трите имена на Asinka, моля да ми ги изпрати на лични. Трябва да и изпратя нещо по пощата, а тя ми е дала двете си имена само. Нея я няма още на линия, а в пощата чакат да им звънна за да отпътуват нещата. Мерси много.

# 518
само 'на поискване' и за запис ти трябват три имена, за препоръчана пратка нямаш нужда /освен ако не издребняват във вашата поща/

# 519
За запис ми трябват. Жената в пощата ми е позната и оставих нещата при нея, само трябва да и звънна за името. Ще чакам някой да се включи.

# 520
  • София
само 'на поискване' и за запис ти трябват три имена, за препоръчана пратка нямаш нужда /освен ако не издребняват във вашата поща/
И за препоръчано са ми искали винаги, веднъж имах само 2 имена на получател и ми направиха проблем  Rolling Eyes

# 521
  • виртуално
И аз съм се замислила за концерта довечера
от колко часа ще започнат самите Скорпионс, смятам да пропусна подгрявките  newsm78
засега ще съм с Черния жасмин EDT - новичък ми е, но може и да си променя мнението

# 522
И аз съм се замислила за концерта довечера
от колко часа ще започнат самите Скорпионс, смятам да пропусна подгрявките  newsm78
засега ще съм с Черния жасмин EDT - новичък ми е, но може и да си променя мнението
Мисля че няма да удържи фронта на концерт Черния жасмин,макар и да го харесвам и нося с огромно удоволствие Wink

Днес се размазвам с Галиано ЕДП Heart Eyes обаче ми е на привършване,някой не му ли е омръзнал Flutter
след вчерашните мъки с Цветния воал,който си замина веднага Wink
Много ми е кеф така,когато бавно,методично един по един си отиват парфюмчетата Laughing

# 523
  • София
И за препоръчано са ми искали винаги, веднъж имах само 2 имена на получател и ми направиха проблем  Rolling Eyes

много странно това .. много пъти съм и получавала и изпращала пакети само с 2 имена, и никога дори не са правили коментар  Rolling Eyes Rolling Eyes
сега разбирам от вас, че било задължително.. явно попадам на свестни пощаджийки  Blush, или от влизането им взимам страха  Twisted Evil

ПП. интересно би било ако го изпратиш само с едно име, в стил "на село, за дядо" hahaha hahaha hahaha

# 524
  • София
О, такова изобщо няма да ми приемат, явно са прекалено педантични... което не им попречи вече 2 пъти да ми изгубят пратка  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт