Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Германия
Момичета,в стаята ми ухаят три прекрасни тъмночервени рози...
Просто са невероятни,кралици отвсякъде.Та си мисля сещате ли се за такъв аромат 1:1 ... Thinking
И мойто е голямо оф,сори Praynig

Както вече имах повод да спомена, Charm Rose на Thomas Sabo ми е именно тъмночервена, силноуханна, тлъста, добре разтворена, наситена роза. От тези, които като стиснеш между пръстите - капе масло и листенцето потъмнява. Всички други рози преди ги въприемах за класически, но сега разни Клое и пр. са просто неразпъпени росни розета от булчинско букетче, сравнени с тази зной.

Днес съм ето с този лак за коса. Удивително - най-близкият фризьорски салон ми е на километри, но се чувствам прясно ондулирана  и фризирана. Най-после нещо от плодово-цветното семейство, което наистина мога с лекота да нося.

Асинка, включи се моля те, да ме осветлиш каква е разликата на НОА и НОА Перла. И аз харесвам като теб първата и ми е точно сапунено чиста, както си казвала преди, имам я дори на голям флакон, освен на мини, но тази Перла по-различна ли е? Мерси авансово.

ПП Годес, Тере-то не е за лоши момчета. Хер Николофф носи само това от две години, а е едно пухче добро. Апропо той замина днес за Италия в командировка, а другата седмица лети пък за Мексико. Дайте ми идея какъв коледен парфюмен подарък да си поръчам от тези страни.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 16:21 от Natalie Nikol

# 631
Асинка, включи се моля те, да ме осветлиш каква е разликата на НОА и НОА Перла.
Noa  е по-хубав! Noa Perle мирише твърде много на лавандула. Някак ми е като препарат за стъкла Confused

# 632
  • София
Ета, да предполагам си права, аз не съм носила КМ в топло, но дори не помислям да слагам Алюр С. в топло.Просто няма да е същия. КМ ми прилича на младежка версия на Сеншуъл.. Thinking С Коко не долавам прилика.
Единственото бомбастично, което слагах в жегите, беше Черната Орхидея, по съвет на Карен  Grinning, много красива беше.
Алиена, стори ми се,че се разделяш с Орхидеята..или греша?!?Какво се случи с вас?  Thinking

# 633
Намерих си втора в любимите ми 30 мл. 

# 634
  • Boston, MA
Много ми бяха интересни предложенията за Анатомията  Grinning Аз пак почти съм на мнението на Бубка, ама нищо ново под слънцето  Laughing
...

Друго си е да си имаш парфюмен близнак.  Hug

Натали, къде ще ходи в Италия? От Флоренция Санта Мария Новелла - глезотии за банята. От Милано - да иде в 10 Корсо Комо, там има мноооого интересности (аз съм прясно влюбена в едноименния аромат на магазина, дървесна изисканост!).

# 635
Натали - явявам се по поръчка  Wink
Никак, ама никак не мога да сравня Пърл с нормалното НОА. Просто е доста по-дразнеща, силна и монотонна миризма ( както Бижу е казала даже с намек за препарат) по моето скромно мнение. Излъгах се преди години да я купя на майка ми и сега така си седи при нея. ПОнякога малкият като е на гости у баба си и обича да се полива с нея - едвам изтрайвам после в колата Mr. Green
Хич не си давай зор да я придобиваш според мен  Peace

# 636
  • София
Натали се появи  Hug липсваш в темата.

Момичета, довечера съм на концерт - етно-джаз-индийско-електронни истории + Стунджи за разкош - като какъв парфюм да фрасна? Нещо Шалимарско или?

# 637
  • Варна
На мен Ноа Пърл ми е много задушна и с усещане за добре прикрита нечистоплътност. Добре прикрита, ама аз я улавям. Някаква сладка плодова какафония с цветя, в която по принцип няма нищо лошо, но тази е натрапчива, нахална и удушлива.

# 638
  • София
Алиена, честито и аз обичам 30-тиците.  Hug

Атти, Самсара или Шалимар..това е моето предложение! Весело изкарване!  Simple Smile

# 639
  • София
Благодаря, Самсара ми беше втория вариант  Peace

# 640
  • Варна
Е сега няма начин да не гледате Листопад и да не плачете на погребението, откога рифрешвам и нито един пост  Laughing

Опс, да не е спам - влязох в Рефан да купувам празни шишета и ме излъгаха да ми пръснат от тяхната Черна орхидея, ами - докарали са я много успешно! Пък трайнаааааааа!

# 641
Гледам "Стани богат". От турските сериали се изприщвам и не гледам нито един! Close

Аз наскоро разбрах, че Рефан предлага Черна орхидея и бях изумена! Rolling Eyes

# 642
  • Германия
И аз натискам F5 като Мимс, с надеждата да хвана Атти от концерта. Изтървах я да й кажа да сложи Самсара, та сега се чудя с какво ги е трепала.

Аз за малко да си направя парфюмно сепуко, ритуално - сама съм, запалила съм си етаноловата камина, пия прекрасен чай и си отварям пакетите за които нямах време тези дни. Попаднах на нещо, което не мога да обясня с кой акъл съм поръчала без проба, но това нещо трябва  да го продават в комплект с противогаз и упътване за странични ефекти - главоболие, гадене и позиви за повръщане. Излях отгоре му поне 20 мл. други парфюми и продължавам да се душа. Кажете ми добра рецепта за обезмирисяване, защото съм на път да отида да изям две скилидки чесън на гладно - само така може и да спре да ми пука. Антипарфюм на всички времена! Господи, кой го е създал?

# 643
  • София
Натали, тази Carolina e само за отявлени почитатели на туберозата и мощните цветни аромати, ужасно е трайна, трудно ще я заглушиш.
Аз я харесвам и съм я носила  Laughing

# 644
И аз натискам F5 като Мимс, с надеждата да хвана Атти от концерта. Изтървах я да й кажа да сложи Самсара, та сега се чудя с какво ги е трепала.

Аз за малко да си направя парфюмно сепуко, ритуално - сама съм, запалила съм си етаноловата камина, пия прекрасен чай и си отварям пакетите за които нямах време тези дни. Попаднах на нещо, което не мога да обясня с кой акъл съм поръчала без проба, но това нещо трябва  да го продават в комплект с противогаз и упътване за странични ефекти - главоболие, гадене и позиви за повръщане. Излях отгоре му поне 20 мл. други парфюми и продължавам да се душа. Кажете ми добра рецепта за обезмирисяване, защото съм на път да отида да изям две скилидки чесън на гладно - само така може и да спре да ми пука. Антипарфюм на всички времена! Господи, кой го е създал?

аз усещам така кул уотър на давидов

пробвай с оцет
по-малко драстично от чесъна....
въпреки, че съм любител ...
на всички луци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт